|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם אתה מסתכל לטווח רחוק משהו שנשמע לי טוב זה: SS > TM > 5/3/1 > High Volume BB אנחנו מדברים על תהליך של לפחות 10 שנים פה.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רציני..מרוב רצינות כבר כל הידע שהיה לי התערבב כי לא היה לי מושג מה מתאים לי..
אני לא הולך להיות מר אולימפיה אבל על 1.83 אני מקווה ושואף אחרי חיטוב להיות באיזור ה90-100 קילו, כרגע זו המטרה, אם תגיד לי שss היא המפתח לשאר התוכניות שיתנו לי מסה למטרה הזו אני יתן בראש ויתחיל..
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
גם תכניות bb מההתחלה יכולות לעבוד, הבעיה איתם זה כשמשקלי העבודה שלך נמוכים, זה נהיה מהר מאוד קשה להוסיף משקל לתרגילים. כשאתה עושה 16 סטים על אותו שריר באימון, אין הרבה סיכוי שתוסיף 2.5 קילו לתרגיל כל אימון לאורך זמן, יש אנשים בעלי גנטיקה (טבעית וכימית) כזאת שהם שיכולים לעשות את זה כל החיים, האנשים האלה הם כנראה לא אתה. אז נגיד שהגעת למצב שאתה לא מסוגל להוסיף 2.5 ק"ג לתרגיל באימון, שזה כנראה יקרה מהר מאוד. אז מה? להוסיף עוד נפח? 20 סטים לשריר עם 5 קילו? אתה מבין, זה פשוט דרך לא יעילה. מהצד השני, אם אתה מתרכז בבניית כוח, שמן הסתם תבוא ממנו גם היפטרפיה. יהיו לך גם משקלי עבודה מרשימים וגם חלון הזדמנות הרבה יותר גדול ואפקטיבי להיכנס לאימוני high volume bb, בגלל שאפילו בווליום גבוה אתה תעבוד עם משקלים גבוהים שיאפשרו לך יתקדמות לאורך זמן.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U נערך לאחרונה על ידי Fatboy, 19-10-10 בשעה 15:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אם אתה רוצה להגיע לרמה נמוכה כמו של הארץ תתחיל ישר תוכנית של בילדרים ומן הסתם גם מזרקים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם כדאי לשלב מספר מוצרים לפני אימון ואחרי אימון ? | ISnocs | תזונה ותוספים | 30 | 21-09-09 16:39 |
כמה קופסאות טונה במים מומלץ לאכול ביום עם אימון או יום ללא אימון? | Arkadi.Kr | תזונה ותוספים | 13 | 18-01-09 08:54 |
צריך לאכול חלבונים בין אימון אנאירובי לבין אימון אירובי | talp | תזונה ותוספים | 14 | 08-12-08 12:08 |
שאלה| מה צריך לאכל לפני אימון ואחרי אימון.. כנסו תבינו | ido:] | תזונה ותוספים | 1 | 06-11-07 08:30 |
ההבדל בין אימון אירובי לאחר אימון משקולות וסתם אימון אירובי? | RoyGush | אימונים | 7 | 18-03-07 22:25 |