ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 09-02-09, 21:32   #16
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

כללי:: מדריך כושר

איך הכונפות ביפו? :-p

ציטוט:
עם כל הכבוד, אם אתה עושה דדליפט של 40 קילו (אני לא יודע אם היית רציני כאן) בלי שיש לך בעיות מיוחדות, זה כמעט בזבוז זמן. אם אתה לא נהנה מזה וזה לא מעניין אותך, אז בשביל מה אתה עושה את זה?
עם כל הכבוד, זה לא עניין של אף אחד כמה אני מרים, מה אני עושה ולמה אני עושה. אני אתקדם בקצב שלי, איך שנכון לי ואיך שאני מרגיש. אף אחד לא יכול לפתוח פה על אחר בגלל שהוא מרים x משקל ל y זמן. זה לא העסק של אף אחד איך מישהו מסויים מתאמן. אם למישהו יש בעיה שאני מרים 40 קילו הוא יכול לקפוץ לי. אתה יכול להגיד לי שלדעתך אני צריך להתחיל לעלות משקלים. להגיד לי שאני סמרטוט? סמרטוט מי שאומר דבר כזה.

לשאלתך השניה קולד, אני נהנה מזה, לכן אני עושה את זה. מעניין אותי כמה אני מרים ביחס לאחרים? לא.
מעניין אותי מספיק כדי שאני אבזבז את הזמן שלי בפורומים לריב עם זה בלי סוף? גם לא (אני משתדל להמנע מהרגלים רעים).

כבר מזמן אמרתי ליאיר (aka ht) לא להכנס לריבים האלו. זה מיותר, זה בזבוז זמן ואתם אף פעם לא תסכימו אחד עם השני.
העניין הוא שאף אחד מכם לא טועה, אין שום סיבה עקרונית למה א-ס-ו-ר לעבוד על הידיים בתוכנית לפיתוח גוף. נהפוכו, יש אף שגורסים שזה תורם (עבודה מבודדת לצד עבודה מורכבת). מצד שני, אין צורך לעבוד יותר מדי (אם בכלל) בעבודה מבודדת ובאמת להתרכז בתרגילים המורכבים.
אז מה הבעיה ולמה אתם רבים? כי בא אחד ואומר "אל תעבוד על הידיים" ואז בא השני ואומר "מה הבעיה לעבוד על הידיים תפסיק להיות כזה שמוק" ואז מתחילים לריב, ואז בא אידיוט שלישי ואומר "אתה לא עושה 90 קילו סקוואט" (זה שלא מאמין שהוא קרא לו חלש, ואני לא מאמין שהוא לא ילד כי יש לו שגיאות כתיב).

קיצר מה אני חופר פה...

נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 09-02-09 בשעה 21:41.
Dark_Muse מנותק   הגב עם ציטוט