|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() A-גב+קדמית+רגליים
גב- פולי עליון לפנים 3X10 מתח 3X6 בנט אובר 4X8 קדמית- דאבליו- 2X8 רגליים- סקוואט- 3x8 פשיטה-3x10 לג פרס-3X10 B-כתפיים+חזה+אחורית כתפיים- מילטרי-3x10 הרחקה לצדדים-3x10 אחורית- לחיצה צרפתית-3x8 פשיטה בחבלים-3x10+סט רביעי של BURN SET חזה- לחיצה חזה במוט-3x6-8 לחיצה בשיפוע חיובי דאמבלי-3x8 פלייס בשיפוע חיובי-3x6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל תאימון גב מהמתח , ואת האימון השני תתחיל מהחזה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() תחליף את הפולי עליון לפני בפולי עליון באחיזה צרה לפנים (אתהל א עובד על הכנפיים בתכנית)
תוסיף עוד תרגיל ליד קדמית (תרגיל מצוין:כפיפת מרפק על כיסא בשיפוע 4 בפירמידה 12,10,8,6) רגליים תעשה סופר סט בין פשיטה לכפיפה מאוד עוזר ומאוד טוב אני אישית לא מחליף את התרגיל זה בשום תכנית שאלה: כמה אתה שם בלג פרס אחרי הפשיטה והסקוואט? בקשר לאימון b אם אתה שם את התרגיל פלייס בשיפוע חיובי למטרת דגש לחזה עליון תשאיר אם לא תשנה שיפוע לשלילי/בלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() כשאתה מתכוון בפולי אחיזה צרה לפנים זה כמו שאתה מחזיק את המוט של המתח במתח "בנות" ז"א במצב שהבייספס עובד?
אני לא צריך עוד תרגיל ליד קדמית,הבייספס שלי מגיב אחרת משאר הגוף הפלייס בא לתת מענה לחזה עליון שבפיגור |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תחליף את הפולי עליון לפני בפולי עליון באחיזה צרה לפנים (אתהל א עובד על הכנפיים בתכנית)
תסביר לי תמשפט הזה ... סתומרת שמה שאתה אומר פה שבאחיזה צרה עובדים על הכנפיים ובאחיזה רחבה על מה עובדים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני חושב שהוא מתכווון לזה שהידיים שלך יהיו אחד מול השני... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא מבין מה הקטע לדפוק לגב 10סטים ולקדמית 3סטים?
אתה בכלל לא מסודר :\ גב תתחיל מתח, אחר כך בנט אובר רוז, אחר כך פולי [eden התכוון למשולש], תוריד לבט אובר רוז ל-3סטים ופולי ל-2סטים, רגליים תעשה פשיטה אחרון, באימון a תתחיל מחזה, תוריד לחיצת חזה עליון ל-2סטים, ובמקום פלייס בשיפוע תעשה פלייס רגיל 2סטים [יש לך מושג כמה אתה עובד על חזה עליון באימון אחד? אם לא אז פאקינג 9סטים] כתפיים תעשה רק סט אחד של הרחקה לצדדים, ואחורית תוריד ל2סטים בפשיטה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אוקי תודה הערות,שאני אחזור מהאימון אני אשכתב את התוכנית ואעלה אותה לאתר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() A-
גב+קדמית+רגליים גב- מתח 3x6 בנט אובר- 3x6-8 פולי עליון אחיזה צרה- 2X10 קדמית- כפיפה במוט 2X8 רגליים- סקוואט- 3x8 פשיטה-3x10 לג פרס-3X10 אימון B- חזה+כתפיים+אחורית חזה- בנץ' פרס- 4X6-8 לחיצת חזה עם דאמבלים בשיפוע חיובי-2X10 פלייס ללא שיפוע-2X8 כתפיים- הרחקה לצדדים 2X10 מילטרי פרס-2X10 אחורית- לחיצה צרפתית 2X10 פשיטה בחבלים 2X10 נערך לאחרונה על ידי DanielML, 16-04-09 בשעה 17:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
כל שבוע בסבב השני שלך [לפני היומיים מנוחה] תעלה משקלי עבודה אין לך מה לפחד מהנפח הזה....הוא יעיל ומוכח לא להגיע לכשל מידי פעם יהיה נחמד לשלב רסט פאוז בתרגילים המורכבים או חזרות שליליות [מידי פעם זה בערך פעם בחודש]
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() תודה רבה גבר!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לג פרס-4x10 פשיטה-3x10 למה אין עבודה ישירה על האמס/pc?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() לפי מה שאני יודע בלג פרס רוב העבודה מתרכזת בהאמסטרינג,בכלל זה אפשר לקרוא למכשיר את המאסטרינג פרס לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד תיכון
חדר כושר: אורלייף
|
![]() אחורית-
לחיצה צרפתית 3x10 פשיטה בחבלים 3x10 זה לא הרבה?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מניסיון בתכנית ab זה ממש לא הרבה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חסר חתירה לגב.
Tbar או מסור וכדומה. |
![]() |
![]() |