|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
חבר פעיל
|
![]() אז אל תדבר כאילו חיית באותה תקופה.
![]() |
#102 |
חבר פעיל
|
![]() לא רצית להגיע ליחידה מובחרת ואפילו עברת יום סיירות? פיש מרצון להגיע ליחידה מובחרת לעריקות, יפה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
חבר פעיל
|
![]() זה האגו שלו, זה לא בשליטתו.
![]() |
#104 |
חבר פעיל
|
![]() תילך כוס סמק לפחות אני מקווה שלא תוכל לחזור לארץ יא עריק אפס
פחות נבלה לא נורא
![]() |
#105 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בהצלחה בחיים החדשים
![]() |
#107 |
חבר פעיל
|
![]() לא רוצה להכיר שילך להיזדיין
![]() |
#108 |
חבר פעיל
|
![]() אני קראתי ולא ראיתי סיבה הגיונית להפקרה הזאת...
"If you want to be a success in bodybuilding or anything else in life, you can't have lukewarm ambition or an indifferent attitude. You must acquire an intensity and a strong desire. That's the only way you will succeed." Dr. Frederick Tilney, 1947-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() "הפקרה"
אחי יש עוד כל כך הרבה אנשים כמוהו שלא משרתים שעוד אחד זה לא נורא...
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
חבר פעיל
|
![]() האמת כל אחד זה נורא..
אבל בסדר כרגיל כולנו רגילים לאכול את החרא... והאמת? יותר חשוב לי שהבן של ראש הממשלה היה מתגייס, ושכל האוכלי חינם הסלבריטיים עלק גם היו חוזרים לעשות שירות צבאי. אם המצב של המשתמטים ימשיך כמו שהוא היום והעריקות תמשך, לא יודע מה העתיד צופן לנו בשיא כנות. (כל נער שני בישראל לא מתגייס.. רק שתבינו איזה אבסורד) |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הקיצר תבינו שכול החיים היינו במלחמות והסבים שלכם והמבוגרים נתנו את עצמם בשביל המדינה ועכשיו חבורת אפסים כאן מתחילה להתפנק ....... חלאס כבר מתי תבינו אין מדינה בלי הצבא חלאס לעשות ולהתייחס כאילו צבא חרא כי מי שבאמת חרא זה אלה שמשתמטים..... ואין שום סיבה טובה הולך לעשות חיים בהולנד אפילו שירות משהו בהולנד לא עושה
![]() |
![]() |
#112 |
חבר פעיל
|
![]() הם לא מבינים את זה זה הבעיה... כל אחד אומר "יאללה זה רק אני אני רק בנאדם אחד מה כבר יקרה אני לא אחסר לצבא", ואומרים את זה עוד כמה אלפים על הדרך וזה פוגע.
תכלס איפה המורשת... איפה הגאווה לשרת בצה"ל... ועזבו את הממשלה המחורבנת זה מה יש... תחשבו שאתם מגנים על המשפחה שלכם ועל כל המשפחות בישראל גם אם אתם ג'ובניקים אתם עוזרים למערכת הצבאית הרבה מספיק שאתם מתגייסים. משתמטים - נמאסתם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() רק שתדעו...
שאם המדינה הייתה מגייסת אנשים -שהיא באמת צריכה, ולא כל אחד, המדינה שלנו הייתה עכשיו פורחת מבחינה כלכלית, יותר כסף למוסדות חינוך, לאמהות חד הוריות, לפנסיונרים... הכל!!! פשוט יש את החוק הדפוק הזה שכל אחד חייב להתגייס, ואז יש 50 פקידות בבסיס עם 10 אנשים >< וכל חייל זה מלא כסף!! זה מדים, זה אוכל, זה מקום לינה, זה הטירונות. .. משקיעים בהם כסף.
![]() |
#114 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Banned
|
![]() אה נכון, אם היה גיוס חופשי כמו בארה"ב אני בכלל לא רוצה לתאר מה היה קורה בארץ
לא היה לנו צבא בכלל :| בסדר כל המורעלים היו מתגייסים לקרבי ומה עם שאר התפקידים ? כל ה"לומדים" היו ממשיכים ללמוד ושמים זין על הצבא וכל אלה שאין להם פרופיל קרבי היו פורשים, כי עדיף ללמוד מאשר להיות ג'ובניק אז היה לנו צבא רק של קרביים, נירא לי היינו מתפרקים |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל תסכים איתי שעם אותם פקידות והחיילים שבאים לשעה וחצי הרבה מאוד חיילים היו בשמחה עוזבים תצבא, ללכת ללמוד או לעבוד או כל דבר יותר מועיל לעצמם ולכיס שלהם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
חבר פעיל
|
![]() איזה צודקת ואיזה נעליים... מה זה יגייסו רק את האנשים שהיא באמת צריכה?
למה מה קרה שחצי יעשו צבא וחצי ילכו לעבוד ויתקדמו... כולם צריכים להתגייס, מצידי שזה יהיה לתפקידים סתמיים אבל כולם צריכים להיות במסגרת הזאת.
![]() |
#120 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
במקום כל הפקידים וכל הלא תורמים למיניהם [כבודם של הפקידים מונח במקומם, אבל שלא יחיו בסרט שהם משהו...] פשוט במקומם להכניס אזרחיןם מובטלים. ככה אתה מצמצם את האבטלה, יש לך פחות אנשים בצבא, ז"א במקום לאייש עמדה של 3 אנשים ב10 חיילים, באמת יהיו שם 3 אנשים. ככה אתה מצמצם את המירמור, אתה מכניס "כוח טרי" של נוער בני 18-19 לשוק החופשי - לעבודות, לימודים, אתה מפתח את דור העתיד של המדינה בזה שהם ילמדו באונב' כבר בגיל 18 כמו בחו"ל. כמובן להעלות את המשכורת של הלוחמים למשכורת שתשתלם להיות לוחם - כמו בארה"ב. עכשיו אתה בטח שואל מאיפה הכסף לכל זה? אז מ2 גורמים: א. אתה מצמצם את האבטלה, מן הסתם הכלכלה יותר פורחת. ב. אתה מצמם כוח אדם, כמו שאמרתי - עמדה שמספיקים בה 3 אנשים שיהיו בה 3 אנשים, ולא כמו 10 כמו שיש עכשיו. תפקידים כמו "בודקי מסכות אב"כ" או כל שקר כלשהו שאתה בא פעם בשבועיים לבסיס לשעה וחצי יבוטלו. |
|
![]() |
![]() |