|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: שחייה
|
![]() שמע, איך להגיד? ריצה? זה כמו סמים.. בהתחלה זה 20 דקות.. 15 שעה? אח"כ? זה שעה, וזה שעה שאתה פאקינג גומר ת'גוף.. אבל זה כיף, אם אתה מתאמץ מכל הלב זה פשוט כיף
אני אגיד לך.. אני משחק טניס פעמיים בשבוע, חד"כ פעמיים בשבוע פעמיים בשבוע ריצה, ופעם בשבוע טיולי אופניים אבל זה פאקינג בגלל שיש שעורים וכל החרא הזה, ככה? הייתי עושה 2 אימונים ביום.. אני מת על זה(: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני גם יהיה על אפדרין וקפאין אולי אז בכלל יהיה מתיש, אבל נראה איך ילך חיטוב ראשון לאחר מאסה של שנתיים. אני יעדכן ויעלה תמונות של אחרי. ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בטוח שאתה רוצה להכנס לחיטוב כרגע ?
כי אתה דופק לעצמך את כל הלוח זמנים בוא נגיד ככה... כשכולם יצאו לחיטוב אתה תצא למאסה... שזה די חסרון כי אז לא תיהיה ממש חטוב בקיץ כמו שאתה רוצה מן הסתם... לדעתי תמשיך עם המאסה עוד ואז 3-4 חודשים לפני הקיץ תחטב כי גם ככה תגיע לאחוז שומן שתצטרך פרק זמן די ארוך.... בכל מקרה אין שאלה כזאת כמה לרוץ... הכל תלוי בך כמה שאת המחליט לרוץ מה שבטוח תנסה לרוץ הרבה... לא יזיק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בקשר למרגיש שחיף - אין מה לעשות זה מחלה של כולנו ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא שחיף אבל אני לא יותר ממתאמן בסיסי....יש לי פשוט טרפזים שגורמים לאנשים לקרוא לי "ענק" וכל מיני דברים מוגזמים כאלה...ויש לי גם גב יחסית טוב (חלק הדומיננטי שלי).
בכל מקרה כל הכבוב על הירידה...יש סימן לקוביות באחוז שומן הזה? היו לי פעם ואני מתגעגע... ולכל אלה שמדברים איתי על חיטוב בקיץ ולחכות עם החיטוב....ממש לא איכפת לי....אני יכול לדפוק מאסה שנה וחצי ואז איזה חיטוב של חודש, אני לא עובד בצורה הזאת של מאסה בחורף חיטוב בקיץ....עדיף אולי להיות חטוב בקיץ רק בגלל שחם לי ברמות שאי אפשר לתאר.....אבל ממש לא איכפת לי להראות כמו טנק בחוף הים....כל עוד אני לא שמן עם כרס אין לי בעיה.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() לא מצב כ"כ אידיאלי לקיץ אבל גם לי לא איכפת
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |