|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, זאת התוכנית שלי ביד קדמית, עובד ABC 3 פעמים בשבוע.
כפיפות מרפקים בעמידה במוט W 4X8 כפיפות מרפקים עם משקוליות בישיבה 4X12 כפיפות עם כבל 2X9 חשבתי אולי, או להוסיף תרגיל ברכיאליס 2 סטים, או להחליף אותו בשני סטים של כפיפות מרפקים עם משקוליות (אני עושה את זה בצורה בישיבה גבוהה ישרה וחילופי צדדים בידיים), או להחליף את זה פעם בשבועיים בכפיפות עם כבל. יש צורך? חשבתי על התרגיל הזה http://exrx.net/WeightExercises/Brac...ationCurl.html . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() הברכיאליס עובדים בכל תרגילי היד קידמית, אין לך סיבה להוסיף תרגיל במיוחד בשבילם.
גם ככה ה10 סטים שאתה עושה ליד קדמית זה המון לדעתי ולא נחוץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תחליף את הכפיפות עם כבל לפטישים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
אימון יד קידמית של פעם בשבוע 10 סטים זה סביר. הייתי מחליף את הכפיפת מרפקים בכבל עם תרגיל לבריכיאליס אבל לא את זה שנתת דוגמא. זה עדיף http://exrx.net/WeightExercises/Brac...acherCurl.html בהצלחה trx- sus אחי פטישים עובדים על הבריכיאודליס לא על הבריכיאליס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אז תעשה acbdefghiklmnopqrstuvwxyz ותאמן גם את שרירי הזרת ברגל, כי גם שם צריך לתת דגש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אני מצטרף לסלים בכל מה שאמר חוץ מהתרגיל שנתן...זה תרגיל לבייספס....
הברכיאליס עובד כשכף היד נמצא בפרונציה [יענתו כפות ידיים כלפי מטה] באתר שנתתם פה זה מופיע כתרגיל לברכיאליס אבל זה לא נכון...כבר דיברנו על זה פעם פה..
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
כשאתה עובד על שריר פעם בשבוע אתה צריך לעבוד עליו חזק מאוד מה שאומר כמות של סטים אם אתה זוכר את האימוני abcde של אליאב של 16 סטים לשריר גדול. אם אתה עובד 3 סטים ליד קידמית מין הסתם לא תעבוד עליו אבל אם אתה עובד 10 סטים על יד קידמית לא תתן 2 סטים לבריכיאליס שהוא חלק מהיד קידמית? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
יש מצב ללינק לפוסט שדיברו על זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אני חושב שזה בזבוז זמן, גם התוכנית וגם התרגיל.
מצטער - אין לי כוח להרחיב על זה את הדיון, אולי בהזדמנות אחרת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מכל מה שנאמר כאן יצאתי רק יותר מבולבל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין שום סיבה להקדיש תרגיל לברכיאליס מהסיבה הפשוטה שאי אפשר "לעבוד" עליו יותר מבחינה מוחלטת אלא רק באופן יחסי.
![]() |
#12 |
|
![]() בabc של שלוש פעמים בשבוע, כדאי לדעתי שתיתן תרגיל אחד לברכיאליס. תחליף את הכפיפות בכבל בתרגיל לברכיאליס לפי בחירתך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() אתה צריך לדאוג יותר לכמות הסטים המיותרת שאתה עושה לבייספ
אני מפחד לשאול איך נראית שאר התכנית שלך
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() משום מה עדיין לא הצלחתי להבין מדוע צריך לתת תרגיל לברכיאליס, אשמח לקבל ממך הסבר.
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם כבר רצית לראות את שאר התוכנית, בבקשה. :a חזה: לחיצת חזה 4x8 לחיצת חזה כנגד משקולות בשיפוע חיובי 4x8 פרפר במכונה 3x12 פרפר עם כבל 3x12 יד אחורית: פוש דאון 4x8 לחיצה צרפתית 4x8 יד מאחורי הראש 2x9 b: גב: פולי רחב 4x10 פולי צר 4x10 חתירה במכונה 3x12 מתח רחב 3x8 כתפיים: לחיצת כתפיים כנגד משקולות בודדות בישיבה 4x8 דלט רואו 2x10 אפרייט רואז 3x12 הרחקה לצדדים 3x10 :c יד קדמית: כפיפות מרפקים בעמידה במוט w 4x8 כפיפות מרפקים עם משקוליות בישיבה 4x12 כפיפות עם כבל 2x9 רגליים: סקוואט חופשי x48 מכרעיים 4x10 פשיטת רגליים במכונה 4x12 תאומים 4x12 בטן עובד פעמיים בשבוע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() typical high volume crap
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול להגיב קצת יותר ברצינות?
אני מפחד לא לגדול כי זה רק עבודה על כל שריר פעם בשבוע, אז תסביר לי מה להוריד כדי כן לגדול. |
![]() |
![]() |