|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לאחרונה שמעתי הרבה שמועות שחלב ומוצרי 0% שומן לא בריאים מכמה סיבות.. ביניהם:
כדי להוציא את השומן מהחלב משתמשים בחומרים כימיים שמסוכנים לבריאות, הסידן שבחלב דל שומן לא נספג וכ'ו... הייתי רוצה לדעת אם באמת יש איזושהי העדפה לחלב 3% על פני 0%.. הורמונים, חומרים כימיים וכ'ו... תודה מראש.
__________________
http://israelbody.com/showthread.php?t=42136 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,541
כללי:: אורי
גיל:: 20
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() זאת לא בעיה אם יש לך שומן איכותי בתפריט.. חוץ מזה שאתה לא מקבל סידן רק ממוצרים שהם 0%, תאכל גבינה צהובה 5%, ל100 גרם יש יותר סידן ממה שאתה צריך ביום.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן.. קניתי גבינה צהובה 5%... אני מנסה לשלב אותה בטוסטים.. אבל חוץ מהסידן... יש משהו לא טוב ב0%?
__________________
http://israelbody.com/showthread.php?t=42136 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שאני יודע לאכול 0 אחוז זה בסדר גמור
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() הסידן ניספג אין בעיה .
זה שאומרים שסידן לא ניספג ב 0 אחוז זה בגלל שציך ויטמין d בשביל שהסידן יספג וויטמין זה ניספג בסביבה שומנים אבל זה ויטמין שלא חסר לנו הוא נאגר בגוף ובארץ שלנו אין שום סיבה שהוא לא יספג כי הוא נימצא גם במזון אך גם מקבלים אותו מחשיפה לשמש
__________________
mmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי תודה.. ובקשר לחומרים כימיים להוצאת השומן?
__________________
http://israelbody.com/showthread.php?t=42136 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 597
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע.. ארו לי שחלב נטורך זה 3.8 אחוז שומן.. וכדי להוציא את השומן עושים תהליכים כימיים...
__________________
http://israelbody.com/showthread.php?t=42136 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב, כל יום מישהו אומר שמזון כזה או אחר לא בריא וזה לא נגמר... בסוף לא ישאר לנו מה לאכול:d
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() במוצרי ה-0% אין סוכר אלא תחליפים. אם תקרא (ויש כמה מאמרים מצויינים) תראה שהתחליפים הללו לא בריאים בכלל וחלקם אף גורמים לסרטן. בנוסף , הגוף מזה את החומרים האלו כסוכר ומפריש אינסולין בכדי לטפל בהם. מכיוון שאין בהם באמת סוכר , האינסולין לא ייתפרק ובסופו של דבר ייהפך לשומן. תנסה לאכול 1.5% ולא 0% .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,541
כללי:: אורי
גיל:: 20
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() ציטוט:
![]()
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |