ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-11-08, 16:26   #1
FaxaN
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 62
ברירת מחדל שאלה| חלב ומוצרי 0%

לאחרונה שמעתי הרבה שמועות שחלב ומוצרי 0% שומן לא בריאים מכמה סיבות.. ביניהם:

כדי להוציא את השומן מהחלב משתמשים בחומרים כימיים שמסוכנים לבריאות, הסידן שבחלב דל שומן לא נספג וכ'ו... הייתי רוצה לדעת אם באמת יש איזושהי העדפה לחלב 3% על פני 0%.. הורמונים, חומרים כימיים וכ'ו...



תודה מראש.
FaxaN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-11-08, 16:29   #2
Masquerade
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
הסמל האישי שלMasquerade
 
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,541
כללי:: אורי
גיל:: 20
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
ברירת מחדל

זאת לא בעיה אם יש לך שומן איכותי בתפריט.. חוץ מזה שאתה לא מקבל סידן רק ממוצרים שהם 0%, תאכל גבינה צהובה 5%, ל100 גרם יש יותר סידן ממה שאתה צריך ביום.
__________________
Masquerade מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-11-08, 16:32   #3
FaxaN
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 62
ברירת מחדל

כן.. קניתי גבינה צהובה 5%... אני מנסה לשלב אותה בטוסטים.. אבל חוץ מהסידן... יש משהו לא טוב ב0%?
FaxaN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-11-08, 19:38   #4
Bono
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 4,155
גיל:: 16
ברירת מחדל

לפי מה שאני יודע לאכול 0 אחוז זה בסדר גמור
__________________
גלעד שליט עדיין חי
כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!!
שחררו את גלעד!
Bono מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-11-08, 19:51   #5
maya
אחראית תזונה ותוספים.
 
הסמל האישי שלmaya
 
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
שלח הודעה דרך ICQ אל maya שלח הודעה דרך MSN אל maya
ברירת מחדל

הסידן ניספג אין בעיה .
זה שאומרים שסידן לא ניספג ב 0 אחוז זה בגלל שציך ויטמין d בשביל שהסידן יספג וויטמין זה ניספג בסביבה שומנים אבל זה ויטמין שלא חסר לנו הוא נאגר בגוף ובארץ שלנו אין שום סיבה שהוא לא יספג כי הוא נימצא גם במזון אך גם מקבלים אותו מחשיפה לשמש
__________________
mmm
maya מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-11-08, 22:22   #6
FaxaN
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 62
ברירת מחדל

אוקיי תודה.. ובקשר לחומרים כימיים להוצאת השומן?
FaxaN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-11-08, 08:44   #7
YONI
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
הסמל האישי שלYONI
 
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 597
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי faxan צפה בהודעה
אוקיי תודה.. ובקשר לחומרים כימיים להוצאת השומן?



איזה שטויות הכניסו לך לראש ?... מה זאת אומרת?.....
YONI מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-11-08, 14:57   #8
HardCoreBaby
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 48
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי faxan צפה בהודעה
אוקיי תודה.. ובקשר לחומרים כימיים להוצאת השומן?
רוב הבעיה במוצרי 0 אחוז שהם לא "טבעיים" כלומר אין בהם סוכר אלה חומרים אחרים שלא כל כך טובים בגוף אתה יכול לאכול את ה0 אחוז של מולר לי אישית לא מפריע העניין הזה אז אני אוכל של יופלה!
HardCoreBaby מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-11-08, 14:57   #9
FaxaN
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 62
ברירת מחדל

לא יודע.. ארו לי שחלב נטורך זה 3.8 אחוז שומן.. וכדי להוציא את השומן עושים תהליכים כימיים...
FaxaN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-11-08, 15:17   #10
Bono
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 4,155
גיל:: 16
ברירת מחדל

עזוב, כל יום מישהו אומר שמזון כזה או אחר לא בריא וזה לא נגמר... בסוף לא ישאר לנו מה לאכול:d
__________________
גלעד שליט עדיין חי
כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!!
שחררו את גלעד!
Bono מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-11-08, 13:08   #11
dotan10
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 8
ברירת מחדל

במוצרי ה-0% אין סוכר אלא תחליפים. אם תקרא (ויש כמה מאמרים מצויינים) תראה שהתחליפים הללו לא בריאים בכלל וחלקם אף גורמים לסרטן. בנוסף , הגוף מזה את החומרים האלו כסוכר ומפריש אינסולין בכדי לטפל בהם. מכיוון שאין בהם באמת סוכר , האינסולין לא ייתפרק ובסופו של דבר ייהפך לשומן. תנסה לאכול 1.5% ולא 0% .
dotan10 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-11-08, 15:02   #12
Masquerade
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
הסמל האישי שלMasquerade
 
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,541
כללי:: אורי
גיל:: 20
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dotan10 צפה בהודעה
במוצרי ה-0% אין סוכר אלא תחליפים. אם תקרא (ויש כמה מאמרים מצויינים) תראה שהתחליפים הללו לא בריאים בכלל וחלקם אף גורמים לסרטן. בנוסף , הגוף מזה את החומרים האלו כסוכר ומפריש אינסולין בכדי לטפל בהם. מכיוון שאין בהם באמת סוכר , האינסולין לא ייתפרק ובסופו של דבר ייהפך לשומן. תנסה לאכול 1.5% ולא 0% .

??
__________________
Masquerade מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:43.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים