|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
יש זמן ועוד לא יצא לי לראות במציאות בחורות שעשות 70 ק"ג סקווט. אני בטוחה שיש אבל. ואני סטוחה אבל שהן לא בנות 16. כמו שאומרים-הלילה עוד צעיר. נספיק הכל,עם התמדה ורצון אני גם אגיע ל70 ק"ג ואף יותר
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() לא משנה תילכי לגיל הוא יעזור.
נערך לאחרונה על ידי The-One, 23-08-08 בשעה 04:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() התכוונתי פשוט.. זה לא שבנות לא יכולות לפתח כוח (חשבתי זה מה שהבחור מעלי התכוון כשהוא כתב שאולי זה לא בקילו)אז זהו שהן כן יכולות לפתח כוח ולהגיע לדברים מרשימים
הן רק צריכות יותר זמן זה הכל ומצטער בנוגע למשפט האחרון זה היה לא בשביל להעליב :s זה בשביל להכניס לפרופורציה שבנות כן יכולות לעשות משקל כזה זה הכל
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() נו ברור שאת מתקדמת לאט,אתה אישה מה אתה רוצה?,אתה לא בנויה לזה.
הבחורה שבתמונה שלך (אם זאת המטרה) ניראת ככה לא רק בגלל התזונה הטובה שלה,אלא מטסטסטרון מבחוץ. מין הסתם בגיל כזה לא תתחילי בסייקלים,עזבי את גיל תתיעצי עם תזונאי לכי ליאיר להב (קצת יקר) הוא מקצוען אמיתי!. או שאולי תשני גישה תעברי לאירובי+אנירובי תגייעי לגוף כזה למשל: ![]() צאלה אברוני מאמנת במכון שלי (המאמנת בלרדת בגדול) יש לה קוביות בבטן וגף חטוב ומוצק. ואז בגיל 18 תתחילי להזריק.=/
![]() איפה אדיריאנה? נערך לאחרונה על ידי zuko, 23-08-08 בשעה 14:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש כמה אספקטים למה שאת שואלת ומציגה
1. האם כדאי לי לגשת לגיל בהנחה ואני רצינית - בהחלט כן. אין כמו תפריט מסודר, אין כמו אדם שלישי שבודק אותך ומודד את ההתקדמות שלך, ואצלך שרמת הידע נמוכה זה אפילו יותר בסיסי מזה. 2. מה לעשות בתור מפתחת גוף אישה - כמו שאת יודעת הפוטנציאל מוגבל מאד, אם תמשיכי ברצינות עוד שנים מועטות , תשמרי על תזונה ותראי שאת אוהבת את זה - תצטרכי לקחת החלטות מסויימות שישפיעו על המשך החיים שלך. כרגע בגיל תיכון פשוט קחי את זה בפרופרציה מתאימה ותשלימי עם הפאקים הגנטיים שנולדת איתם.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |