ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   אפשרי להתפתח רק ממקבילים ומתח (כנסו שנייה) (https://israelbody.com/showthread.php?t=71683)

yosixx 18-05-11 01:42

אפשרי להתפתח רק ממקבילים ומתח (כנסו שנייה)

לא שאני מתאמן ככה או רוצה אבל מוזר ראיתי בנשיונל גאוגרפיק שהם הראו על כלא באמריקה והיה להם שמה רק מקבילים ומתח והם כל הזמן התאמנו והם היו ממש סוסים לא היה להם שמה משקולות כלום השאלה עם מתאמנים מלא על התרגילים האלה אפשר להיתפתח מהאזורים שהם עובדים?ועוד משהו אני בטוח שהם לא עושים רק מתח ומקבילים בסיסיים כי ראיתי סירטונים כל כושים שמתאמנים ברחוב ועושים כל מיני תרגילים מאוד קשים והזויים על מתח ומקבילים

jony 18-05-11 11:13

אחי ברור שאתה יכול להתפתח, מכל תרגיל שתעשה תתפתח בסוף למשל אני עושה דווקא דיי הרבה מקבילים אבל היד האחורית שלי והחזה לא כאלו מפותחים אבל יש לי חבר שעושה איזה 15 מקבילים והוא פשוט שור (הוא לא בחדר כושר) זה גם תלוי בגנטיקה שלך...

IGOR 18-05-11 11:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jony (הודעה 1091247)
אחי ברור שאתה יכול להתפתח, מכל תרגיל שתעשה תתפתח בסוף למשל אני עושה דווקא דיי הרבה מקבילים אבל היד האחורית שלי והחזה לא כאלו מפותחים אבל יש לי חבר שעושה איזה 15 מקבילים והוא פשוט שור (הוא לא בחדר כושר) זה גם תלוי בגנטיקה שלך...

ואללה? חזק אחי חבל שעשיתי מנוי למכון כושר. הייתי פשוט נשאר בבית וממשיך לעשות שכיבות שמיכה והולך לים לעשות בטן ומקבילים ורק ככה הייתי שור...

jony 18-05-11 12:09

מה שהתככוונתי שלכל אחד הגנטיקה שלו אני נגיד עושה 70 שכיבות סמיכה איזה 20 מתח ואיזה 30 מקבילים אחי ותאמין לי אני לא ניראה כזה שור, אבל עכשיו התחלתי מכון רציני והרבה אז התחלתי לגדול... אבל כמו שאמתי יש לי חבר שלא במכון עושה מקבילים ומתחת והוא שור....

the pharmacist 18-05-11 12:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1091248)
ואללה? חזק אחי חבל שעשיתי מנוי למכון כושר. הייתי פשוט נשאר בבית וממשיך לעשות שכיבות שמיכה והולך לים לעשות בטן ומקבילים ורק ככה הייתי שור...

תיקון קטן בטן טיפה לפני הים שתגיע והקוביות יהיו כבר בולטות

godam 18-05-11 12:17

אם אתה תתאמן 20 שנה כן

jony 18-05-11 12:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the pharmacist (הודעה 1091262)
תיקון קטן בטן טיפה לפני הים שתגיע והקוביות יהיו כבר בולטות

חחחחחחחחחחח

IGOR 18-05-11 16:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jony (הודעה 1091266)
חחחחחחחחחחח

מסטלבתים עלייך פה מה אתה צוחק?. תפסיק לדבר שטויות. אתה לא תגיע לשום מקום עם משקל גוף.

haim15 18-05-11 19:24

למרות שמגיעה לך כאפה על הפוסט הזה אני ינסה לענות לך כדי שתבין.
שריר זקוק לגירוי מסויים כדי "להתפתח", במידה והוא מקבל את הגירוי הראוי ואת מידת האוכל והשינה המתאימים כדי לגדול ולהתאושש מהאימונים במידה ראויה , אז כן במקרה כזה אפשר "להתפתח".
אבל! וזה אבל עם סימן קריאה גדול מאוד , כשאתה מתמיד במשהו מן הסתם אתה משתפר ממנו לכן כשעובדים עם משקל גוף על מתח ומקבילים לאחר זמן מה (מספר שנים לרוב) אז יותר קשה לגדול.
עכשיו אם אתה מתכנן לעבוד עם מקבילים ומתח אז כן אתה תגדל אם תעבוד נכון, אבל לכל תעלול יש גבול.. מתישהו זה ייפסק אז קח בחשבון.
דרך אגב, האנשים האלה שאתה רואה בכל מיני סרטים בבתי סוהר באמריקה וכו' מתאמנים שנים רבות ולא סתם הם נראים ככה, אל תקנה כל מה שהמסך מוכר.

בהצלחה שיהיה

yosixx 18-05-11 20:19

שמע אני לא רוצה להתאמן על משקל גוף אני מתאמן בחדר כושר אבל תאמין לי לא חסרים אנשים שבלי תזונה ודברים כאלה היתפתחו יפה מחדר כושר ובעבר כל המתאגרפים היו מתאמנים על משקל גוף כי שמועה שזה מאיט אבל זה שטויות תיסתכל על מוחמד עלי אל תראה תתמונות תראה סירטונים ותראה כמה סוס היה הבן אדם הוא שקל 107 קילו והתאמן על משקל גוף ותראה את ברוס לי גם הוא התאמן על משקל גוף תקרא עלייהם ותראה שזה לא סתם אני מאמין בחדר כושר אבל אני לא סותר תאימונים על משקל גוף

IGOR 18-05-11 20:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yosixx (הודעה 1091403)
שמע אני לא רוצה להתאמן על משקל גוף אני מתאמן בחדר כושר אבל תאמין לי לא חסרים אנשים שבלי תזונה ודברים כאלה היתפתחו יפה מחדר כושר ובעבר כל המתאגרפים היו מתאמנים על משקל גוף כי שמועה שזה מאיט אבל זה שטויות תיסתכל על מוחמד עלי אל תראה תתמונות תראה סירטונים ותראה כמה סוס היה הבן אדם הוא שקל 107 קילו והתאמן על משקל גוף ותראה את ברוס לי גם הוא התאמן על משקל גוף תקרא עלייהם ותראה שזה לא סתם אני מאמין בחדר כושר אבל אני לא סותר תאימונים על משקל גוף

בוא תראה לי אחד,רק אחדדד שהתפתח בלי תזונה. ואתה לא מבין מה אומרים לך? זה יעזור לך אבל זה יקח לך איזה 20 שנה להגיע למאסת שריר מכובדת.

אגב חיים. בבתי סוהר יש דווקא מכשירים ומשקולות. הרוב תקועים שם על באנץ ומתח.

yosixx 18-05-11 20:26

יש לי חבר שהתאמן מתמימות בחדר כושר בלי ידע על תזונה אבל הוא התאמן עם תוכנית שנתנו לו במכון ויש לו מסה מכובדת מאוד ותראה אחד שהתפתח ממשקל גוף אפילו תחפש ביוטיוב יש סירטון שהוא עושה שכיבות שמיכה על יד אחת ורק על 2 אצבעות אני תמ יד יחשוב שאין על חדר כושר אבל אני גם לא סותר את הדרך האזאתי עם טכניקה טובה זה ברוס לי
http://www.myclassiclyrics.com/artis...iography_2.jpg

IGOR 18-05-11 20:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yosixx (הודעה 1091406)
יש לי חבר שהתאמן מתמימות בחדר כושר בלי ידע על תזונה אבל הוא התאמן עם תוכנית שנתנו לו במכון ויש לו מסה מכובדת מאוד ותראה אחד שהתפתח ממשקל גוף אפילו תחפש ביוטיוב יש סירטון שהוא עושה שכיבות שמיכה על יד אחת ורק על 2 אצבעות אני תמ יד יחשוב שאין על חדר כושר אבל אני גם לא סותר את הדרך האזאתי עם טכניקה טובה זה ברוס לי
http://www.myclassiclyrics.com/artis...iography_2.jpg

אני מרגיש שאני מדבר עם משהו בן 14. מי אמר שברוס לי לא אכל כמו שצריך? כל דביל יודע שבלי תזונה אתה לא יכול להגיע לשום מקום. קיצר גבר אל תוכל נראה לאן תגיע.

yosixx 18-05-11 20:34

אתה יודע עליי משהו ?איך אני מתאמן איך אוכל?אני אוכל כמו שצריך ומתאמן כמו שצריך לא אמרתי שאני לא שומר על תזונה ואולי בורס לי אכל טוב אבל אני אומר פה שהוא התאמן על משקל גוף וזה מראה לכם שעם תכניקה ותזונה טובה אפשר הכל אפילו משקל גוף

whice4188 19-05-11 03:47

עזבו אותכם צ'אק נוריס הכי גבר..!
שמעתי שכשהוא עושה שכיבות שמיכה העולם זז..(מוזמנים להמשיך)

!Demon! 19-05-11 09:39

למה ברוס לי מסיבי??עם כל הכבוד לו כן
אומרים לך שבבית במקרה הטוב תעלה מסה נורמלים עוד 10 שנים ,כי החזרות שתבצע לא עובדות על מסה כמעט אז למה להתווכח?
דבר שני אף פעם אל תסתכל על מישהו מפורסם ותגיד הוא מתאמן בבית אני גם יכול, אין לך מושג איזה אימונים מי עובר, אפילו מישהו פה יכול לזיין לך במוח ,אז מישהו מפורסם מהעולם?

קיצר תפנים מה שאומרים לך פה ,או שפשוט אל תשאל

nadavmoore 19-05-11 09:53

ברוס לי שאתה רואה בסרטים הוא לא ברוס לי האמיתי, זה שבסרטים הוא מוצג כנינג'ה אולטימטיבי שפיתח מהירות\ניתור והכל רק מקונג פו זה לא אומר שזה המקרה. במציאות ברוס לי היה כוכב הוליוודי שעשה הכל כדי להגיע לפסגת עולם הסרטים אני די בטוח שהוא היה במכון\לקח ממתקים ואפילו היה עושה פאן בשיער.

לא כל מה שאתה רואה בסרטים תקף על הכוכב במציאות..

DaSpider 19-05-11 11:13

עם הגנטיקה הנכונה אפשר ועוד איך. לא לרמה שבה אתה עונה על הדגשים של רמת בודיבילדינג תחרותית, אבל בהחלט אפשר לפתח פלג גוף עליון לא רע בכלל.

nadavmoore 19-05-11 11:28

יש גם אנשים שלא מתאמנים ויש להם גוף רע השאלה מה הסטנדרטים ? הסטנדרטים של רוב כותבי הפורום הם קצת יותר מסתם גוף של דוגמני תחתונים ובכלל יש פה חבר'ה שאפילו מעניין אותם יותר הכוח עצמו מאשר המראה

DreadMare 19-05-11 21:12

[quote=igor;1091405]בוא תראה לי אחד,רק אחדדד שהתפתח בלי תזונה. ואתה לא מבין מה אומרים לך? זה יעזור לך אבל זה יקח לך איזה 20 שנה להגיע למאסת שריר מכובדת.

Quote]

לא מסכים איתך אפשר להתפתח מאימון ומתזונה שגרתית נורמלית גם בלי לעשות תפריט של 173.450 חלבון ו230.234 פחמימות

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:27.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ