|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אבל לפחות תקרא איזשהו מאמר על אימונים כי לפי התוכנית הזאת אין לך מושג בשיט! אבל יודע מה, חזרתי מאימון טוב, אז אני אבנה לך תוכנית: בנץ' פרס 3X6-8 מקבילים רחב 2X8-12 בנט אובר רואו 3X6-8 מתח\פולי עליון (עדיפות למתח, פולי תעשה רק אם אתה אל מסוגל לעשות מתח בטווח חזרות שהראיתי לך) 2X10-12 סקוואט 3X6-8 דדליפט רומני 2X10-12 מיליטרי פרס 2X8-10 כפיפות בטן בשיפוע (הוספת משקל בעת הצורך) 2-3X10-15 אופציונאלי (בגלל שאתה במאסה, בחיטוב לא הייתי מוסיף את זה: כפיפת מרפקים בכל צורה... 1-2X8-12 פשיטת מרפקים בכל צורה 1-2X8-12 נערך לאחרונה על ידי the animal, 07-12-08 בשעה 14:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תוכנית רעה ווליום גבוה מדי בתדירות גבוהה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים
|
![]() מאד תלוי ברמה של המתאמן וברמת ההתאוששות שלו. הייתי ממליץ לו על תכנית full body ל-3 פעמים בשבוע פשוטה הדומה לזו של the animal רק 2 סטים לכל תרגיל שצויין, כשהעלייה ברמה במשך הזמן תכלול עלייה באינטנסיביות של האימון. הייתי גם ממליץ להוסיף סט פשיטה וסט כפיפה של המרפקים לכל אימון אבל זה יותר נתון למחלוקת.
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה לעשות???????
החיה אומר לי לעשות את התוכנית הזאתי ושהיא טובה. ואז בה השמש ואומר לי שהיא תוכנית גרועה, אז מה לעשות, אני ממש רוצה להתחיל תנו לי משהו טוב, או שכדאי בכל זאת לעשות את התוכנית של החיה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
סקוואט 3x6-8 בנץ' פרס 3-4x6-8 בנט אובר\מתח 3-4x8-10 מיליטרי פרס 2x10-12 דדליפט רומני 2x10-12 בטן 2x10-15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |