ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-05-09, 22:20   #1
GnR
Banned

ברירת מחדל בנוגע לכשל

אם כשאני מתאמן אני ממשיך את החזרה עד לכשל ונתקע במצב הכשל כשאני מפעיל את כל הכוח כמה שניות, מה אני יכול להפסיד ?
יש משהו שזה מסכן ? התפתחות איטית יותר ?

קראתי כאן שזה יפגע לי ביכולת לסטים הבאים ומנסיון זה נכון מאוד, אבל ככה אני מרגיש שהשריר באמת עבד הרבה זמן, והרבה יותר מאשר אם אני אפסיק חזקה לפני הכשל. לא עדיף להגיע לכשל ולהחליף משקל אם יוצאים מטווח החזרות הרצוי ?
GnR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-05-09, 22:27   #2
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gnr צפה בהודעה
אם כשאני מתאמן אני ממשיך את החזרה עד לכשל ונתקע במצב הכשל כשאני מפעיל את כל הכוח כמה שניות, מה אני יכול להפסיד ?
יש משהו שזה מסכן ? התפתחות איטית יותר ?

קראתי כאן שזה יפגע לי ביכולת לסטים הבאים ומנסיון זה נכון מאוד, אבל ככה אני מרגיש שהשריר באמת עבד הרבה זמן, והרבה יותר מאשר אם אני אפסיק חזקה לפני הכשל. לא עדיף להגיע לכשל ולהחליף משקל אם יוצאים מטווח החזרות הרצוי ?
לא....אתה מתיש את המערכת העיצבית שלך וזה יגרור התקדמות פחות טובה

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-05-09, 22:42   #3
GnR
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
לא....אתה מתיש את המערכת העיצבית שלך וזה יגרור התקדמות פחות טובה
שאלה נוספת, כשאומרים חזרה לפני כשל
לדוגמא בכפיפות מרפקים
יש את החזרה האחרונה שאני יכול לעשות בטווח המלא ואחריה אני יכול להרים לפחות מ90 מעלות ולהתקע כמה שניות
החזרה האחרונה שאני לא אמור לעשות היא החזרה בה אני כבר לא יכול לבצע כמו שצריך חזרה בלי להתקע הרבה זמן ולהעזר קצת בגב או החזרה לפניה שאני יכול לעשות בלי בעיה (עם מאמץ רב, אבל מצליח לבצע חזרה תקינה לגמרי)?
GnR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-05-09, 22:57   #4
matzov1
חבר פעיל

חדר כושר: קאנטרי רעננה

אם בחזרות האחרונות קשה לך, תיעזר ביד השניה להרים את המשקולת, ותוריד אותה הכי לאט שאתה יכול ותסיים ככה כמה חזרות שאתה צריך
matzov1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-05-09, 23:00   #5
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gnr צפה בהודעה
שאלה נוספת, כשאומרים חזרה לפני כשל
לדוגמא בכפיפות מרפקים
יש את החזרה האחרונה שאני יכול לעשות בטווח המלא ואחריה אני יכול להרים לפחות מ90 מעלות ולהתקע כמה שניות
החזרה האחרונה שאני לא אמור לעשות היא החזרה בה אני כבר לא יכול לבצע כמו שצריך חזרה בלי להתקע הרבה זמן ולהעזר קצת בגב או החזרה לפניה שאני יכול לעשות בלי בעיה (עם מאמץ רב, אבל מצליח לבצע חזרה תקינה לגמרי)?
בדיוק.....מה שתיארת[שאתה נעזר באמצעים אחרים כדי לסיים חזרה] נקרא צ'יטינג....כרגע אין לך צורך בזה

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-05-09, 23:00   #6
GnR
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי matzov1 צפה בהודעה
אם בחזרות האחרונות קשה לך, תיעזר ביד השניה להרים את המשקולת, ותוריד אותה הכי לאט שאתה יכול ותסיים ככה כמה חזרות שאתה צריך
בשביל מה ? יש טעם לזייף עוד חזרות בשביל להגיע למספר מסוים ? זה לא העיקר להוציא את רוב היכולת של השריר בסט ?
חוץ מזה, אני מתאמן עם משקולות בשתי הידיים ומרים חזרה ביד אחת , חזרה ביד השניה
ככה אני יכול לבצע יותר חזרות מאשר אם אני אבצע רק ביד אחת כל הזמן, היד נחה קצת כשאני מרים בשניה (ואני לא נועל מרפק, עדיין משאיר אותה בזווית ועדיין השריר מנופח)
GnR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-05-09, 23:01   #7
GnR
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
בדיוק.....מה שתיארת[שאתה נעזר באמצעים אחרים כדי לסיים חזרה] נקרא צ'יטינג....כרגע אין לך צורך בזה
זאת החזרה שאני לא אמור לבצע ? או הזאת לפניה שאני יכול לבצע אבל מעבר אליה כבר לא ?
אגב הבייספס שלי די תקוע,יכול להיות שזה מה שיקדם אותו (חזרה עם קצת רמאות) ?
עשיתי את זה לתקופה של שבועיים בסך הכל, ואני די חושב שזה עזר
GnR מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה