|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() נמחקו פה הרבה הודעות ,בעיקר של סרג'יו ,צפה פגיעה ,הבאן בדרך.
לפותח הפוסט ,אתה מאוד רזה ,אבל חטוב ,תתחיל להעמיס אוכל, וניפגש עוד כמה חודשים אחרי שהתחלת להוסיף בסיס של מסה לעצמך ,תהיה עבודה קשה ,אבל כולם מתחילים מאיפשהו. בהצלחה !
![]() |
#22 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
יאללה עזוב שטויות זה היה אבא שלי הוא הכריח אותי לכתוב את זה סליחה!=.=" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() זה התירוץ הכי עלוב ששמעתי בחיים שלי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
תה סתם חחח קיללתי בקטנה ביקשתי סליחה אז מה הבעיה להוריד תבאן (לא שזה מעניין אותי כל כך אבל אני מבקש )+ סליחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
ההתנצלות מתקבלת,אבל העונש עדיין תקף. אתה תרצה את תקופת ההשעייה שלך ,אם נוותר לך עכשיו שום דבר לא ימנע ממך לחזור להתנהג כך שוב בהמשך. נתראה בעוד 4 חודשים ,בתקווה לגישה קצת יותר חיובית מצדך
![]() |
![]() |
#26 |
חבר מתחיל
|
![]() שאלה
למה לא רואים לו את כל התבנית של הקוביות? הוא הרי על אחוז שומן נמוך יחסית ולא רואים 6 אלה רק את ה4 העליונות (ורואים בברור) יכול להיות שזה עניין של גנטיקה?
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() שים עליהם זין אחי, גם אני התחלתי להתאמן במצב יותר גרוע משלך והיום ברוך השם גדלתי.
תתאמן תאכל ותישן ותאכל הרבה קנה אולי איזה גיינר שתעלה יותר זריז. ותעדכן בתמונות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() כמו שאמרו אתה חטוב אחי קרא מאמר לעליה במאסה תרכיב לך תפריט שמתאים לך תתאמן טוב תישן טוב כנס לשיגרה של מאסה רצינית עוד שנה שנה וחצי תעלה לפה תמונות תשלשל על כל מי שהסתלבט עליך פה. יש אנשים שעלו כמו בחור שפתח פה פוסט לא מזמן 35 קילו בשנה וחצי גם אתה יכול !