|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
התכוונת לפרוקטוז. אפשר להתבלבל/לטעות/מה שתרצה, אבל שינית את מה שאתה אומר איזה 5 פעמים בפוסט הקצר הזה וזה די מבלבל והורס את הדיון. סיקס פאק, בכל אופן לא מומלץ לצרוך כמויות גדולות של פרוקטוז (50 גרם ומעלה נגיד). מתחת לזה, זה בסדר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
כאשר מאגרי הגליקוגן ריקים , הגוף יכול להפוך את הפרוקטוז לגלוקוז ולהשתמש בוא למילוי הגליקוגן כאשר הגליקוגן מלא, הפרוקטוז יהפך לשומן |
|
![]() |
![]() |