|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני פגיע...? מצידי תשאר על המשקלי ילדה קטנה שלך גם עוד שנתיים. אתה בא לפורום עם ראש סגור ולא מוכן לשמוע עצות אז בשביל מה אתה שואל פה בכלל, אתה רוצה שיבוא איזה בילדר ויגיד לך "כן התוכנית מצויינת דחוף עוד כמה סטים לאמות ולטרפזים ואולי לכופפי בוהן ולזוקפי בולבול"
אנשים יושבים 30 שנה לומדים קניזיולוגיה פיסיולוגיה ואנטומיה כדי לדעת לכתוב תוכניות ותכניות המשך ואתה חושב שאתה ילד מושתן יכול לכתוב לעצמך תוכנית בלי שום ביסוס מאחוריה? אידיוט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תירגע ילד,סך הכל שאלתי שאלה בפורום לפיתוח גוף ואימונים,ואתה בא ועושה סרט מכל דבר..אם לא שמת לב בתגובה לאיגור אמרתי שאני אתחיל אימוני כוח (קודש הקודשים בשבילך) שיעבירו לשעון חורף כי כרגע המכון סגור בשבתות..תפסיק לבלבל בשכל ולהיפגע ממה שנער עם קצת פחות ידע מימך שאל או אמר..המשך יום נעים כפרה וקח פרופורציות..אז שאלתי מישהו עם קצת הרבה יותר ניסיון מאשר ילד שמתעצבן ועוד שנייה בוכה על ילד ווירטואלי שקרא לו תינוקי ואמר לו מה אתה בוכה.. המשך יום נעים אחונה ומי יתן שיהיה לך סקוואט גבוה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה| בטח אחת המוזרות ששעמתם אבל אני אשמח עם תעזרו לי | M.K³o™ | תזונה ותוספים | 8 | 26-06-09 18:19 |
יש ללי תפריט גרוע אשמח אם תעזרו אני לא מבין... | gilazar | תזונה ותוספים | 4 | 07-11-08 16:47 |
בניית תוכנית | פומה | אימונים | 3 | 22-08-08 18:04 |
התחלתי חיטוב ! כמה שאלות, אשמח אם תעזרו לי ! | LittleNigga | תזונה ותוספים | 13 | 12-04-08 20:22 |
אני אשמח אם תעזרו לי בבקשה | אופק | תזונה ותוספים | 3 | 27-02-07 15:44 |