|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() איך הכונפות ביפו? :-p
ציטוט:
לשאלתך השניה קולד, אני נהנה מזה, לכן אני עושה את זה. מעניין אותי כמה אני מרים ביחס לאחרים? לא. מעניין אותי מספיק כדי שאני אבזבז את הזמן שלי בפורומים לריב עם זה בלי סוף? גם לא (אני משתדל להמנע מהרגלים רעים). כבר מזמן אמרתי ליאיר (aka ht) לא להכנס לריבים האלו. זה מיותר, זה בזבוז זמן ואתם אף פעם לא תסכימו אחד עם השני. העניין הוא שאף אחד מכם לא טועה, אין שום סיבה עקרונית למה א-ס-ו-ר לעבוד על הידיים בתוכנית לפיתוח גוף. נהפוכו, יש אף שגורסים שזה תורם (עבודה מבודדת לצד עבודה מורכבת). מצד שני, אין צורך לעבוד יותר מדי (אם בכלל) בעבודה מבודדת ובאמת להתרכז בתרגילים המורכבים. אז מה הבעיה ולמה אתם רבים? כי בא אחד ואומר "אל תעבוד על הידיים" ואז בא השני ואומר "מה הבעיה לעבוד על הידיים תפסיק להיות כזה שמוק" ואז מתחילים לריב, ואז בא אידיוט שלישי ואומר "אתה לא עושה 90 קילו סקוואט" (זה שלא מאמין שהוא קרא לו חלש, ואני לא מאמין שהוא לא ילד כי יש לו שגיאות כתיב). קיצר מה אני חופר פה...
ההגיון מאחורי בניית תוכנית אימונים טובה - קרא לפני שאתה בונה תוכנית אימונים - נכתב על ידי גיא.ו תוכנית SS למתחילים - נכתב על ידי רן כהן נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 09-02-09 בשעה 21:41. |
|
![]() |
![]() |