|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() מה אתה לא מבין שאתה לא יכול להשוות, אף אחד לא מתאמן באותה רמה ואתה לא יודע כמה אחוזים הבנאדם
נותן מעצמו, לעשות השוואות זה מפגר מתי תבינו, ולא אמרתי ש-3 פעמים רגליים זה חיסרון אני רק מסביר שבגלל זה עולים במשקלים יותר מהר, ואני עושה פעמיים בשבוע שרירים גדולים חזה רגליים, רק גב פעם אחת וזה עובד פגז.פיצולים זאת לא בעיה זה סוג אחר של אימון שרוצים לעבוד גם על שרירים קטנים ולא הם לא עובדים אותו דבר כמו בתרגילים מורכבים.הכתפיים שיש לי היום לא הייתי משיג בתוכנית כוח שלא עושה כתפיים בכלל כתרגיל מבודד, כנל גם ידיים לא היו מקבלות את הצורה שיש להם היום אם לא הייתי עובד עליהם ומשאיר אותם לעבוד רק בתרגילים מורכבים, שזה גם לא כזה הרבה תרגילים בתוכנית ss ובוא נשווה טרפזים אחי בכיף, נראה אצל מי יותר גדולים פיצולים או ss נראה לי שגם לא הבנת שפיצולים עושים את כל התרגילים שss עושים מה שאומר כל היתרונות בלי החסרונות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב. עובד פגז ביחס למה ? איך אפשר להגיד שזה עובד פגז אם לא השוות לכלום ? אהה רגע, לא השוות לכלום כי אתה דווקא כן מבין שאי אפשר להשוות בתחום הזה (לשיטתך בכל אופן). ג. אין לי כוח לעשות ממך צחוק אז אני אענה ישירות - שריר קטן עובד בתרגיל מבודד בדיוק באותה צורה כמו שהוא עובד בתרגיל מורכב, גם אם הוא יודע לעשות כמה פעולות ובתרגיל מורכב מסוים הוא עושה פעולה א' ובתרגיל פשוט הוא עושה פעולה ב' זה לא משנה כלום. למה זה לא משנה כלום ? כי השריר מבחינתו יודע רק לעשות פעולה אחת וזה להתכווץ ופה נגמר הסיפור. חבל שהמדע היחיד שאתם מכירים בתחום הזה זה רוקחות. ד. י1אש כבר נתן לך כמה שמות מה"ארגון" שלנו להשוות מולם ידיים, כתפיים או מה שתרצה - בוא נראה אצל מי יש יותר גודל. ה. כנ"ל טרפזים צצצצצצצ ו. השורה האחרונה זה הדבר הכי הזוי שאמרת - תוכנית לא מוכרעת לפי בחירת התרגילים אלא לפי עומס עבודה שהיא מספקת לגוף ופה ss מצטיינת למתחילים (יש גם אחרות שמבוססות על אותן עקרונות רק שלמתחילים היא הכי טובה). מה זה שווה שבתוכנית פיצולים יש את אותם תרגילים אם חלוקת העומסים בה מחורבנת ?
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה אחוז שומן אני | 007noob007 | תזונה ותוספים | 4 | 02-02-11 14:51 |
אחוז שומן. | Epidemic | תזונה ותוספים | 6 | 26-05-10 08:50 |
אחוז שומן | altasaf | גלריות הגולשים | 5 | 13-07-09 17:03 |
אחוז שומן | באזיר | גלריות הגולשים | 22 | 13-10-08 13:07 |
איך אפשר למדוד אחוזי שומן במדוייק במקרה של אחוז שומן גבוה? | rg12 | תזונה ותוספים | 8 | 29-05-08 07:58 |