|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן כבר מספר שנים, והאמת אף פעם לא נתתי דגש על חיטוב, או מסה.
תמיד שילבתי בניהם, יום אחד השקעתי בריצה וחזרות של 15, יום אחד משקלים כבדים וחזרות של 10, ואכלתי כמו שצריך, לא יותר מדי ולא פחות מדי. וכמובן לבסוף לאחר אימון, טונה אחת ואיזה ירק. עכשיו אמרו לי שכדאי לי לשלב גם אבקת חלבון נקי מי גבינה, שבתחלס זה נטו חלבון בלי כלום. אז העניין פה, למה להשקיע בזה אם אפשר פשוט לאכול פחית טונה, עד כמה זה משמעותי ואם בכלל כדי להשקיע את אה 350ש"ח האלה. האבקה הזה:http://www.israelbody.org/Index.asp?...&ArticleID=436 2.3קילו, לכמה זמן זה יספיק לי כאשר אני עושה 2-3 אימונים בשבוע, או פשוט כמה גרם אבקה שותים אחרי האימון(גם לפני?)? בנוסף אמרו לי גם שאם אני לוקח איזשהי אבקה (זאת שהצגתי פה לדוגמא) ואוכל לא כמו שצריך עם כמה חטאים במטבח אז האבקה פשוט מאבדת מהערך שלה וממה שהיא אמורה לעשות, אני משאר שזה נכון אבל עד כמה זה קריטי? תשפכו לי פה קצת אור... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() משום מה אני לא יכול לערך את ההודעה.
עוד שאלה, לאחר אימון אירובי גם כן שותים אבקה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() "חטאים במטבח"? "15 חזרות לחיטוב?",שמע אני חייב להגיד לך שהרבה זמן לא נתקלתי בכ"כ הרבה מיתוסים בפוסט אחד,תחפש מאמרים באינטרנט לגבי תזונה ואימונים,עכשיו לגבי האבקה צמפיון היא אחת האבקות הטעימות בשוק,לגבי המחיר כופסת טונה עולה 6 שקל ליחידה,תכפיל את זה ל77 מנות שיש בצמפיון ותגיד לי מה עולה יותר.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() העניין באבקה הזאת פה זה רק החיסכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אבקת חלבון איכותית בד"כ מורכבת מחלבון מי גביה, שנחשב חלבון מאוד טוב ונקלט בגוף הצורה טובה ומהירה ככה שזה יתרון אחד
דבר שני זה באמת זול יותר מאשר לאכול טונה כל הזמן אין דבר כזה ש"האבקה מאבדת מהיתרון שלה". האבקה היא לא איזה מוצר קסמים שאומרים אם תעשה א, ב, ג ו-ד אז האבקה תכנס לפעולה והשריר שלך יגדל.. האבקה זה פשוט חלבון נקי וטוב שנועד בד"כ פשוט להשלים את התזונה לאנשים שמתאמנים ופשוט גם ככה אוכלים הרבה, או שנמצאים בתקופת חיטוב ומעדיפים לקבל חלבון נקי בלי כל התוספות השאלה אם אתה באמת צריך אבקה או לא תלויה במטרה שלך.. מה המטרה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרתי אין לי איזו מטרה מוגדרת לא מסה ולא חיטוב.
פשוט להתפתח, משלב אמונים של חיטוב/מסה. נותן יחסית הרבה דגש גם על אירובי. בסופו של דבר, כל שבוע נותן 2-3 אימונים קבוע, של שעה +- דרך אגב, רשום שבאבקה הזאת יש אמינו, והרבה אנשים שמעתי אומרים שאמינו זה דבר לא בריא בכלל ולא טוב לגוף שצריך להזהר מזה. עכשיו מה זה אמינו בכלל?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() גבר בלי מטרה הוא כמו ספינה בלי הגה.. אל תתאמן סתם בלי לדעת מה אתה רוצה
מחר תנצל את הזמן של האימון ותשב על האינטרנט תסתכל על תמונות של מפתחי גוף או כל ספורטאי אחר ותחליט מה המטרה שלך. אחרי שהחלטת תתחיל לקרוא מה צריך לעשות בשביל להגיע לתוצאה הזאת בלי שום קשר תקרא חומרים כלליים על כל התחום של התזונה והאימונים כדי שתבין מה אתה עושה ולמה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() קניתי היום את האבקה, דיברתי קצת עם היועץ, הכול נראה מעולה, נראה עוד כמה חודשים מה יהיה
![]() יש רק עניין אחד, ברכיבים יש את החומר e102, שזה צבע מאכל שנאסר כבר בכמה מדינות כי הוא נחשב לצבע מאכל הרעיל ביותר, ממיגרנות ואפילו עד לסרטן וכמו כן יכול לגרום לתפועות אלרגיות... לא מאמין שהקופסה הזאת תהרוג אותי... (ועכשיו ברצינות) אבל בכל מקרה, נראה לי אני יחשוב פעמיים לפני שאני אקנה את האבקה בפעם השניה מה אתם אומרים על זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() ראשית תוספי תזונה הם לא אבקות קסמים ושימוש ותזונה לא חכמה לא תעזור לך בהתקדמות.
שנית אבקת חלבון היא מקור טעים לחלבון לרוב,עלותה אומנם עולה מאות שקלים,אך בהשוואה למנת חלבון רגילה היא זולה יותר ממקורות חלבון רבים וביניהם גם טונה. אבקת חלבון סטנדרטית 2.3 קג' מכילה כ70-80 מנות. אבקת החלבון אותה ציינתה של חברת צ'מפיון היא אבקה איכותית עם טעמים אהובים על מרבית לקוחותינו. צ'מפיון ידועה עם טעמיה הנפלאים.
![]() |
#10 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ושי, אלרגיה זה רק חלק קטן מאוד ממה שזה גורם, פשוט תריץ בגוגל... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תשתה חלב וזהו, הרבה יותר טוב מכל החרטא הזו הנקראת "תוספים".
או שתלך לתנובה(רחובות) והם בשמחה יימכרו לך אבקת חלבון מי גבינה(אבל בלי טעם). |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() התשובה לשאלה ששאלת, נמצאת בנוחות שלך. תשאל את עצמך 'מה יהיה הכי נוח לצרוך לאחר אימון'.
כמו שהיועץ אמר ורציתי להוסיף.. דעתי האישית כמו לרבים זה הבחירה באבקת חלבון כיעילה לאחר אימון, זאת מכמה וכמה סיבות. האחת היא שזה נגיש וההכנה מהירה, כלומר אתה ממלא כפות הגשה לתוך השייקר, שם את זה בתיק האימון ולאחר האימון אתה ממלא מים/חלב ואתה ממלא מקום של ארוחה שאתה בעצם לא נגיש אליה אחרי אימון. אבל.... החשוב מכל זה ההשקעה בתזונה, כפי שנאמר לך, האבקה זה לא הדבר היחיד שייתן לך את השינוי. בסה"כ הבחירה היא שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הכי טוב זה לשתות את האבקה אחרי האימון ואחרי 15 דקות לאכול..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנה: ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מספר שאלות בנוגע לריבועים בבטן. | manzor | פיתוח גוף-כללי | 3 | 04-09-10 22:41 |
מספר שאלות בנוגע לתזונה לקראת יום סיירות. | Soprano | תזונה ותוספים | 5 | 11-12-09 02:08 |
מספר שאלות בנוגע לארטופן | P-a-n-1-c | פציעות ספורט | 15 | 15-09-08 19:27 |
חדש בפורום, מספר שאלות בנוגע לתזונה | Bloppy Yeah! | תזונה ותוספים | 1 | 09-01-08 18:26 |
מספר שאלות בנוגע לדדליפט וסקוואט | Mr.B | אימונים | 4 | 02-11-07 02:24 |