|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תלוי בכמה עצים האימון הולך להיות ובאיזה מצב אני נמצא מבחינת השתקמות מהאימון שעבר.
באימונים הכי עצימים ,כשאני מתקרב לrm נמוך מאוד ,אני פועל לפי התחושה ובדרך כלל זה יוצא שני סטים קלים עם משקל נמוך ועוד סט אחד קצר עם משקל די גבוה אבל לא קרוב. לדוגמא, נניח שאני רוצה ללחוץ בחזה 155 קילו בשתי חזרות , אז אני אתחיל עם שני סטים במכונה עם הפין של המשקל איפה שהוא באמצע, כשבכל אחד 4 חזרות בקצב די איטי. אז אני שם 100-110 קילו על המוט ועושה שתיים שלוש חזרות. באימונים הכבדים, גיליתי שלמתוח את הטרפז עוזר לי ליציבות על הספסל בפרס (יש לי טרפז קצת לא סימטרי, זה לא נורא מבחינה ויזואלית, אבל זה מאוד מגביל אותי במשקלים גבוהים) ולמתוח את החזה עוזר לי להכנס מהר יותר למוג'ו בטי בר. בסטים בינוניים ומתמשכים יותר, או כשלא השתקמתי לגמרי מהאימון שעבר, אני לרוב לא עושה מתיחות .אם המשקל סביר, סט קל ,סט בינוני ויאללה לעבודה. מהנסיון שלי ,עשיית מתיחות גם לאנטגוניסט וגם לאגוניסט פוגעת ביכולת שלי לשפוט כמה המשקל כבד ובכמה חזרות אני יכול להרים אותו כרגע וזה גורם לי להגזים לשני הכיוונים באימון שבו מאוד חשוב לי ,לא לטחון את עצמי. אם זה אימון קל , אז בכלל אני לא עושה חימום.
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
|
![]() ציטוט:
אצלי אין דבר כזה לבוא ולעשות חימום כמו אצלך, אם אני יעשה ככה, הלך עליי. מניסיון. לכן שאלתי אם לא כואב לך
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() הליכה של איזה 5 דקות לחדר כושר שליד הבית מחממת אותי טיפה, למרות שהיא מיותרת.
זה ממש לא מסוכן, אם כבר ארובי ארוך מדי יכול לפגוע לך בריכוז ובגיוס הכוח ולפעמים זה מגיע למצב שמרוב המסטוליות מהריצה, אתה לא מרגיש שאתה נפצע או מגזים. חשוב גם שלא תופרש חומצה לקטית לדם, תקרא את המאמר שבולט הביא לפה ,אני לא מסכים עם הדוגמאות במאה אחוז, אבל הוא לא רע: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=10824 רק אם ממש קר בחוץ אני מתחמם מעט עם ארובי, כי אין ברירה.
![]() |
#25 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() הליכה למכון זה אצלי 10 דק', לא רואה בזה חשיבות האמת אבל ככה זה.
מתיחות עושה תמיד. סטים של חימום תלוי באיזה תרגיל, בתרגילים מורכבים עושה, בתרגילים פשוטים לא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני עושה חימום כזה כי בד"כ אני מתחיל את הסט עבודה ה1 שלי בחזרות די נמוכות (4-6). ציטוט:
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שתהיה בריא יעקב, תמיד אתה תופס את הספסל של הבנץ' לאיזה שעה ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה למאמר, מה שכן, יש שם המון טיפים, אבל בסופו של דבר זה יוצר דיי בלבול.
אם למשל אני עובד באותו יום על חזה, כתפיים ויד אחורית, אז אני למשל צריך לעשות 4 סטים של לחיצת חזה, 4 סטים של פלייס, 4 סטים של לחיצת כתפיים, 4 סטים של הנפת ידיים לצדדים, 4 סטים של לחיצה צרפתית, ולאחר מכן מתיחות לשריר הנגדי? זה יוצא חימום מאוד מאוד ארוך, לפחות 15-20 דקות. זה בסדר שהחימום יוצא כ"כ ארוך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() לא צריך לעשות עוד פעם לאותו שריר ויש הרבה אנשים שלא מרגישים צורך לעשות חימום בכלל לשריר קטן אחרי שעבדת עליו כבר. אם עשית חזה , אין לך צורך לעשות חימום גם ליד אחורית ולרוב גם לכתפיים לא.
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.startingstrength.net/warmups/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב, כאומרים שאימון צריך להיות כשעה, צריך להחשיב את הסטים של החימום?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא נח הרבה בין סטי החימום |
|
![]() |
![]() |