|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שחררו אותו אנשים!
תאכל 3% ויהיה סבבה! 0.5 אחוז זה משהו שאי אפשר להאמין בו, בארה"ב כמה שיש פחות שומן בקוטג' אז גם יש בו פחות חלבון... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ההבדלים של החלבון ממש קטנים ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני סומך יותר על חברות אמריקאיות מאשר ישראליות, עם נסיון שהיה לי עם צפתית שאותה גבינה בדיוק, פעם היה רשום 25 גרם חלבון ואז זה פתאום השתנה ל-15, בלי שאמרו משהו על שינוי ברכיבים... שונה תחתונה - 0.5 אחוז זה חרא! גם בלי טעם, וגם כל הכרכים שיש שם מוטלים בספק... |
|
![]() |
![]() |