|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
טעות- כמתלמד הראשי שלו: כשצ'אק עושה שכיבות שמיכה היקום זז ![]() ד"א, אל תקח דוגמאות מאנשים שחושפים את הגוף שלהם בסרטים, רובם לוקחים סייקל-שניים לפני סרט ומופיעים, מה גם שברוס לי לא דוגמה למישהו מפותח ![]()
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ברוס לי שאתה רואה בסרטים הוא לא ברוס לי האמיתי, זה שבסרטים הוא מוצג כנינג'ה אולטימטיבי שפיתח מהירות\ניתור והכל רק מקונג פו זה לא אומר שזה המקרה. במציאות ברוס לי היה כוכב הוליוודי שעשה הכל כדי להגיע לפסגת עולם הסרטים אני די בטוח שהוא היה במכון\לקח ממתקים ואפילו היה עושה פאן בשיער.
לא כל מה שאתה רואה בסרטים תקף על הכוכב במציאות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עם הגנטיקה הנכונה אפשר ועוד איך. לא לרמה שבה אתה עונה על הדגשים של רמת בודיבילדינג תחרותית, אבל בהחלט אפשר לפתח פלג גוף עליון לא רע בכלל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש גם אנשים שלא מתאמנים ויש להם גוף רע השאלה מה הסטנדרטים ? הסטנדרטים של רוב כותבי הפורום הם קצת יותר מסתם גוף של דוגמני תחתונים ובכלל יש פה חבר'ה שאפילו מעניין אותם יותר הכוח עצמו מאשר המראה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אם בלי תזונה אפשר להתפתח - אבל גלריית הגולשים מוכיחה כל פעם מחדש שעם תזונה אפשר לא להתפתח
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם אפשרי להתפתח בצורה הבאה: | ilayzror | אימונים | 19 | 10-09-08 20:41 |
כנסו שנייה | Eskimo :-) | פיתוח גוף-כללי | 3 | 17-03-08 23:17 |
כנסו שנייה | Eskimo :-) | פיתוח גוף-כללי | 5 | 16-01-08 08:37 |