|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלח בירכים לצדדים וקדימה וסתכל למטה על נקודה תישען קדימה מתחילת התנועה ההרגשה צריכה להיות שאתה תמיד על אמצע כף הרגל שלך לא על קצות האצבעות ולא על העקב אמצע כף הרגל אני בטוח גם שאתה לא מרגיש ''באונס''
נערך לאחרונה על ידי godam, 16-02-11 בשעה 20:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() ציטוט:
תנו לי לשאול - העומק הסתדר? הישיבה אחורה הסתדרה? אני מבין שחלוקת המשקל על הרגל עדיין לא טובה. גד'אם - המשקל לא אמור להיות על העקבים? (זה מה שניסיתי לעשות) סאב - תוכל להסביר ממה נובעים ההבדלים?
![]() |
![]() |
#3 | |||
Banned
|
![]() ציטוט:
בשביל זה יש את הספר והdvd, שאחריהם את הטעויות אתה כבר תוכל לתקן בעצמך. המשקל אמור להיות באמצע הרגל. ציטוט:
לשפר לא באמת נותן משהו. הסקבט אמור להיות טוב, לא עוזר שאתה מתקן בעיה ובעקבות זה צצה בעיה אחרת. ציטוט:
עוד פעם אנחנו מגיעים לשטות הזאת של "אתה לא שובר בגלל העמידה הרחבה"? תסתכל אצלי בערוץ ביוטיוב בסרטים של הסקבט החופשי, אני עומד רחב ואני שובר בהמון ובלי בעיה, אז מה אני מיוחד? נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 17-02-11 בשעה 00:56. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לוג ss , הגיע הזמן =] | bardvash | פורום לוגים | 10 | 17-10-10 22:22 |
יאללה הגיע הזמן לעשות שינוי | bigwave1 | לוגי אימונים | 5 | 23-03-08 16:59 |
חברה מה אתם אומרים הגיע הזמן לעשות חיטוב??? | YOG558 | גלריות הגולשים | 21 | 03-02-08 18:18 |