|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
ואתה מאוד מקובע "רק ss תתאים לך", זה לא נכון,אבל כמתאמן מתחיל כל תוכנית בעלת עקרונות בסיס נכונים תתאים לך,אתה טוען שזה ss מישהו אחר יטען אחרת ושניכם תהיו צודקים כי בסופו של דבר למתאמן מתחיל כל תוכנית בעלת עקרונות נכונים תהיה נכונה.
![]() |
![]() |
#122 | |
|
![]() ציטוט:
צר לי ,אבל כששופטים אותך על הבמה לאף אחד לא אכפת כמה הסקוואט וכמה הקלין שלך,רוצים שתהיה מסיבי חטוב ובעל פרופורציות ,מאסיבי זה נתון לויכוח ודיון (ואני לא אזלזל באיכויות בניית המסה של תוכניות "כוח" כי כבר ציינתי שיש להן את המקום שלהם) אבל את הפרופורציות ואת ה"מראה" של bb אתה תקבל אך ורק מאימונים פרטניים לכיוון הזה.
![]() |
![]() |
#123 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז אחריותך להביא אותם הכי מהר למצב של מתאמן בינוני ומשם לעבוד איתם על BB אם תקח ילד שחיף ותעבוד איתו על פרופורציות איבדת את הכיוון כי קודם כל תבנה לו מאסה רצינית, אחר כך תסדר את הפרופורציות, זה יותר מהיר ויעיל כדי להביא מתאמן למצב של מתאמן בינוני SS תעשה את זה בצורה הכי יעילה ומהירה להרחבה ניתן לקרוא את הפרק Programming בss שמסביר מדוע התוכנית אידיאלית (עצימות/נפח/תדירות בצורה של SS) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
|
![]() ציטוט:
לא חלקתי על העובדה שהתוכנית מאוד שימושית לתהליך מעבר בין מתאמן מתחיל למתאמן בינוני.
![]() |
![]() |
#125 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
בטווחי חזרות גבוהים יותר השריר נמצא יותר זמן תחת לחץ והוא מתכווץ יותר פעמים וזה הופך את זה יותר יעיל להיפרטרופיה. מה הקשר יא טמבל, מה אתה מביא משהו שאמרתי בתחילת האשכול. ואני בטוח שהשחיף פה זה אתה, אני יודע שזה לא אני. ציטוט:
שבן אדם יבחר על ההתחלה לאיזה כיוון הוא רוצה ללכת. בקשר לדבר השני שסימנתי, תראה לי מישהו פה שמנסה לעשות את התוכניות של ארבל. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מדוע לא לבנות לו בסיס טוב 3 חודשים ב ss וכשהוא כבר צריך גירוי מתוכנית מתקדמת יותר אז לבצע את המעבר לדעתי אין צורך בבולשיט בהתחלה, צריך לעבוד על הבסיס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובשביל 99% מהפורום אין הגיון בתוכנית שלו כי הם מתחילים בנוסף אני טוען שבתוכנית עם התקדמות ליניארית כל שבוע (מתאמן בינוני) ניתן לצבור יותר מאסת שריר מאשר מה שארבל עושה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
|
![]() ציטוט:
כל תוכנית מתחילים ששווה משהו סובבת סביב עבודה חזקה סביב השלוש הרמות המרכזיות (בנץ' ,סקוואט,דדליפט) ולמען האמת ? גם רוב תוכניות המתקדמים אבל כשמתאמן מייעד את עצמו לפיתוח גוף יש מקום לעבודה מבודדת שכן מההתחלה יש חשיבות לעניין הפרופורציות,כי מה שיווצר אחר כך (ואני לא מדבר איתך על החודשיים הראשונים שלו כמתאמן כי זה פרק זמן אפסי) זה מרוץ סיזיפי לשיפור חלקי גוף בפיגור ואני יודע את זה כי אני חוויתי את זה על עצמי,לקח לי שנים לשפר חלקי גוף מסויימים שהיו בפיגור עד שתפסתי פרופורציות נורמליות.זה זמן מבוזבז שיכולתי להעביר בהתקדמות יותר משמעותית
![]() |
![]() |
#129 | |
|
![]() ציטוט:
לגבי המשפט האחרון אנחנו נהיה חלוקי דעות לנצח.
![]() |
![]() |
#130 |
חבר פעיל
|
![]() מבחינתי ה3 שלי זה ה3 של ביל סטאר
סקווט בנצ' פאוור קלין |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
|
![]() שיהיה לך בכיף,לרגע לא פסלתי את השיטת אימונים שלך ויש לך הרמות לא רעות ממה שראיתי בסרטונים.
![]() |
#132 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ובקשר לדבר האחרון שאמרת, זה ממש לא נכון ותאמין לי שמתאמן שהוא מתקדם מספיק יכול לגדול הרבה יותר טוב עם תוכניות מהסוג שארבל עושה מאשר תוכניות לינאריות עם התקדמות שבועית. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() זה כל הקטע של התוכנית.
![]() |
#134 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יהיו כאלה שיצטרכו את זה, יהיו כאלה שלא צריכים שום תרגיל עזר. אבל עדיין, צריך להבין שהתרגילים האלה הם אסתטיקה, עזרים, הם המסביב. אתה לא יכול לא לעשות בנץ' כבד, ואולי גם להחליף אותי בPec dec ל12 חזרות כי אתה רוצה לעבוד על אסתטיקה ולא על כוח. זה מגוחך, זה חוסר הבנה בסיסית של איך דברים עובדים. לא אתה כן? אבל אתה יודע כמה פעמים שמעתי על אנשים שהחליפו פרס בהנפות לצדדים? הם לא מבינים בכלל את גודל הטעות שלהם כי הם חיים בסרט של פרופורציות ופלקס מגזין. המורכבים מקבלים את "כס המלכות", התכנית סובבת תמיד סביבם ולא סביב שום תרגיל אחר. זה לא אומר שאין מקום לשום תרגיל אחר, זה פשוט שצריכים להבין מי הבוס ומי מזיז את העניינים וגורם להם לקרות ומה לא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
|
![]() ציטוט:
טווחי חזרות גבוהים יותר יכולים לעזור, בהקשר הנכון, אצל מתאמן מתקדם ועל חומרים. בחודשים הראשונים של האימון (מישהו אמר ss?) אין בכלל צורך בשביל מתחיל להתעסק איתם. בכלל. החמישיות עושות את העבודה מעולה, כי הגוף עוד לא רגיל לכלום ותהיה גם הרבה היפרטרופיה סרקופלזמית בתהליך הזה. אחר כך זה נהיה יותר מורכב. בכל מקרה תכנית שסובבת סביב חזרות גבוהות שלא בהקשר המתאים היא תכנית גרועה למאסה ולכוח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
|
![]() ציטוט:
אתם פשוט לא מבין אותי לגבי מתי מתחילים לשלב תרגילים מבודדים למתאמן,מכיוון שגם פה אין timeline מוחלט והכל נקבע לפי ההתקדמות של המתאמן.
![]() |
![]() |
#137 |
|
![]() יש טיים ליין מאוד מדוייק, כשמתחיל נהיה Intermediate זה הזמן להתחיל להתעסק, לא בטירוף, במטרה הספציפית. הגדולה של SS זה שהיא התכנית שתוציא אותך הכי מהיר מהמצב של מתאמן מתחיל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
|
![]() ציטוט:
כל תוכנית בעלת עיקרון הגיוני של התחזקות פרוגרסיבית שתהיה בנויה סביב התרגילים המורכבים תוביל למעבר מהמצב של מתחיל למתאמן בינוני,הקצב זה כבר עניין נתון לויכוח שאנחנו לא נראה את הסוף שלו.
![]() |
![]() |
#139 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
SS זו תוכנית שתגרום לך לאבד פרופורציות חזה-גב לגמרי, לטובת החזה כמובן. ציטוט:
![]() ![]() ![]() אתה צריך להפסיק להגזים ולצאת מהראש של "SS זו התוכנית היחידה ששווה משהו". איך אתה קובע שמתאמן הוא INTERMEDIATE? על פי מה שריפטו אומר? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי בידוד שרירים זה בדיחה, שים את הבייסיפס בצינוק תבודד אותו... אם אתה יכול לבצע מתח שבו תעבוד גם על גב וגם על יד קידמית אז למה לבודד ? (אני עושה רק מתח ליד קדמית) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|