|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
אז אתה בה ומתבסס לי על מחקר מלפני 12 שנה?!?!?!. אני הראתי לך משהוא מהיום מ2008 שמראה שאין ניגוד אם יש לך מחקר עדכני שאומר אחרת אני אשמח ליראות, ולא רק זה גם החברות הגדולות שמים קפאין וקריאטין לאותו מוצר אם זה היה לא טוב הוא היו חושבים על זה קודם, אם אין אל תגיב כי זה סתם ימשוך את האשכול לשטויות נערך לאחרונה על ידי itaiprz1, 30-08-08 בשעה 18:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
בכל אופן, הכותב הצליח להערים עליך בשימוש במילים גדולות כמו פרמקוקינטיקה (בוווו!). אז לידיעתך, זה שקריאטין נספג לא אומר שהוא עובד. למה? פשוט וקל. יכול להיות אנטגוניזם פיזיולוגי. דוגמא: אם אתה לוקח לב של חיה ושופך עליו נוראדרנלין, הוא מתכווץ חזק יותר. אם אתה שופך עליו אצטילכולין, האפקט של האדרנלין מפסיק. מה נראה לך? שהאצטילכולין מעלים את הנוראדרנלין? לא, זה אנטגוניזם פיזיולוגי. כך שיתכן שקפאין לא מפריע לספיגה של קריאטין (אף אחד לא אמר שהוא מפריע) אבל הוא עדיין יכול להפריע לפעילות שלו. אז עד שאתה (או הכותב מbb.com שאיכשהו הפך להיות הג'ורנל המדעי מספר 1 בפורום) לא תביא מחקר שאומר שאין סתירה, בינתיים העדויות היחידות שקיימות מראות שיש סתירה - אני אשמח לראות מחקר אחר, לצערי באמת לא עורכים הרבה מחקרים בנושא ויהיה אחלה להתעדכן. |
|
![]() |
![]() |