ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 03-08-08, 12:10   #1
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי blinki צפה בהודעה
אין ספק שצריך לשנות את הביוקרטיה בצה"ל אבל במקום להפריט אפשר לעשות מה שאמרת רק עם חיליים במקום אזרחים ושיעשו רפורמה בעיקר בכל מה שקשור לפקידות וישימו אותן בתפקידים שהן יתרמו(ואני מאמין שיש הרבה), או שבמקום שירות בצה"ל הן יעשו שירות לאומי שזה גם אופציה טובה אבל הפרטה זה משהו שלא יקרה וגם לא צריך לקרות גם במחינה כלכלית(אתה מינימום צריך לשלם 4,000 שקל וכמדומני שכר חיליים זה 500 שקל פי שמונבה יותר וזה מינימום אני לא מדבר על לוחמים בכלל) וחוץ מזה לא יקרה כלום אם מישהו ייתן שנתיים-שלוש מהחיים שלו ויתרום למדינה אנחנו לא חו"ל כמו שהזכרת שיש לנו את הפרבילגיה הזאת אומנם יש המון דברים דפוקים בצה"ל וביזבוז של כוח אדם אבל בהחלט לא צריך להפוך את הצבא ל"בחירה".
אבל יש ה-מ-ו-ן חיילים שבוזים וממורמרים מהתחת בצבא. מה אתה חושב שבנאדם שהוא שבוז עושה את העבודה שלו כמו שצריך? אתה חושב שלוחם בזמן מעצר\מערב\מלחמה שהוא שבוז ומדוכא יכול לתפקד כמו שצריך?? אתה חושב שלוחם שהוא שבוז אכפת לו באמת אם בזמן השמירה שלו יעבור מחבל ליד העמדה? וואלה על הזין שלו! הדבר היחיד שהוא חושב עליו זה כמה רע לו וכמה הוא היה מת להיות בבית.
בנאדם שהוא מדוכא לא יכול לתפקד כמו שצריך.

בנוגע לפקידות - לנשים מעטים אבל מאוד מעטים[!!!] התפקידים בהן הן יכולות לתרום. אני לא אומר שאין, אבל הם מעטים מאוד.

בנוגע להפרטה - צריך להפוך את הצבא למשהו שהוא כדאי, תצאו שניה מהבועה שכולם בארץ הזאת הם ציונים ומצידם למות בשביל ירושלים וכו'. כן, יש המון אנשים בארץ שלא רוצים לשרת ואתה לא יכול להכריח אותם!!! אתה יכול להכריח אותם פיסית לשרת, אבל נפשית הם ישברו מהר מאוד ומה שיווצר זה מה שתיארתי למעלה.

צריך להפוך את הצבא למשהו שאנשים ירצו להתגייס אליו מתוך בחירה ולא מתוך חובה. ברגע שמישהו הולך למשהו כי הוא רואה שכדאי לו, הוא גם ישקיע הרבה יותר. תאמין לי שחייל אחד טוב יכול לתפוס עמדה של 3 לא טובים.

ציטוט:
חוק דפוק? בגלל החוק הדפוק הזה את יכולה לחיות את החיים שלך בשקט..

מה זה נראה לך פה?

"אם המדינה הייתה מגייסת אנשים -שהיא באמת צריכה" - אנחנו לא סין או ארה"ב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו דבר כזה. המדינה פה צריכה כל אחד ואחד.

למה שמישהו אחד יסכן את החיים שלו על בסיס יומיומי בשביל שהשני יוכל לגרבץ, לעבוד ולעשות כסף שאני אבין?

כל אחד פה צריך לשרת כמו גבר וכמו כל אחד אחר. אחד שלא משרת, סתם כי לא בא לו ואין לו סיבה באמת מוצדקת לכך, שיזדיין מהמדינה.
מי אתה בכלל מאיפה באת?
תקרא מה שכתבתי במקום לכתוב ולהתבטא כמו ילד בן 7.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-08, 12:14   #2
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c צפה בהודעה
אבל יש ה-מ-ו-ן חיילים שבוזים וממורמרים מהתחת בצבא. מה אתה חושב שבנאדם שהוא שבוז עושה את העבודה שלו כמו שצריך? אתה חושב שלוחם בזמן מעצר\מערב\מלחמה שהוא שבוז ומדוכא יכול לתפקד כמו שצריך?? אתה חושב שלוחם שהוא שבוז אכפת לו באמת אם בזמן השמירה שלו יעבור מחבל ליד העמדה? וואלה על הזין שלו! הדבר היחיד שהוא חושב עליו זה כמה רע לו וכמה הוא היה מת להיות בבית.
בנאדם שהוא מדוכא לא יכול לתפקד כמו שצריך.

בנוגע לפקידות - לנשים מעטים אבל מאוד מעטים[!!!] התפקידים בהן הן יכולות לתרום. אני לא אומר שאין, אבל הם מעטים מאוד.

בנוגע להפרטה - צריך להפוך את הצבא למשהו שהוא כדאי, תצאו שניה מהבועה שכולם בארץ הזאת הם ציונים ומצידם למות בשביל ירושלים וכו'. כן, יש המון אנשים בארץ שלא רוצים לשרת ואתה לא יכול להכריח אותם!!! אתה יכול להכריח אותם פיסית לשרת, אבל נפשית הם ישברו מהר מאוד ומה שיווצר זה מה שתיארתי למעלה.

צריך להפוך את הצבא למשהו שאנשים ירצו להתגייס אליו מתוך בחירה ולא מתוך חובה. ברגע שמישהו הולך למשהו כי הוא רואה שכדאי לו, הוא גם ישקיע הרבה יותר. תאמין לי שחייל אחד טוב יכול לתפוס עמדה של 3 לא טובים.

מי אתה בכלל מאיפה באת?

בלי לייצר איתך מריבה,אבל אל תתיימר להבין הלך רוח של לוחם,אתה מדבר במרמור של ג'ובניק (ואני מבין אותך ,אנחנו באותה סירה) ,אבל אתה יוצא מעט מתנשא בחשיבה שלך שהרעיון שלך הוא הפתרון להכל ,תאמין לי שחשבו על הכל ויש סיבות (לגיטימיות או לא זה כבר עניין של דעה ) שהצבא ממשיך במתכונת הזאת

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-08, 12:17   #3
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2 צפה בהודעה
בלי לייצר איתך מריבה,אבל אל תתיימר להבין הלך רוח של לוחם,אתה מדבר במרמור של ג'ובניק (ואני מבין אותך ,אנחנו באותה סירה) ,אבל אתה יוצא מעט מתנשא בחשיבה שלך שהרעיון שלך הוא הפתרון להכל ,תאמין לי שחשבו על הכל ויש סיבות (לגיטימיות או לא זה כבר עניין של דעה ) שהצבא ממשיך במתכונת הזאת
מה הקשר?
אני מדבר על ניסיון של חברים שהם לוחמים.
וזאת בדיוק הפואנטה -
ציטוט:
לגיטימיות או לא זה כבר עניין של דעה
- לדעתי הן לא לגיטימיות, בגלל זה כתבתי את התגובה.
ישן 03-08-08, 12:49   #4
Dino Psaras
Banned

כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c צפה בהודעה
מי אתה בכלל מאיפה באת?
מתאימה לך או לא ההתבטאות שלי, זין שלי, אבל זה המצב.

מה שאמרתי אלו דברים נכונים לחלוטין, תרצה או לא.
Dino Psaras מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-08, 12:50   #5
P-a-n-1-c
Banned

הם ממש לא נכונים.. תקרא מה שכתבתי.
ומצטער אחי לא התכוונתי לצאת עליך חשבתי שsnacks כתב את זה
סליחה אחי
פשוט יש לכם אותה חתימה בגלל זה..
תגובה