|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ניגרי מה זה המכון שאתה מתאמן (הקיסר) ?
איפה זה נמצא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() בטבריה.
זה מכון מאוד ישן, אבל אני בן בית שם, ועושים לי המון כבוד, ככה שאני נורא נאמן אליהם. לא שיש הרבה אלטרנטיבות אצלנו...
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר ישראל החטוב 2007.2008 מר ישראל עד 75 ק"ג 2009 ומר ישראל עד 82 ק"ג 2011 ואלוף האלופים 2011!
עוסק ב:: מוכר בחנות ותוספי תזונה
חדר כושר: ספורט פורלייף
|
![]() מאור הכי תותח בארץ ולא משנה כמה הוא מרים...
![]() |
#124 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() איתי התחלת כבר את החיטוב?
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל אימון בשבילי זה טראומה...אני בקושי יכול ללכת אחרי...ודדליפט כשמו כן הוא, עד המוות. תעשה 12 חזרות דדליפט משקל הכי כבד שאתה יכול לכמות חזרות הללו...ותנסה ללכת לקולר לשתות מים אחריזה ...
![]() |
![]() |
#127 |
מנהל ראשי
|
![]() בסדר אני לא מדבר על סקוואטים ודדליפט את שתי אלה גם אני עושה הכי כבד שאני יכול
![]() |
#128 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם כלוב אפשר לעשות הכל לבד גם בנצ' עם אתה מקשית את הגב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Banned
|
![]() בסקבט - מי שיש לו קצת שכל לא יתאמן מחוץ לכלוב. בכלוב אפשר להכשל בכיף גם עם 300 קילו ולא יקרה כלום (בהנחה וזה לא כלוב מלגו), אם מסיבות לוגיסטיות אין כלוב, גם ככה בהנחה ולספוטרים אין נסיון אמיתי בכשלים עם משקל גבוה, עדיף בכלל שיתרחקו מהמוט כי בכשל כל מיני דברים יכולים לקרות, ואם אין תזמון ותאום בין הספוטרים יכולה להיות תאונת שרשרת.
בבנץ' תמיד אפשר למצוא 2-3 סאקרים שאחד מהם יוציא את המוט וה2 האחרים יעמדו בצד, לרובנו גם ככה לא יהיה צורך ל2 הסאקרים האחרים, זה לא שמישהו פה לוחץ 200. |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא פסל תאימונים שלך, אבל הם באמת קייטנה מבחינת קושי. קושי מבחינתי הוא היכולת לעמוד במשקל. אוקי, אז יש פאמפ למוות, ושורף, ומסיימים תאימון על ארבע. הבעיה שאימון נפח כמו שתואר קודם, במשקלים שהשלד תאר, אתה בכלל לא מסיים, ופה ההבדל. כשהאימון מורכב מתרגילים מרכזיים, כל סט וכל חזרה מעניינת. כשיש לך 19 תרגילים באימון ברור שההרגשה שונה. תעשה פעם אחת תאימון ותבין. ציטוט:
למרות שלמען האמת ברמות הנמוכות והבינוניות בארץ המשפט הזה תקף ב100 אחוז, לא משנה מה תגיד או תעשה. אנטון, חאפיז, גלעד ועוד כל מיני העלו סרטונים של דדליפט עם 240 וכאלה, שם אתה כבר מבין שהם לא חלק מהליצנים. האמת שהנחש השמן סיפר לי דווקא על אחד האלופים בקטגוריה מסוימת שלא מסקבט 100 קילו אפילו, די בושה הייתי אומר. נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 24-03-11 בשעה 03:08. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
חבר פעיל
|
![]() alvalava - איך אפשר להיכשל עם 130 בלי ספוטר? בבנץ אי אפשר להשתמש במוטות שיצילו אותך (אלא אם כן התנועה לא מלאה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ובחייאת כבר אין לי כח לוויכוח הזה אמרתי כבר כל מה שיש לי להגיד אתם נעולים על משהוא אחד ואי אפשר לשנות לכם את הדיעה אפילו לא טיפה אז למה אנחנו ממשיכים להתווכח
![]() |
![]() |
#134 |
חבר פעיל
|
![]() מעניין מי המציא את הפיקציה שאימוני bb כוללים רק חזרות חלקיות עם צ'טינג?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() מלך!!!
![]() |
#136 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() ציטוט:
אבל זה שאין כלוב זה ממש לא תירוץ לא להתקדם בסקוואט. עריכה: התכוונת בלי ראק. אכן, פחות נוח אבל זה המחיר שנרשמים לחדר כושר בלי תנאים בסיסיים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() מה שבאתי להגיד תמיד יש דרך לעשות סקואט..
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון סיבולת וכוח מתפרץ | Ballantine | אימונים | 3 | 08-03-11 02:12 |
מסה וכוח | R&R | אימונים | 3 | 16-10-09 18:10 |
כוח מרבי וכוח מתפרץ (רק למבינים). | G.I.Joe | אימונים | 1 | 09-03-08 15:55 |