|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() א. אני מעוניין לבנות תוכנית abc שמתחלק ל-4 פעמים בשבוע
כאשר החלוק היא: חזה+יד קדמית גב+יד אחורית כתפיים+רגליים איך ניתן לפרוס את זה 4 פעמים בשבוע בלי שיהיו התנגשויות בניהם ושיהיה הפרשי 48 שעות ב. אימון בטן מומלץ לאמן נפרד או לשלב את זה בתוך התוכנית ? ואם כן איפה הכי מומלץ? ג. איזה תרגילים אתם ממליצים לגב (חוץ ממשיכת מסור, פול עליון ותחתון) ד. איזה תרגיל אתם ממליצים לכתפיים יותר חתירה בעמידה או לחיצת כתפיים בישיבה ? ה. כבל קרוס משיכה לרכות עובד על יד קדמית או גב ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אני הייתי פעם עושה:
חזה-קדמית רגליים-כתפיים גב-אחורית וזה לא הפריע לי כל כך, אם בכלל, אולי ממש קצת באימון כתפיים שאחר כך הייתי מרגיש קצת יותר עייף בכתפיים מאשר בשאר הגוף. בגדול זה היה מאוד נוח ואם אני לא טועה איך שלא תסדר אותה בוריאציה הזאת אתה תקבל קצת התנגשויות אבל לא משהו רציני |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ב. בטן לשלב עם שאר התוכנית, 2-3 פעמים בשבוע, 2 תרגילים כל פעם, 3 סטים כל תרגיל (יש לך אימון פעם ביומיים אם אתה עובד לפי מה שהצעתי אז תעשה כל אימון בטן). ג. מספיק לך שלושה תרגילים לגב (אם אתה עושה בכל אחד שלושה סטים), אבל בלי קשר אני ממליץ לך על מתח ופול אובר. ד. תלוי מה עובד עליך יותר טוב, אני אישית יותר מרגיש עבודה בחתירה בעמידה. ה. אין לי מושג לאיזה תרגיל אתה מתכוון, אם תעלה סרטון אני אוכל לעזור לך. אולי אתה מתכוון למה שעושים איתו קרוס-אובר, רק שאתה עושה את זה הפוך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ?????
|
![]() |
![]() |