|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
תראה מאכל שעומד ביחס של מחיר לערכים התזונתיים שלו כמו שיבולת שועל ... ואני אתחיל לרכוש את זה ולאכול את זה בכל בוקר. שלא לדבר שקל יותר לשתות שייק של שיבולת שועל ולקבל למעלה מ 1000 קלוריות מאשר לאכול חצי כיכר לחם ושתי קופסאות קוטג' . וגם אם אתה חסיד של לחם וקוטג' נראה אותך אוכל את זה למעלה מחודש בלי להקיא את הנשמה שלך ... ש"ש החבר הכי טוב שלי ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואפשר לאכול את זה קר כסלט עם גבינה כלשהי וביצה או משהו דומה יוצא טעים אם יודעים איך לבשל את זה וגם ערכים יותר טובים כי החלבון שם הוא מלא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
כנראה לא קראת מה כתבתי ... יחס מחיר לערכים אחי ... ש"ש זה הכי זול בעולם .... זה איזה 7 שקל לקילו ... תביא לי קינואה בשבע שקל לקילו ... אני אתחיל לאכול קינואה כל בוקר..
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מכיר רק את הקופסאות בסופר של 10+ שקל לחצי קילו. |
|
![]() |
![]() |