|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
יש אפשרות לפרוקטוז להפוך לגלוקוז, הוא גם יכול פשוט לשמש כאנרגיה בפני עצמו. כשהגליקוגן עצמו ואין צורך באנרגיה נוספת, יש לפרוקטוז סבירות גבוהה יותר להפוך לשומן מאשר גלוקוז.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר מתחיל
תאריך הצטרפות: Nov 2008
הודעות: 27
כללי:: http://www.youtube.com/user/mikronator
|
ודרך אגב.. ברוב המסטיקים של היום אין סוכר.
יש תחליפי סוכר (אספרטיים למשל) שכמות הרבה יותר קטנה מספקת כמות יותר גדולה של מתיקות מסוכר. ולכן מסטיקים כאלה (אורביט ודומיו) לא ממש משפיעים על רמת הסוכר בדם. למה משתמשים בזה ? יותר זול מסוכר ! אנשים רוצים בדרך כלל לצרוך כמה שפחות קלוריות. וזה בעצם מהווה תחליף סוכר לחולי סוכרת. |
|
|
|