|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה כזה מסכן ![]() ![]() ![]() ![]() "כשתתחיל להתאמן", תפסיק לחשוב שאתה היחיד שיודע משהו, כשאתה בעצם לא יודע כלום הסקוואט שלך על הפנים ואל תנסה לבלבל פה את המוח, הברכיים כמו במגלשה גולשות קדימה ואפילו סקוואט מקביל קשה לקרוא לזה ואל תנסה אפילו להביא תירוצים. הסקוואט שלך חרא נקודה. חלשלוש עלק, המשקל שאיתו אתה עושה רבע סקוואט כמשקל עבודה הוא סך הכל אמצע החימום אצלי. אז נראה לי שפנית לבן אדם הלא נכון, באמת תעשה לעצמך טובה ותפסיק לתפוס תחת, אני מתאמן הרבה יותר זמן ממך, אני לא איזה ילד בן 3 פה שאתה יכול לקרוא לו noob. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שוב, אל תשכח, התערבות דינה כתחרות, והסקוואט הגבוה שלך לא מספיק נמוך כדי להחשב כחזרה של סקוואט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() למה להתיש את הידיים לפני עם הן הגורם לבעיה?,התשה לפני תבוא בחשבון שתרגילי הגב,שטויות במיץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איפה בדיוק ראיתם את ht עושה סקוואט ודד
![]() אני רוצה לראות גם
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]()
![]() |
#50 | |
|
![]() ציטוט:
![]() קיצר אל תהיה אפס...כשתתאמן תדבר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() לי יש יותר גדול
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]() טוב אז לא קיבלת אבל בעטו לך בתחת הווירטואלי והעיפו אותך מנהיול בפורום שם בגלל שאתה ילד פלוץ ואפילו למקימי האתלר נמאס ממך חחחחחחהגעת לשפל המדרגה איזה גרוע אתה
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() למה ללכלך על דדליפט 115
תראה לי כמה אנשים מתוך האוכלוסיה של המתאמנים בארץ עושים אפילו 100
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ולא, גם לי אין שום דבר אישי נגדו. ואוכלוסיית המתאמנים בארץ ידועה כאוכלוסיה ברמה מאוד נמוכה של ידע, ביצועים ומחויבות, אז למה כבר אפשר לצפות? אנשים מתאמנים יומיים ומחליטים על דעת עצמם שהם לא גמישים מספיק, לא יכולים, לא מצליחים, אף אחד לא אמר שאתה תכנס לחדר כושר ותעיף ברזלים באויר מהרגע הראשון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ממתי דדליפט זה תרגיל חובה בחדר כושר? אפילו הגורו שלך לא חושב ככה, אז מי אתה בכלל שתתייג אנשים על פי הביצועים שלהם בתרגיל זה או אחר? אתה סתם אפס שיושב בפורום ומרשה לעצמו לשחק אותה מבין. אתה אמנת אנשים בחיים שלך חוץ מכמה חברים שאמרת להם שסקוואט זה תרגיל טוב? אתה מבין בכלל מה אנשים מחפשים בחד"כ? אתה חושב שכל אחד ואחת צריכים לעשות סקוואט כבד ודדליפט כבד? איזה בן אדם טרחן וטפיל, ממש טרול בחיי. מוזר שההנהלה פה מרשה לך להתבטא ככה ולבזות עשרות מתאמנים שלא מגיעים לדדליפט כפול ממשקל גופם, כי בעינך הם סמרטוטים. אה, ודרך אגב, אל תתלהב מהמשקלי עבודה הנמוכים שלי. אני עושה דדליפט עם 40 קילו, וזה מעניין לי את התחת מה אתה חושב על זה. יש לי דברים יותר חשובים ומעניינים בחיים מלהתלהב מכמה אני מרים על מוט בחדר כושר lol. |
|
![]() |
![]() |