|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
גבר אם הוא אומר שהוא כן ניסה הכל ומבקש עזרה אז אתה אחד שבא לעזור לו אומר ההפך ? הוא אמר שהוא ניסה את הכל ב-ab וכל זה אז מין הסתם אני מאמין שהוא גם ניסה עבודה אינטנסיבית יותר פחות סטים למשל או כל מיני אסטרטגיות אחרות אתה צודק לא חסר אני עצמי עושה את זה כרגע פעם שנייה עם ab.... אבל בכל זאת אחי תן לי אתה יתרון שיש ל-ab על abcde ?
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
עומס נמוך יותר- פחות סיכוי לפציעה. גדילה טובה יותר- השוק שהגוף מקבל מכמה קבוצות שרירים יותר גדול משוק של קבוצת שרירים אחת. תירגול טכניקה- אתה עובד על התרגילים יותר פעמים בשבוע, אתה מתרגל אותם יותר פעמים איכותיות. והסיבה העיקרית זה שהגוף מתאושש אחרי אימון בטווח של בין 48-72 שעות. לעשות אימון כול יומיים שלושה זה האידאלי מבחינת גדילה וכוח.
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מה אני אגיד לך יש פה כמה דברים שאתה צודק לדעתי במאה אחוז וגם אני מעדיף ab שוב... אבל גדילה יותר טובה יש כאלו שהגוף שלהם גודל טוב יותר כאשר הם עובדים על שריר מסווים פעם אחת בצורה אינטנסיבית רחבה ומלאה.... לגבי תירגול טכניקה אני חושב שזה סיבה מפגרת ביותר אחי... ולגבי ההתאוששות זה לא ממש משנה זה נכון מה שאתה אומר אבל מין הסתם זה משתייך לחלק הראשון כל עוד השריר קיבל את הגירוי שהוא היה צריך שינוח גם אם זה שבוע וגם אם זה יומיים זה מאוד תלוי לדעתי איך הגוף מגיב...יש כאלו שצריכים את השבוע הזה וקיבלו גירוי מעולה בפעם אחת בשבוע ויש כאלו שצריכים את השתי אימונים האלו בשבוע על השריר. בכל מקרה אנחנו יכולים להמשיך את הוויכוח הזה עד מחר זה לא יסתיים הכל פה תלוי איך הגוף יגיב לדעתי.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לא נראה לי שיש בן אדם שצריך שבוע מנוחה בין אימון לאימון. אין שום סיבה לעבוד abcde כי אם הגוף שלך יגיב לגירוי של רק אימון ידיים, fbw ישפיע עליו בטוח כי זה שוק הרבה יותר גדול. תקרא הנושא כבר נדון פה- http://www.israelbody.com/showthread.php?t=4
![]() |