|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() Abc. זה לא אומר לפמפם ביספ עם 5 קילו. זה אומר לעשות abc במשקלים גבוהים עם טכניקה טובה וכמובן לשתף
דדליפט סקוואט בנר אובר ומיליטרי וכמובן גם בנץ'. חזה+יד קידמית מנוחה גב+יד אחורית מנוחה רגליים+כתפיים(אם אתה מתקשה לעשות סקוואט ומיליטרי באותו אימון אז תעשה כל יום אימון נפרד). עכשיו תקפיד על 3/4 תרגילים לחזה 4/5 לגב ורגליים ו3 לכתפיים. לידיים בייספ 2 תרגילים וטריספ 3. זמני מנוחה בין סטים הם בין דקה ל3 כש 1 זה בתרגילים פשוטים ו3 זה בדדליפט סקוואט. תקפיד על זה!! אימון כזה של חזה וקידמית לדוגמא אמור לקחת בין 40-לשעה לא יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איך אתה יכול לקבוע שתכנית נפח גבוה מתאימה לו בלי לדעת באיזה שלב אימונים הוא?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() לפני החופש הגדול עשיתי -ss.
והתכנית שהוא כתב היא פחות או יותר מה שאני עושה. חזה+יד אחורית מקבילים 4xmax דחיקה ללא שיפוע 3x5/4 דחיקה ללא שיפוע עם אחיזה הפוכה(חזה עליון) 2X8/7 דחיקה עם אחיזה צמודה 2X8 skull crushers 2X7/8 יד אחורית עם חבל או קיקבאקס 1/2X8 גב+יד קדמית בנט אובר 3X5-8(תלוי מה בא לי) דדליפט(או רגיל או סומו) 3X5-7 rack pullups 3Xmax hyperextension 2x15 shrugs 2x10-12 close grip bb/ez curl 2X8 hammer curls 2x10 one arm bicep curl 2x12 כתפיים+רגליים press 3x5-7 הרמות ידיים לצדדים עם הישענות(חזה על משהו) 2X10 מילטרי פרס לעורף בישיבה 2X8-10 תנועה איטית סקוואט 3X5 פשיטה וכיפוף בירכיים- 3X6-8/12/20 calf raises 2X20 superset with 2x6-8 seated calf raises 2x8 עבודה על החלק הקידמי של התאומים 2Xmax בסקוואט,דדליפט,בנץ',פרס ובנט אובר אני עושה בין 2-4 סטים חימום. והדדליפט שלי הוא מתחת ל2xbw כי יש לי גב כואב ובעייתי ובגלל שהתחלתי את התרגיל רק לאחרונה.
![]() Nothing in this world that's worth having comes easy אני לא מאמין ששנתיים מתוך ה3 שנים שאני מתאמן לא עשיתי סקוואטים וחצי שנה מהשלוש שנים לא עבדתי על יד קידמית ![]() נערך לאחרונה על ידי benwin21, 08-11-10 בשעה 15:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וואו נראה לי עלית פה על פריצת דרך חדשה בתחום האימונים לדעתי טתה צריך לקבל פרס נובל בטמטום ובחוסר ידע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
4 אנשים שאני מכיר טוב שמתאמנים ככה abc/abcd הגיעו לסקוואט של 200 קלו ודדליפט של 240 בלי ss ובלי לטחון אוריאו. אז אם אתה לא יודע עדיף סתום ת'פה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אל תשכח את יוסי יד 50 שהגיע ליד 50 עם כפיפות מרפקים.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|