|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() איגור צודק- הכי חשוב זה לאכול טוב יום אחרי האימון- השריר גם נבנה ביום הזה וגם תהיה מוכן טוב לאימון הבא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
כללי:: שחיף שלא עולה במשקל :-)
עוסק ב:: זנות
חדר כושר: בית הנוער ירושלים
|
![]() ציטוט:
מצטער על החפירות!! מקווה שאני יעלה במסת השריר מהר! אני צריך להשיג 120 חלבון ביום אני הולך לקנות גיינר!! אז השומן הוא לא כל כך חשוב :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
נפיחון
|
![]() שומן מאוד חשוב!. תכפיל משקל גוף כפול 1 זאת כמות השומן שאתה צריך לצרוך ביום. למרות שבמאסה זה לא כזה רלוונטי כי רוב הסיכויים שאתה תכניס איזה 200 גרם שומן ביום אבל אל תדאג,הכל תלוי במאזן הקלורי שלך. משומן אתה לא תשמין אל תדאג. נסה לצרוך שומנים טובים {שמן זית,אגוזי מלך ובכלל אגוזים,חמאת בוטנים}..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אז כמו שאמרת
קלוריות-3000 גרם שומן-60 גרם פחמימות-180 גרם זה מה שאני צריך לצרוך ביום נכון? ומה עם שומן רווי אני אכלתי עכשיו שוקולד שלם שיש בו 4.3 גרם שומן רווי לפרוסה זה טוב שומן רווי למאסה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
נפיחון
|
![]() אני לא יודע כמה אתה שוקל גבר. ומה עם חלבון? לגבי שומן,תכניס עוד אל תתביש אתה במאסה. תוכל שוקולד אפילו חבילה שלמה אם אתה רוצה,תתפנק בינתיים. אל תדאג בחיטוב לא תיהיה לך תאפשרות הזאת. אבל עכשיו תוכלל הכל מהכל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אוכל הכול!! היום אכלתי כבר מלא!! ושיש שבת אצל סבא שלי זה עוד 5 קילו ![]() ![]() ![]() ![]() :d אה חלבון אמרת כפול 2 ממשקל גופי אז 120 גרם ביום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
נפיחון
|
![]() תראה לגבי חלבון ופחמימה. פחמימה אתה יכול להכניס אפילו 400 אם אתה רוצה אותו דבר לגבי חלבון. מה שאמרתי לך להכפיל משקל גוף ב 2 לגבי חלבון ופחמימה 3-4 זה אם אתה רוצה להעלות במשקל. אל תפחד אם תגיע אפילו ל200 גרם חלבון ואיזה 400 גרם פחמימה ביום...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש שומן רגיל ויש רווי רווי זה לא כל כך טוב נראה לי ![]() ![]() חחחחח אתה עונה מהר ואתה גם פעיל :-) תגיד יש דבר כזה לעלות יותר מקילו בחודש? עם כל האוכל שלי כמה זמן (לדעתך ) יקח לי לעלות ל 10 קילו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
נפיחון
|
![]() משעמם לי בעבודה חח.. אין לי מושג תוך כמה זמן תעלה. אני לא מכיר את הגוף שלך.
שתבין כמה שומן חשוב ולא מזיק/משמין. תקרא את המאמר הזה: http://www.israelbody.org/index.asp?...ryid=81&page=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואיי איזה שמן אני הולך להיות חחח!! אני יראה כמו בחודש שביעי בהריון!! אני רוצה לסיים הכול עם 8% שומן בגוף (יקח לי איזה שנה וחצי נראה לי) וקצת שרירים :-) חחח איך הגעת לזה שאני רק 13% שומן בגוף? אני נראה לי 17+ אבל עכשיו עם כל הדברים שאני אוכל אחוז השומן שלי יעלה לאיזה 20+ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
נפיחון
|
![]() אמרנו לך כבר. אל דדחוף סתם קלוריות ולא תשמין בצורה דרסטית כל כך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
נפיחון
|
![]() בינתיים 3000 בהח מספיק לך. תקרא את המאמר שהבאתי לך כפרה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
נפיחון
|
![]() בעיקרון הייתי ממליץ לך על פרפקט 3000 אבל הוא יקר. לך על צמפיון מאס. www.israelbody.org כנס לפה אחי תראה מה אתה רוצה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() טוב תגובה אחרונה שלי בנושא כי במקום לשאול כל כך המון שאלות יכולת לקורא חומר באתר ובעוד אלף מקומות אחרים
אתה רוצה להיות ברי ולהראות טוב תעבוד קשה אתה מתחיל ממשקל 55 קילו והגובה שלך 172 זאת אומר שעד שאתה לא עולה ל70 קילו אתה לא מפסיק לאכול עכשיו כנס למחשבון הזה http://www.goleango.com/מחשבון%20קלוריות.php תעשה חישוב שביום נכנס לך 3000-3300 קלוריות 400-450 פחמימה 160 חלבון 60 שומן במידה ואתה מתכוון לקנות גיינר לך על הצ'מפיון MASS הוא הכי מתאים לך יש באתר מאמרים וכתבות שיש לך מה ללמוד מהם תקרא את החומר הזה תעבוד נכון ותקפיד על תזונה תחזור עוד 4-5 חודשים עד אז אתה צריך לעלות 8-12 קילו וזה תלוי בך גבר תקפיד תחיי את זה תצליח עד לרמה שקייץ הבא תשב לך על 75 קילו אחרי חיטוב ותיראה פיצוץ שיהיה המון המון בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר מתחיל
כללי:: משה שחר מאמן חדר כושר ותזונת ספורט
עוסק ב:: מוסיקה
חדר כושר: הולמספלייס
|
![]() אתה יכול להכות בברזל עד מחר לא תאכל לא תגדאל חבוב זה כמו לשתול דשא ולא להשקות אותו .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() אני ינסה להקפיד על תזונה נכונה
ואני הולך לקנות אתת הגיינר סיירוס מאסס |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה..דחוף דחוף בקשר לקניה מסלול ריצה של york | mr_boy99 | פיתוח גוף-כללי | 1 | 05-01-11 20:44 |
שאלה..דחוף דחוף בקשר לקניה מסלול ריצה של york | mr_boy99 | פיתוח גוף-כללי | 1 | 03-01-11 15:48 |
שאלה דחוף|כמה אחוז שומן גבינה צהובה סקנדינבית או עמק?דחוף בבקשה! | Boxster | תזונה ותוספים | 1 | 07-07-08 22:25 |
שאלה דחוף על נהיגה בלי רישיון דחוף רק ממי שיודע | MagneZium | פיתוח גוף-כללי | 24 | 12-03-08 16:30 |
דחוף דחוף דחוף! מה להביא מסין? | 2pac2 | פיתוח גוף-כללי | 18 | 26-09-07 12:33 |