|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() כדי להחלים מפציעות מתאמנים
פרוטוקול הפציעות של ביל סטאר אומר לקחת את התרגיל שבו איזור הפציעה כואב אתה לא רופא, אין לך ניסיון. איך קבעת את זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מבזבז אותיות..אני אישית מפסיק להיתייחס לכל תגובה שלך..
No Troll תודה על העזרה...אני יתחיל עם התוכנית, יעבוד עם הכתף ויראה איך זה יהיה. אני מעלה כל שבוע 2.5 כל צד בדדליפט ובסקווט 1.25 כל צד, נכון? או שבכל אימון?
![]() נערך לאחרונה על ידי lifton, 19-10-10 בשעה 14:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני אישית במצב שלך, הייתי חותך משקלים בחצי ומתחיל משם, כמובן שבחודש הראשון הקפיצות במשקלים יהיו יותר גבוהות.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברמה של פציעה יותר קשה ומורכבת עדיף לנוח טיפה ואז לעבוד לפי פרוטוקול.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי, עכשיו שאלה שאולי תישמע לכם ילדותית אבל באמת רק לידע שלי..
המטרה שלי באמת להגיע לרמה הגבוה שאני יוכל בתחום הבילדר (ואם תגידו שצריך הזרקות, זה לא מה שיעצור אותי)..השאלה הגדולה שלי כרגע זה אם כרגע ss זה מה שמתאים לי ולמטרה שלי.
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
אם אתה מסתכל לטווח רחוק משהו שנשמע לי טוב זה: SS > TM > 5/3/1 > High Volume BB אנחנו מדברים על תהליך של לפחות 10 שנים פה.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() רציני..מרוב רצינות כבר כל הידע שהיה לי התערבב כי לא היה לי מושג מה מתאים לי..
אני לא הולך להיות מר אולימפיה אבל על 1.83 אני מקווה ושואף אחרי חיטוב להיות באיזור ה90-100 קילו, כרגע זו המטרה, אם תגיד לי שss היא המפתח לשאר התוכניות שיתנו לי מסה למטרה הזו אני יתן בראש ויתחיל..
![]() |
#29 | |
|
![]() ציטוט:
גם תכניות bb מההתחלה יכולות לעבוד, הבעיה איתם זה כשמשקלי העבודה שלך נמוכים, זה נהיה מהר מאוד קשה להוסיף משקל לתרגילים. כשאתה עושה 16 סטים על אותו שריר באימון, אין הרבה סיכוי שתוסיף 2.5 קילו לתרגיל כל אימון לאורך זמן, יש אנשים בעלי גנטיקה (טבעית וכימית) כזאת שהם שיכולים לעשות את זה כל החיים, האנשים האלה הם כנראה לא אתה. אז נגיד שהגעת למצב שאתה לא מסוגל להוסיף 2.5 ק"ג לתרגיל באימון, שזה כנראה יקרה מהר מאוד. אז מה? להוסיף עוד נפח? 20 סטים לשריר עם 5 קילו? אתה מבין, זה פשוט דרך לא יעילה. מהצד השני, אם אתה מתרכז בבניית כוח, שמן הסתם תבוא ממנו גם היפטרפיה. יהיו לך גם משקלי עבודה מרשימים וגם חלון הזדמנות הרבה יותר גדול ואפקטיבי להיכנס לאימוני high volume bb, בגלל שאפילו בווליום גבוה אתה תעבוד עם משקלים גבוהים שיאפשרו לך יתקדמות לאורך זמן.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U נערך לאחרונה על ידי Fatboy, 19-10-10 בשעה 15:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אם אתה רוצה להגיע לרמה נמוכה כמו של הארץ תתחיל ישר תוכנית של בילדרים ומן הסתם גם מזרקים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() גבר משהו שהכי חשוב לא אמרו לך פה
אל תעשה את הטעטות שלי ותתחיל את האימון שלך ישר מהמקסימום משקל שאתה יכול להרים עכשיו למשל בבנץ' פרס 90 קילו כמו שאמרת.. אם מחר תעשה באימון הראשון שלך כבר את המשקל השיא שלך אתה באימון הבא לא תצליח להתקדם ותתקע תתחיל 70-80 אחוז מהrm5 המקסימלי שלך בשביל לשתוכל להתקלדם ובלי שום קשר נראה לי חודש וחצי של SS יספיקו לך כי אתה לא באמת ממש מתחיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() תבינו שצריך לרצות להשאר ב-ss כמה שיותר זמן.
אתם לא אמורים לרצות להיות מתאמנים מתקדמים כמה שיותר מהר. (מי שמגיע לזה מהר מדי זה עצוב) נערך לאחרונה על ידי No Troll, 19-10-10 בשעה 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() כמה זמן לקח לך? עם אני לא טועה לפי ריפ תוך 4 חודשים מיצית את התוכנית או שאני טועה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הנה השיאים והזמנים מתחילת התוכנית: שיאים בסקוואט שבוע 9 אימון 3: Lb 180kg 2x5, 1x4 שבוע 10 אימון 2: Lb 185kg 1x5 שיאים בבנץ' פרס שבוע 14 אימון 1: Bp 115kg 3x5 שיאים בדדליפט: שבוע 14 אימון 1: Dl 170kg 1x5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]() 4 צלחות בחודשיים WTF
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה הגובה והמשקל שלך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() אבל גם אל תשכחו שהוא לא התחיל מ0
הוא התחיל מ120 סקואט למרות שההתקדמות שלו יפה בלי שום קשר |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם כדאי לשלב מספר מוצרים לפני אימון ואחרי אימון ? | ISnocs | תזונה ותוספים | 30 | 21-09-09 16:39 |
כמה קופסאות טונה במים מומלץ לאכול ביום עם אימון או יום ללא אימון? | Arkadi.Kr | תזונה ותוספים | 13 | 18-01-09 08:54 |
צריך לאכול חלבונים בין אימון אנאירובי לבין אימון אירובי | talp | תזונה ותוספים | 14 | 08-12-08 12:08 |
שאלה| מה צריך לאכל לפני אימון ואחרי אימון.. כנסו תבינו | ido:] | תזונה ותוספים | 1 | 06-11-07 08:30 |
ההבדל בין אימון אירובי לאחר אימון משקולות וסתם אימון אירובי? | RoyGush | אימונים | 7 | 18-03-07 22:25 |