|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() בואנה מאיפה הנפיצו אותך
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() בוא נעשה את זה אחרת. אני עשיתי דדליפט של 200 קילו לפני כמה ימים בלי רצועות. מה איתך? מוכן לשתוק עכשיו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה תמונה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה רוצה קישור לסרטון? או לסרטון שלו עושה סקוואט עם 170 קילו?
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ראיתי את הסירטונים שהוא העלה לפורום אחר, משקלים וטכניקה שתעשה רק בחלומות.
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() הופה עוד ויכוח ליצנים
רצועות זה לקשור כלבים moo זה שאתה לא מצליח להחזיק משקל זה לא אומר שזה בלתי אפשרי, זה אומר שאתה עושה משהו לא נכון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() דיייייי!!!!!!!!!!!!!!
די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כוס עמק אני אצטרך לקנות מסך חדש אחרי שאני אנגח בו עכשיו , אני לא יכול לסבול את החרא הזה יותר. "אנדי בולטון הרים ככה" אנדי בולטון עשה ככה , תשפר 'תאחיזה , תעבוד בלי רצועות , חלאס לזייין בשכל כבר , אם המטרה שלכם לחזק את האחיזה לכו תחזקו אותה רק אל תפריעו לאנשים לגדול רק בגלל שאתם מזיינים ת'שכל עם הדדיבורים המסירחים שלכם שרוצעות זה חרא. אי אפשר לעשות אימון גב שלם בלי רצועות , אני עשיתי דדליפט ל2-3 חזרות עם משקל די גבוה בלי רצועות , כן עמדתי בזה , אבל אימון גב שלם? לא , כבר באמצע זה היה לא אימון גב ....
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
וניראלי יש לך בעיה באחיזה באופן אישי,(מכיר כמה ילדים כאלה) אז אם לך אישית האחיזה חלשה אני ההיתי ממליץ לך לחזק אותה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() שוב אותה הגברת בשינוי אדרת
אותם אנשים שאוהבים לעשות רבע סקוואט לרוב ישתמשו ברצועות כל הזמן, עם דגש על כל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בכייף אני אחזק ת'אחיזה רק בשביל לתפוס ילדים מפגרים ולדפוק ללהם תראש בקיר ...
כל אחד משחק לי אותה פה הארדקור בסוף רואים ילד שחיף שעובד עם רצועות 50 קילו בנט אובר , למה נראה לך שזה מעניין לי האחיזה שלי? מעניין אותי גודל הגב , כשאני אהיה בעניין של אחיזות אני אדבר איתך . בנתיים כל מי שעושה אימון גב מכובד עובד עם רצועות , והשחיפים שמנסים לשחק אותה הארדקור שילכו למ*** לריפטו ונגמור עניין.. כוס עמק למה הפורום הזה הפך חבורה של מטיפים מעפנים , שכל הזמן טעונים שחגורה ורצועות זה חרא , וכל מי שעושה רבע סקוואט הוא מעפן...
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברגע שאתה מפסיק להאכיל אותו, הוא מצטמק ונעלם. וגם אם הוא ממשיך להגיב, כבר אף אחד לא ישים על מה שהוא כותב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() למה נראה לך שהוא טרול?
![]() |
#13 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() האמת שזה באמת מתחיל לתפוס הגיון שהוא טרול......
גיא..לא חשבתי על זה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |