|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא הבנתי איפה פה הבעיה, יש לך גנים טובים אתה בנוי טוב לbb אז איזה דילמה יש פה? ניסחתי שאלה עכשיו שתקל ראש: האם בן אדם שהגנים שלו לא מי יודע מה יכול להגיע להשגים מכובדים ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לא אלטף לך את האגו ואספר לך איך אני נראיתי לפני 5 שנים. אני גם חושב שכל האשכול הזה מיותר מלבד התגובה שdr.muscle נתן אני אענה לך בגדול, באופן ממצה ובמשפט אחד: חאלס עם הרחמים העצמיים. לא כולנו נוצרנו שווים. תתמודד או שתיפרוש, היחידי שאכפת לו בסופו של דבר זה אתה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() גבר אל תתייאש ...כל אחד יכול לעלות מסת שריר למישהו זה בא ביותר קלות למישהו בפחות ..
דיערות וזה לא קשור.. ולגבי מבנה גוף היית רואה אותי לפני שהתחלתי להתאמן בנות היו יותר גדולות ממני כל החברים שלי ניראו ענקיים ליידי הייתי מטר 153 על תאר לך כמה קילו אם הייתי ממש קטן..אולי בחות מ50 עכשיו 1.79 86 קילו עם 12 אחוז שומן ככה שאל תתיאש תנסה לראות איפה אתה יכול לטעות אולי אופן אימון , תזונה או מנוחה ותמשיך הלאה כי לפרוש אתה תמיד תוכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ![]()
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
כללי:: איגור
עוסק ב:: עובד
|
![]() ציטוט:
אתה חייב להבין דבר אחד, אולי לא לכולם יש את אותם גנים, אולי לא כולם נראים זהה, אך אם תציב בפניך מטרה ולא תיסוג ממנה, אתה תגיע מאוד מאוד מאוד רחוק. תאמין לי.
![]() |