|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בעיקרון הידיים לא צריכות יותר מדי גירוי ישיר, הן עובדות בתרגילים המורכבים- זה למה אומרים לך לעשות תרגיל אחד.
לפי מה שידוע לי זה לא 6 לקטן 9 לגדול, אלא 3-6 לקטן ו7-10 לגדול ,וזה הבדל משמעותי. תעשה איך שאתה מרגיש, אבל תזכור שזה לא חד משמעי. בנימה אחרת, יש לנו מכונה לפול אובר במכון??? נראה לי התכוונת עם כבל, ואין לי מושג מה ההבדל. זה סתם מסובך יותר לעשות. יאללה תחליט מה עובד בשבילך ולך עם זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אגב דן בקשר למה שרשמו להוריד דד לפיט ולעשות אימו ןאחדלרגלים דד לפיט אימו ןאחר סקוואט לדעתך זה נכון אי אפר לשלב את 2התרגילים באותו איומן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() ציטוט:
משהו כזה: 4 סקוואט 3-4 דדליפט רומני 3-2 פשיטה אוקיי?! עכשיו במקום הדדליפט הקלאסי שאין לי מושג למה שמת אותו בתרגילי גב, תעשה טי-באר חופשי / בנט אובר רו [לא צריך שום מכונה בשביל זה כולה מוט ומשקולות...]
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא עוד לא התנסה בדדליפט עד עכשיו. אל תמליצו לו על רומני כי קודם הוא צריך ללמוד טכניקה ולנצל את המירב מהקלאסי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() הרבה יותר קל לעשות דדליפט רומני מקלאסי. אני עשיתי איזה פעם-פעמיים דדליפט קלאסי, ובגלל פציעה הפסקתי. רומני הרבה יותר קל מקלאסי [ לי בכל אופן ].
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
והואתי אותו מאימוני גב עם לא שמת לב... ולאימון גב אני יעשה מתח,בנט אובר,ופול אובר במכונה עם כבל שאן בעיה בתרגיל הזה אני לא מבין מה אתםרוצים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תנסה בעצמך. אם אתה רואה שממש קשה, אתה כוסית ותעשה מה שהם מציעים. הכי מסתדר לעשות אותם באותו אימון. אם אתה רוצה, ובצדק, לשים דגש על הסקוואט שים אותו ראשון בתוכנית, ואת הדדליפט תכניס שלישי, נניח אחרי פשיטת ברך. כך לא תעשה אותם ישר אחד אחרי השני ועדיין תעשה אותם יחד. |
|
![]() |
![]() |