|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() סאב (יואש לא?) אתה שוכח שהרבה מהאנשים כאן (חוץ מהפורום שלכם) לא ממש מעניין אותם פלג גוף תחתון ולא מעניין אותם להיות חזקים. הם רוצים לראות תוצאות בעיניים אין להם סבלנות ולא את הכוח רצון הזה לעשות ss כמו שצריך הרוב כמו שאתה אומר הם ילדים שחיפים בביה"ס שהולכים ומתאמנים במכון מעלים על עצמם טיפה שומן ומתבאסים על זה, מפסיקים מתחילים ab ובגלל שהם עדיין ברמה של מתאמנים מתחילים הם מצליחים במידה מסויימת להוריד את השומן ולראות יותר את המסת שריר(במיוחד באימון עצמו בגלל הפאמפ). אני כן מסכים איתך שss זאת תוכנית מצויינת לפיתוח כוח ובסיס אבל כאן בפורום כמו שכתבתי את הרוב מעניין פלג גוף עליון ולמקצתם יעניין שהרגליים יהיו בפרופורציה לגוף (שאת זה אפשר להשיג גם מלחיצת רגליים במכונה וכפיפה ופשיטת ברך) אז במקום לריב על ss מול פיצולים עדיף פשוט להסביר את החשיבות של תרגילי הבסיס בתוך התוכנית עצמה וההסבר איך להכניס אותם בצורה נכונה לשם לעבוד בנפח\עצימות\תדירות נכונים כדי לנצל באמת את המירב מהתוכנית.
ובקשר לכל מי שאתה אומר שגדול בתוכניות הכוח, זה די ברור שמי שחזק ברמה כזאת יהיה גדול גם בגוף... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() 1. זה לא יואש אלא י1אש.
2. מי שלא מעניין אותו פלג גוף תחתון אז הוא חמור - חייבת להיות פרופורציה מסוימת. 3. בסוף אתה אומר "מי שחזק ברמה כזאת יהיה גדול גם בגוף" - אז אם זה ככה למה לא לעשות את זה ? 4. ד"א בקשר למה שאמרת בהחלה ב-ss רואים תוצאות יותר מהר מאשר בתוכנית פיצולים (בעיקר אם המתאמן הוא מתאמן מתחיל).
![]() |
#23 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואתה בדיוק קראת כמה ספרים,זה הופך אותך למישהו מבין? לא. כי אתה תחזור על אותן מילים-"תאכל הכל,לא משנה מה","מפצלים זה דבר דפוק-רק אימוני כוח יביאו תוצאות." בחייאת,סתכל פעם אחת על סירטונים מכלל העולם,על הרבה מאוד מתאמני כוח-לא כולם בהכרח גדולים. ואגב,לעלות במשקל זה מעולה,אבל אל תשכח שזה לא נטו שריר,יש פה הרבה מאוד שומן שנוסף (במרבית המקרים) בגלל התזונה שאתם כל כך מתעקשים עלייה. אתה לא יכול לשלול דרך אימונים רק בגלל שאתה לא מסכים איתה ולהשמיץ אותה בכל הזדמנות שניתנת לך.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
יופי תביא אחד שעושה ss 3 חודשים ואחד שעושה ab שנתים בוא נחשוב ביחד מי יותר יגדל קח 2 מתאמנים אחד ab אחד בss ותסתכל על שניהם אחרי 4 חודשים לצורך ההדגמה המאתמנים זהים לחלוטין מבחינת גנטיקה טכניקה וכל בולשיט אחר אהה אבל אחייי אין דבר כזה שני אנשים אותו דבררר אחייייייייי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
וגם איך אתה יכול לראות מה גודל של בן אדם כשהוא א. מצולם בסרטון ב. עם בגדי תחרות? שרוב הפעמים זה חליפות לחיצה\משיכה וכאלה אני בטוח שה"שחיף " ששוקל 80 ומושך 250 קילו עדין יותר גדול ממך ומכל בן אדם ממוצע עם יד 40 מהחדר כושר שלך אבל אחייייי למען האמת אני חושב שאני יותר גדול ממך אחיייייייי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() ציטוט:
אז מן הסתם שהוא ירים יותר הרבה, לא צריך להיות גאון בשביל לראות את הטמטום הזה. אם בפיצולים הוא יתן 3 פעמים רגליים הוא ירים אותו סקוואט כמו ילדי הכאפות של ה-ss שלך. ומה כל ההשוואות האלה גם של סאבזירו עם הפלג גוף תחתון לעומת פלג גוף עליון, נו יש לך רגליים יותר גדולות משלי (נגיד) אבל פלג גוף עליון שלי כמו שלך לא יהיה עוד 300 שנה אז מי יותר גבר פה? אף אחד אז די עם ההשוואות המפגרות האלה.בפיצולים עובדים על עוד שרירים אז יש פחות תדירות על שרירים אחרים ולכן עולים בהם במשקלי עבודה פחות מהר זה די ברור אז מה כולם כל כך מתפלאים ושוברים תראש איזה תוכנית לעשות.ודרך אגב במשקל גוף עולים מהר מאוד בפיצולים ומי שלא אז לא יודע להתאמן, מאז שחזרתי עליתי 9 קילו וזה בחודש וחצי, הייתי אומר שזה מהר מאוד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחד שעושה ss ואחד שעושה פיצולים ואתה רושם את התוצאות בספר שלך שבטח הוא רב מכר בכל העולם וזה המקצוע שלך וזה מה שאתה מתעסק.אף אחד לא יודע מי מתפתח יותר למה אף אחד לא בדק, לא אתם לפחות,ותאמת אי אפשר גם לבדוק את זה, אתה לא יכול לקחת בנאדם לראות כמה זמן הוא השיג תוצאות ולהשוות אותו למישהו אחר זה מטומטם לגמרי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"כי בתוכנית SS הוא עושה רגליים 3 פעמים בשבוע" - זו אחת הסיבות למה התוכנית טובה, אז מה אתה נותן את זה כחסרון ? עובדה שהשיטה עובדת ובסוף מרימים יותר (וגדלים יותר). "אם בפיצולים הוא יתן 3 פעמים רגליים הוא ירים אותו סקוואט כמו ילדי הכאפות של ה-ss שלך." - אז שיתן וירים יותר ויגדל יותר. אהה רגע, אבל אז זה לא יהיה פיצולים... מה שמראה שבפיצולים זו בעיה. כמה חבל.... "בפיצולים עובדים על עוד שרירים אז יש פחות תדירות על שרירים אחרים ולכן עולים בהם במשקלי עבודה פחות מהר זה די ברור אז מה כולם כל כך מתפלאים ושוברים תראש איזה תוכנית לעשות." צר לי להגיד לך אבל בפיצולים לא עובדים על שום שריר שבתוכנית FBW כמו SS לא עובדים - ההבדל זה שאצלכם מעבר לתכנון הלקוי של נפחים ועצימות נכנס גם קטע של בחירת תרגילים הזויה, קרי כל התרגילים המבודדים וזה למה אתם לא מתקדמים מהר. רבאק ב-SS אפילו יש עבודה על טרפזים (כן כן...).
![]() |
![]() |
#30 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
צה צה צה צה צה.
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה לא מבין שאתה לא יכול להשוות, אף אחד לא מתאמן באותה רמה ואתה לא יודע כמה אחוזים הבנאדם
נותן מעצמו, לעשות השוואות זה מפגר מתי תבינו, ולא אמרתי ש-3 פעמים רגליים זה חיסרון אני רק מסביר שבגלל זה עולים במשקלים יותר מהר, ואני עושה פעמיים בשבוע שרירים גדולים חזה רגליים, רק גב פעם אחת וזה עובד פגז.פיצולים זאת לא בעיה זה סוג אחר של אימון שרוצים לעבוד גם על שרירים קטנים ולא הם לא עובדים אותו דבר כמו בתרגילים מורכבים.הכתפיים שיש לי היום לא הייתי משיג בתוכנית כוח שלא עושה כתפיים בכלל כתרגיל מבודד, כנל גם ידיים לא היו מקבלות את הצורה שיש להם היום אם לא הייתי עובד עליהם ומשאיר אותם לעבוד רק בתרגילים מורכבים, שזה גם לא כזה הרבה תרגילים בתוכנית ss ובוא נשווה טרפזים אחי בכיף, נראה אצל מי יותר גדולים פיצולים או ss נראה לי שגם לא הבנת שפיצולים עושים את כל התרגילים שss עושים מה שאומר כל היתרונות בלי החסרונות |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז אם ככה למה לא לעשות ss ?כי ל90 אחוז מהאנשים אין את הזין להתחיל לקרוא את הספר ולראות את הדיוידי 200 פעם ולעבוד על הטכניקות של התרגילים כל פעם מחדש במיוחד שהרבה מהם פה "ילדים" ואמרתי שהם רוצים להשיג תוצאות במראה כמה שיותר מהר בלי להשקיע יותר מידי וזה שפתאום הג'ינס שלהם יהיה צמוד ביריכיים זה לא תוצאות מבחינתם... 4. בss רואים תוצאות יותר מהר? ופה שוב כמו שאמרתי מי שיעשה ss נכון יראה תוצאות יפות הבעיה מתחילה שהרבה לא עושים את התוכנית כמו שצריך מוותרים ועוברים לפצל. התוכנית נותנת דגש יותר נמוך לפלג גוף תחתון וזה ברור , גם מבחינת כוח - אני מתאמן מאוקטובר "רציני" ומפצל (אין לי כלוב לכן הדגש לרגליים קצת מוגבל) והבנץ שלי (לפי הלוגים של אנשים) יותר חזק מכמעט כל האנשים שהתחילו ss ועשו אותה חצי שנה (לוחץ 110 5x3) שוקל 85. מצד שני כל מתאמן של 3-4 חודשים נכון (במשקל שלי) ss יעבור את הסקוואט שלי (120 5x3) מה לעשות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
עושים בה סקוואט כבד 3 סטים באימון, 3 פעמים בשבוע. בנוסף כל אימון שני יש סט אחד של דדליפט כבד. לגבי הבנץ' - הכל שאלה של עם איזה בנץ' הגעת לתוכנית שלך (ניתן לך את הקרדיט שאתה לוחץ כמו שצריך - למרות שאם אתה מתאמן בפ1רמה במיקדו סנטר אז אני בספק).
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב. עובד פגז ביחס למה ? איך אפשר להגיד שזה עובד פגז אם לא השוות לכלום ? אהה רגע, לא השוות לכלום כי אתה דווקא כן מבין שאי אפשר להשוות בתחום הזה (לשיטתך בכל אופן). ג. אין לי כוח לעשות ממך צחוק אז אני אענה ישירות - שריר קטן עובד בתרגיל מבודד בדיוק באותה צורה כמו שהוא עובד בתרגיל מורכב, גם אם הוא יודע לעשות כמה פעולות ובתרגיל מורכב מסוים הוא עושה פעולה א' ובתרגיל פשוט הוא עושה פעולה ב' זה לא משנה כלום. למה זה לא משנה כלום ? כי השריר מבחינתו יודע רק לעשות פעולה אחת וזה להתכווץ ופה נגמר הסיפור. חבל שהמדע היחיד שאתם מכירים בתחום הזה זה רוקחות. ד. י1אש כבר נתן לך כמה שמות מה"ארגון" שלנו להשוות מולם ידיים, כתפיים או מה שתרצה - בוא נראה אצל מי יש יותר גודל. ה. כנ"ל טרפזים צצצצצצצ ו. השורה האחרונה זה הדבר הכי הזוי שאמרת - תוכנית לא מוכרעת לפי בחירת התרגילים אלא לפי עומס עבודה שהיא מספקת לגוף ופה ss מצטיינת למתחילים (יש גם אחרות שמבוססות על אותן עקרונות רק שלמתחילים היא הכי טובה). מה זה שווה שבתוכנית פיצולים יש את אותם תרגילים אם חלוקת העומסים בה מחורבנת ?
![]() |
![]() |
#35 |
חבר מתחיל
|
![]() לך על ss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() ציטוט:
הילד רוצה עזרה ואתם מתחילים את הוויכוח הקבוע שלכם. מה לעזאזל? למי זה עוזר? הוא רוצה לעשות ab שייהנה, הוא רוצה לעשות ss שיכייף. הוא פשוט ביקש עזרה. ודרך אגב שיווק אגרסיבי מדי יכול גם לעודד שחקנים לעבור לצד השני.
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() אני לא חושב שנדב ניסה להעביר איזושהי ביקורת על משהו חוץ מהגישה של חלק מהאנשים.
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב. הגעתי לתוכנית עם בנץ 50, אחרי תאונת אופנוע בה פרקתי את הכתף ג. מה שניסיתי להגיד ולטעון זה בדיוק מה שאמרתי ב2 ו.3 שלך... התוכנית עצמה טובה , היא כן נותנת יותר דגש לפלג גוף תחתון מה לעשות אבל בלי קשר היא טובה וכן לרוב האנשים אין את הכוח להשקיע בה וגם את זה אמרתי בכמה הודעות קודמות זה הכל. נערך לאחרונה על ידי nadavmoore, 02-03-11 בשעה 22:59. סיבה: תיקני משו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() ממממממממשההההההההההההה!?@?$!?$?!@?$!@$!@?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה אחוז שומן אני | 007noob007 | תזונה ותוספים | 4 | 02-02-11 14:51 |
אחוז שומן. | Epidemic | תזונה ותוספים | 6 | 26-05-10 08:50 |
אחוז שומן | altasaf | גלריות הגולשים | 5 | 13-07-09 17:03 |
אחוז שומן | באזיר | גלריות הגולשים | 22 | 13-10-08 13:07 |
איך אפשר למדוד אחוזי שומן במדוייק במקרה של אחוז שומן גבוה? | rg12 | תזונה ותוספים | 8 | 29-05-08 07:58 |