|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חגורה שמים רק בrm נמוך מאוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לחיצת כתפיים בעמידה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() כמו בנץ' רק בעמידה ולכתפיים.
האמת שגם בישיבה צריך אולי.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ושמעו אני עובד משקל גבוה יחסית, אני עובד טכניקה נכונה אפילו המאמן שומר עלי ורואה ואני עושה סקוואט במשקל יותר גדול ממשקל הגוף שלי ואני מרגיש עומס.. אז למה לא צריך חגורה אם אני מרגיש שכן ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() heavy singles/triples ואפילו 5
חגורה החגורה הפנימית (core) אף פעם לא תוכל לתמוך במשקלי עבודה 80%+ כמו חגורת גב
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() אם אתה עובד נכון ומסוגל לשמור על הבטן-גב תחתון כמו שצריך בלי החגורה אז אתה לא צריך חגורה...
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() http://sportsmedicine.about.com/cs/s.../aa060201a.htm
הנה קצת על החגורה ומטרותיה. לשאלתך, אם זוקפי הגב שלך חלשים
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא קשור לעבודה על בטן. אתה צריך להתרגל להפעיל את שרירי הבטן והגב התחתון בכל התרגילים האלה. ברגע שתדע להפעיל אותם כמו שצריך והם יהיו מספיק חזקים אתה לא תצטרך חגורה עד שתגיע למשקלים כבדים באמת (ולזה יש לך עוד זמן).
|
![]() |
![]() |