|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כמובן שתמשיך לעלות.
ופרס התרגיל הכי קשה, תמיד נתקעים בו ראשון. אני עכשיו בסקוואט 80 (חודש בss) ופרס רק 35 כבר נתקעתי... אני צריך לעבוד על טכניקה בפרס, כנראה שלא כל כך נכון. איך התשובה שלך קשורה?
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא יודע מה איתך שאני נתקע אני מגוון בטווחים של הסטים והחזרות,וככה אני ממשיך ולא נתקע. 35 קילו בבנצ' זה לא הרבה ווגם 80 בסקוואט וכבר נתקעתה.. אז יעני אולי תנסה לעבוד על דגשים... כל עוד לא ניסיתה אל תשלו,ל לי זה עזר =] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה אפילו לא יודע מה זה פרס, ואתה אומר שאני גנוב? ולא נתקעתי בסקוואט, אני עושה סקוואט רק חודש, עליתי מ 30 ל 80 ואני ממשיך לעלות כל אימון. והבחור עושה ss, וזה אומר שהוא אוכל מספיק, ואין לא מה "לגוון" כי הוא עושה ss, אתה יודע מה זה בכלל? חח עאלק אני גנוב....
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך הגעתי מפרס לבנצ' ה' יודע.. סליחה אח שלי לא התכוונתי לזלזל. ואי אני הפוך.. :s |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כתבתי שהתגובה שלך לא קשורה כי הבחור עושה ss, וזה אומר שהוא אוכל כמו שצריך (בנאדם שמתחיל ss יודע איך לאכול), וזה תוכנית כתובה, אין לו מה לגוון בה. חוץ מזה, הוא שאל אם להמשיך לעלות בסקוואט.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אנשים פה רגילים כל הזמן לתקוף ולא להעריך אחד את השני. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יודע שהוא עושה ss, אבל חוץ מזה אפשר להבין שהוא עושה ss מכך שהוא כתב - ציטוט:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעיה אם אמא שלי | Fantast1c :) | תזונה ותוספים | 24 | 21-03-09 09:09 |
בעיה מטומטמת אבל עדיין בעיה. בקשר להזמנה | Rendi Orton | תזונה ותוספים | 15 | 02-03-08 13:01 |
אבקה בעיה | asi200022 | תזונה ותוספים | 8 | 31-01-08 12:09 |
יש לי בעיה ..:( | shahar761 | פיתוח גוף-כללי | 20 | 10-12-07 17:26 |
בעיה בלג פרס | yatir1234 | אימונים | 10 | 24-08-07 02:58 |