|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
מה זה נראה לך פה? "אם המדינה הייתה מגייסת אנשים -שהיא באמת צריכה" - אנחנו לא סין או ארה"ב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו דבר כזה. המדינה פה צריכה כל אחד ואחד. למה שמישהו אחד יסכן את החיים שלו על בסיס יומיומי בשביל שהשני יוכל לגרבץ, לעבוד ולעשות כסף שאני אבין? כל אחד פה צריך לשרת כמו גבר וכמו כל אחד אחר. אחד שלא משרת, סתם כי לא בא לו ואין לו סיבה באמת מוצדקת לכך, שיזדיין מהמדינה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | ||
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
בנאדם שהוא מדוכא לא יכול לתפקד כמו שצריך. בנוגע לפקידות - לנשים מעטים אבל מאוד מעטים[!!!] התפקידים בהן הן יכולות לתרום. אני לא אומר שאין, אבל הם מעטים מאוד. בנוגע להפרטה - צריך להפוך את הצבא למשהו שהוא כדאי, תצאו שניה מהבועה שכולם בארץ הזאת הם ציונים ומצידם למות בשביל ירושלים וכו'. כן, יש המון אנשים בארץ שלא רוצים לשרת ואתה לא יכול להכריח אותם!!! אתה יכול להכריח אותם פיסית לשרת, אבל נפשית הם ישברו מהר מאוד ומה שיווצר זה מה שתיארתי למעלה. צריך להפוך את הצבא למשהו שאנשים ירצו להתגייס אליו מתוך בחירה ולא מתוך חובה. ברגע שמישהו הולך למשהו כי הוא רואה שכדאי לו, הוא גם ישקיע הרבה יותר. תאמין לי שחייל אחד טוב יכול לתפוס עמדה של 3 לא טובים. ציטוט:
תקרא מה שכתבתי במקום לכתוב ולהתבטא כמו ילד בן 7. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
בלי לייצר איתך מריבה,אבל אל תתיימר להבין הלך רוח של לוחם,אתה מדבר במרמור של ג'ובניק (ואני מבין אותך ,אנחנו באותה סירה) ,אבל אתה יוצא מעט מתנשא בחשיבה שלך שהרעיון שלך הוא הפתרון להכל ,תאמין לי שחשבו על הכל ויש סיבות (לגיטימיות או לא זה כבר עניין של דעה ) שהצבא ממשיך במתכונת הזאת
![]() |
![]() |
#125 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
אני מדבר על ניסיון של חברים שהם לוחמים. וזאת בדיוק הפואנטה - ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Banned
|
![]() הם ממש לא נכונים.. תקרא מה שכתבתי.
ומצטער אחי לא התכוונתי לצאת עליך חשבתי שsnacks כתב את זה סליחה אחי פשוט יש לכם אותה חתימה בגלל זה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Banned
|
![]() בוא תסביר לי למה ש-x יסכן את החיים שלו בעוד אדון y הנכבד ישב יגרבץ ולא יעשה כלום סתם כי לא בא לשרת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שאני יודע זה יפחית לו משמעותית את זמני העבודה.
או שאולי יש דברים אחרים שאפשר לעשות שיהיה לו מספיק זמן לעבודה עם משכורת נורמלית ? אז נגיד ואני טועה... להסתדר לבד בארץ זה לא קל. אבל נראה לי שאפשר לסגור את הדיון כי הבחור בהולנד ועד שהוא יהיה ליד מחשב יקח זמן וגם לא נראה לי שהדיון הזה ייגמר אי פעם :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Banned
|
![]() אני גם מסכים עם זה שהקרביים צריכים להיות מתוגמלים. אני מקווה שכל העניין של המשכורות 3700 לקרבי זה לא עניין של חלום רחוק...
![]() ועדיין אני לא רואה כל קשר בין מה שאנחנו מסכימים עליו לבין מה שהגבתי לשטויות שסנדה כתבה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
חבר פעיל
|
![]() צריך לעשות פשוט הרבה הטבות לקרביים ושכול מקום שהם ילכו יהיה להם הנחה משמעותית...... אם כול חיל קרבי יקבל 3700 בחודש , הכסף יבוא על חשבון דברים אחרים , זה לא שמדינה שלנו שופעת בכסף, וזזה בכלל ישנה תדור הבא שגם ככה מפונק שלא יהיה מוכן להזיז תתחת שלו אם לא יהיה לא את כול התנאים...
וגם יהיו גובניקים ממורמרים שיגידו שזה לא שוויוני וגם הם צריכים לקבל 3700 שקל ומקפחים אותם לעומת הקרביים, ואז בכל הגובניקים יהיו ממורמרים יותר
![]() |
#135 |
Banned
|
![]() בגלל זה אני אומר שצריך לבטל את החוק גיוס חובה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
חבר פעיל
|
![]() זה רעיון גרוע ביותר.
בגלל שכול דור ודור של העתיד תמיד יהיה יותר מפונק ,אם זה לא יהיה חובה עוד כמה שנים כולם ישימו על הצבא זין, למשל פעם הרבה יותר היו מתגייסים, ולא מדברים ככה הרבה..... למה אתם חושבים שאנחנו אמריקה שיש לנו מליוני בני אדם כאן שאנחנו יכולים לא לגייס,מה גם שאנחנו נתונים למלחמה כול הזמן..... יווצר מצב שמי שקרבי פריאר למה חבר שלו עשה קריירה בזמן שהוא היה בבסיס ואז הקרבי ימליץ לאח הקטן ולכול מי שהוא מכיר לא לעשות צבא ולפתח קריירה תוך כמה שנים אין צבא..... וגם אם ישנו משכורת כמו שאתה אומר.... אפחד לא יסכן תחיים ויקרא תתחת כול הזמן בשביל 5000 שקל בחודש וגם יותר עדיף דוגרי ללמוד ולעבוד במשהו נורמאלי ואם זה שיש לצבא חסרונות.... אבל הצבא משנה אותך מילד לבוגר.... ממפונק מסריח למישהו יותר אחראי ופחות מפונק יותר בוג ומסודר....... ככה שלא הכול חרא תלוי איך אתה בוחר להסתכל על זה אם אתה מתמרמר מלכתחילה כול דבר שיעשו יראה לך דפוק וקשה... צריך לעשות ופחות לדבר כול גובניק מדבר יותר ממה שהוא עושה, ובא עם השקפות וכול זה למה אתם חושבים שאם אתם פתאום באים עם רעיון אתם חושבים שאתם צודקים.. אם זה היה טוב היו עושים את זה אתם חחושבים שילד בן 16- 18 יכול להגיד צריך לשנות תמתכונת של הצבא בגללל שהוא לא רוצה לעשות צבא ויצא טוב
Trance for ever,and Rock never ![]() נערך לאחרונה על ידי Eskimo :-), 03-08-08 בשעה 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() עובדה שבארה"ב המון מתגייסים בשביל הכסף.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
חבר פעיל
|
![]() אבל מה אתה משווה אותה לארץ..
שמה יש פי 20 אזרחים מכאן ככה שאפשר להרשות לעצמם, מה גם שאנחנו אם אנחנו מתחלשים אוכלים אותנו מה אתה לא מבין שהערבים המוסלמים השרמוטות רוצים להשמיד אותנו..... מדינה של 7 מליון איש דבר כזה לא טוב... כי מי שיבוא זה רק אנשים שלא למדו ואין להם שכל