|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי
קשה לי עם זה כי חלק אומרים ככה וחלק בדעה אחרת, אני מחפש משהו מבוסס, חלילה לא מזלזל בדברים שנאמרו פה, להפך. (ואני יוסיף עוד קצת רק בשביל להסתדר עם הנושא הזה) ויהיה מצוין לקבל הסבר מסודר מגל. רק כדי לסגור את הנושא הזה אחת ולתמיד.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() ציטוט:
מכיוון שחשוב מאוד לקבל חלבון מלא מן החי, ולא כולם יודעים כיצד ליצור "חלבון מלא" מהצומח, אני מתכנן את התפריטים שלי בצורה הבאה: נניח שאדם צריך 2 גרם חלבון לכל ק"ג משקל גוף, אני אחשב בערך 1.7 ג' חלבון מן החי ואת היתר אני יודע שהוא ישלים בחלבון מן הצומח. לגבי צמחוניים, אני פשוט משלב להם חלבון מן הצומח כך שיצא "חלבון מלא". חלבון מלא= הרכב מלא של 8 חומצות אמינו חיוניות. בברכה גל ציון-פור
__________________
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מקורות חלבון | mandarine | תזונה ותוספים | 2 | 11-05-08 22:46 |
שוקל לבסס את המקורות חלבון שלי על אבקת חלבון | tomerA | תזונה ותוספים | 50 | 17-04-08 18:48 |
גיוון במקורות חלבון | gad57 | תזונה ותוספים | 17 | 24-03-08 18:12 |
170 גרם חלבון- צריך המלצות למקורות. | tomerA | תזונה ותוספים | 17 | 09-10-07 01:50 |
למבינים בלבד , חישוב צריכת דלק של רכב? | Crocker | פיתוח גוף-כללי | 4 | 29-06-07 02:25 |