|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ולא הבנתי בלחיצת כתפיים למה לא לעשות עם המשקולות? בתוכניות הקודמות שלי עשיתי עם משקולות.לא משנה הבנתי מה אמרת התבלבתי במשהו אחר תודה
נערך לאחרונה על ידי DH12, 06-01-09 בשעה 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() a:
חזה- לחיצת חזה עם משקולות 4x10 לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע 3x10 פלייס מכונה 3x10 כתפיים- לחיצת כתפיים עם משקולות 3x10 הרחקת זרועות לצדדים 4x12 יד אחורית- פשיטת מרפקים עם מוט 3x10 לחיצה צרפתית 3X10 b: גב- פול עליון מוט קצר 3x12 מתח 2x10 tbar בשכיבה על הבטן 3X10 גב תחתון 3x15 יד קדמית- כפיפות מרפקים עם משקולות בישיבה 2x15 כפיפות מרפקים עם מוט w על ספסל 3x10 רגליים- דחיקת רגליים 4x10 כפיפות ברכיים 3x12 פשיטת ברכיים 3x12 בטן- כפיפות בטן 4x20 הרמת ברכיים לחזה 3X20 אז בעיקרון זאת התוכנית אימונים הסופית שלי אבל לא כדאי להוסיף עוד תרגיל לחזה? זאת דיי נקודה חלשה אצלי יחסית אז חשבתי שאולי כן להוסיף עוד משהו קטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זאת תכנית טובה לדעתך?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני הייתי מוריד חצי מהכל גם אחרי התיקון
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() חח אתה יודע איזה לינץ' היו עושים לי פה?