|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() עם רצון אפשר להגיע להכל, במידה הוא אפשרי אבל להעלות 20 ק"ג של שריר גם אם הוא מלווה בשומן זה בלתי אפשרי...
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() לא 20 קילו שריר שמלווה בשומן אלא 20 קילו שחלקם זה שריר וחלקם זה שומן כאשר הרב זה שריר(אני מנסה לעלות כמה שיותר נקי) .
לא מאמינים? תחכו חצי שנה ותראו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() למה לקנות אם כבר הורדתי אותו מהאנטרנט אתה נטחנת שקנית אותו...
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() תקנה בשביל לתת לכותב של הספר שבו אתה משתמש קצת כבוד ופרנסה.
אמנם גם לא לגמרי לגיטימי, אבל אני בדרך כלל משיג עותק של המוצר בחינם ולפי ההתרשמות מחליט אם לשלם בעבורו. ככה לפחות אתה מעודד ולא פוגע ביוצרים/יצרנים שאתה אוהב/מרוצה ממוצריהם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() רעיון טוב, תשמע כל אחד והדרכים שלו אני רק רציתי להתעניין בספר ולקרוא אותו ברפרוף ולקבל התרשמות ראשונית כי אני יודע שאין סיכוי שאני יושב וקורא 215 עמודים ועוד באנגלית, אז אתה במצב שלי היית קונה?? לא, אז זהו..
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ב) למה שלא תקרא 215 עמודים? לא כזה נורא. בכל מקרה זה וויכוח מיותר. הנקודה הייתה שאתה גונב את הספר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
משתמש פעיל
|
![]() אני אפילו לא מאמין ש5 קילו שריר נקי אתה לא תעלה בחצי שנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() כי 5 קילו שריר נקי בחצי זה זה לא פשוט, משמע שאתה צריך לעלות בערך 700-800 גרם שריר נקי בממוצע כל חודש בחצי שנה הזאת, שזה בערך בלתי אפשר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() אפשרי בטח שאפשרי אני מתאמן בערך 3 שבועות ועליתי כבר 4 קילו , כשברור שהרבה מזה זה שומן אבל הרבה זה גם שריר כי עליתי מאוד במשקלים שאני מרים . קיצור 5 קילו שריר אני אעשה בטוח בחצי שנה אתם עוד תראו ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() שחלה וקולדפייר כנראה עכשיו רוצים לרמוס אותי, אבל אני מבטיח שכשאני מגיע לקנדה אני מזמין את שני הספרים,
האמת היו לי קצת רגשות אשמה אבל אני יקנה את הספר אז מה זה משנה? בנוסף אני יקנה בעוד תקופה כלשהי את חבילת glenn pendlay, מאמן שעובד עם mark rippetoe. חבילת גלן פנדליי זה אם אני זוכר: 2 מוטות אולימפיים. 500 lbs פלטות אולמפיות. גיר. זה בסביבות ה- 500 דולר, אז אני נקי מאשמות. :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() קל לך לדבר אני לא כזה טוב באנגלית ואני כן קראתי הרבה מאמרים של ריפטו על התוכנית הזאת אבל ספר שלם נראה לי קשה, ואם ממש הייתי בטוח שאני הולך לקרוא את הספר בטח שהייתי קונה זה לא עניין של כסף קניתי 3 ספרים על ג'יו ג'יטסו של בן אדם שאני מאוד מעריך ולא הורדתי מהאינטרנט וקראתי את כל השלושה, ובין היתר זה עלה 400 שקל אבל זה לימד אותי המון והוסיף המון לידע שלי, ואם הספרים של מארק ריפטו, שאגב אני מעריך אותו לא פחות מכם, היו מתורגמים לעברית הייתי קונה אותם גם ב200 שקל כי זה מאוד מעניין אותי אבל באנגלית אני לא טוב ככה יצא וזהו..
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() שמע,
אם הורדת ולא השתמשת עזוב. אם הורדת נהנית וניצלת תחזיר טובה. זה הכל. פייר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קניתי גם בשנתיים וחצי
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() ג'וקר, מתי אתה נוסע?
אני מאוד מעוניין במוט של פנדליי ונעליים. אולי אפשר לארגן משהו. http://store.wfwclub.com/me20webar.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע איך עובדים המשלוחים מחול,
אבל 20 ק"ג זה הגג בשביל כבודה במטוס בגלל זה חשבתי שאולי... יש לך מושג אם זה ייתן הוזלה משמעותית מבחינת משלוח, מה הגובה המסים וכו...? |
![]() |
![]() |