|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן גל,
1. היית ממליץ על תוספת של מולטי ויטמין (בהנחה שאני לא מגיע ל9-10 ירקות ביום)? 2. חלבון לפני האימון - מה היית ממליץ: שייק? 2 x דיאט יופלה? תוסף תזונה אחר חוץ מהhmb שאותו אני צורך כחצי שעה לפני האימון? 3. איזה טיפ היית יכול לתת במידה ואני מרגיש שאני קצת תקוע - למרות שאני עושה המון אירובי ואוכל מאוזן מאד ויחסית שומר טוב על התפריט. אולי אני לא עושה העמסת פחמימות בשלב נכון? או משהו אחר? תודה רבה עידן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() ציטוט:
1. לא בהכרח. תלוי מה המאזן הקלורי שלך ואילו מזונות אתה צורך בתזונה היוומית שלך. יכול מאוד להיות שאתה מכוסה ולא זקוק למולטיויטמין. בכל מקרה ההעדפה שלי היא לצרוך מולטיויטמין קרוב ככל האפשר ל-rda ואת היתר (שלהם אתה זקוק כמתאמן) להשלים מהפירות והירקות. 2. האמת שזה לא כל כך משנה. אתה יכול לצרוך אבקת חלבון (10-15 גרם יספיקו בהחלט) או יוגורט (כנ"ל לגבי כמות החלבון) כ-20-30 דקות לפני תחילת האימון. אתה יכול להשתמש גם בקפאין כי הוא עוזר להגביר עירנות, ריכוז ודוחה קצת עייפות. המינון יהיה 100-200 מ"ג כחצי שעה לפני האימון. 3. תקפיד לגוון בתוכנית האימון (סופר-סטים, דרופסטים ושינוי התרגילים או סדר האימון). תגביר קצת את משך הפעילות האירובית שלך (עד לשעה). השיפור כבר יגיע. בברכה גל
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תשישות באימון | tomerd22 | אימונים | 10 | 17-08-09 15:23 |
תשישות וחולשה | dni_m | אימונים | 3 | 13-10-08 13:39 |
תפריט חיטוב דל פחממות ועיפות רצינית עד תשישות | blockade | תזונה ותוספים | 7 | 23-04-08 02:02 |
סדר באימון חזה | SpitFire | אימונים | 5 | 28-08-07 10:40 |
הרגשה של תשישות כשעה אחרי האימון - קרה לכם גם פעם ? | liran1 | תזונה ותוספים | 12 | 23-08-07 21:16 |