|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 2,677
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
גיל:: 20
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() האמ...אינלי מושג
אני יודעת שמכינים את זה ידנית... In a pot, combine 1/2 gallon of milk (whole is best, but I've used low-fat and even skim without problems) with 2 cups of buttermilk. Do not use buttermilk containing sodium citrate! In Wisconsin, Kemps buttermilk is good and cheap. *Place the milk/buttermilk mixture in a warm place until it develops the consistency of thick yogurt (a kitchen counter or the back burner of a stove work just fine). This will take about 24 hours. In the summer and in very warm homes, this may take only 12 hours. סבתא שלי מכ ינה ככה D:
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |