ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 09-10-09, 17:57   #101
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

לאו דווקא אם היה נותן על עצמו רקע מתאים לנתונים שהוא מציג אז הייתי מאמין לו
ארבל לא הסתיר כלום בנוגע לרקע שלו כולל תמונות שלו על 100+ קילו והוא לא מתרברב במשקלי העבודה אלא רומז על משקלי העבודה שלו

בכל אופן צורת הדיבור והגישה של "קראתי את ss אני גאון אימון וספורטאי עלית" הוא זה שמביא לי ת'קריזה במיוחד שכשהוא פונה כך לאנשים שמכפילים את הניסיון שלו בתחום וגם מצגים נתונים תואמים ומנסה לזלזל בהם
יש מבין?

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק  
ישן 09-10-09, 19:20   #102
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
ארבל לא הסתיר כלום בנוגע לרקע שלו כולל תמונות שלו על 100+ קילו והוא לא מתרברב במשקלי העבודה אלא רומז על משקלי העבודה שלו

בכל אופן צורת הדיבור והגישה של "קראתי את ss אני גאון אימון וספורטאי עלית" הוא זה שמביא לי ת'קריזה במיוחד שכשהוא פונה כך לאנשים שמכפילים את הניסיון שלו בתחום וגם מצגים נתונים תואמים ומנסה לזלזל בהם
יש מבין?
בכל זאת, דניאל הראה התקדמות מטורפת מבחינת משקלי עבודה בזמן קצר

וארבל לא שם סרטון של התרגילים שלו, בניגוד לדניאל

נכון שהוא קצת מתלהב מריפטו, ככה זה שמצליחים להתקדם בצורה מטורפת בזכות מישהו, זה טבעי שיעריצו אותו אחר כך
moo מנותק  
ישן 09-10-09, 19:26   #103
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

כללי:: מדריך כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי galsh צפה בהודעה
מה זאת אומרת אין לי שום אינדיקציה? אם הוא באמת לא מצליח להתקדם עם 5x5 אז היא באמת לא מתאימה לו. סתם דוגמה - לפי הטבלה ההיא שנתנו פה, הפרס של עלוש זה פרס של מתאמן ברמת אליטה, זה אומר שעלוש באמת ברמת אליטה?
זה אומר שעל מנת להתקדם בפרס, הוא יצטרך סביר להניח תוכנית אימונים מתקדמת (דהה?)
Dark_Muse מנותק  
ישן 09-10-09, 19:34   #104
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

תגובה לא קשורה אבל מענינת..
השבוע עשיתי 4 PLATE SQUAT עמוק ל3 חזרות(אני לא מתבייש במשקלים שלי חחח בעיקר לא איך שהרגלים שלי ניראות) ולא רק שהייתי מרוצה כי היה לי אימון רגלים ניפלא גם הלכתי לשירותים אחר כך ובדקתי את האורך של הזין שלי והוא גדל בסנטימטר בחודש האחרון איזה כייף!

ודניאל..אני חייב לך מנה וחצי של חלבון..אבל אני נישבע לך שאני ינעל אותה בלוקרים של הגו אקטיב אם איש הבנדנה והמדריך גומיות אם תביא לי שוב את החלבון הזה של גאספרי טעם של חתול דרוס.
Pro_XXL_Universe מנותק  
ישן 09-10-09, 19:54   #105
Tapit
חבר פעיל

עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE

ציטוט:

יש מבין?
יפה שהוא 100+ קילו, זה עדיין לא אומר כלום על המשקלים שלו.
ראיתי בחדר כושר מישהו ששוקל לפחות 20 קילו יותר ממני (הוא גם היה איזה 10-15 ס"מ מעלי בגובה) ועושה אותו משקל כמוני בבנצ' פרס עם חזרה פחות.
אף אחד לא מתרברב במשקלי העבודה שלו, פשוט כשאתה זורק מספרים גבוהים לאנשים קשה להאמין, כמו שאם אני אגיד שיש לי בנצ' פרס של 140 קילו אתה לא תאמין לי.
זה שהוא קרא את ss וחושב שהוא ספורטאי עלית שיהיה לו בכיף, ובגלל שזה אינטרנט יש מקום גם לדעה שלו, גם אם היא באה בניגוד לאנשים עם הנסיון שלו כפול 89.7261 בריבוע.

שכול המישפחה שלך תמות אמןןןןןן תקבל שווווץ יהומו
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr_Nos צפה בהודעה
חחחחחחחחחחח וואי איזה הזוי זה..
אני במכון עובד פתאום בא אליי איזה זקן אחד אומר לי אתה מתלהב עכשיו וזה אבל שתגדל יהיה לך בולבול קטן (אני בן 17) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
יש איזשהו אמת בדבריו או שזה סתם מיתוס של תימנים?
Tapit מנותק  
ישן 09-10-09, 20:31   #106
DanielML
Banned

כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tapit צפה בהודעה
ואם הוא היה בא לך עם משתמש חדש ואומר שהמשקלי עבודה שלו יותר גדולים משלך אז הוא היה מזיין את השכל לא? זו בדיוק הכוונה שלו, גם אם הוא אמר את זה בצורה צינית.
זה הקטע,באותה מידה אני יכול לפתוח משתמש ולהגיד שיש לי סקוואט של 140 לחמישיות,אל תדברו ככה על משקלי עבודה עד שאין לכם הוכחה(מספיק שתביאו לי משתמש מהפורום שאיתכם במכון ואני האמין )
ציטוט:

יש מבין?
לא זלזלתי באף אחד,אמרתי בפירוש,מי שמדבר על משקלי עבודה שיציג הוכחה.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo צפה בהודעה
בכל זאת, דניאל הראה התקדמות מטורפת מבחינת משקלי עבודה בזמן קצר

וארבל לא שם סרטון של התרגילים שלו, בניגוד לדניאל

נכון שהוא קצת מתלהב מריפטו, ככה זה שמצליחים להתקדם בצורה מטורפת בזכות מישהו, זה טבעי שיעריצו אותו אחר כך
:d
ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
תגובה לא קשורה אבל מענינת..
השבוע עשיתי 4 plate squat עמוק ל3 חזרות(אני לא מתבייש במשקלים שלי חחח בעיקר לא איך שהרגלים שלי ניראות) ולא רק שהייתי מרוצה כי היה לי אימון רגלים ניפלא גם הלכתי לשירותים אחר כך ובדקתי את האורך של הזין שלי והוא גדל בסנטימטר בחודש האחרון איזה כייף!

ודניאל..אני חייב לך מנה וחצי של חלבון..אבל אני נישבע לך שאני ינעל אותה בלוקרים של הגו אקטיב אם איש הבנדנה והמדריך גומיות אם תביא לי שוב את החלבון הזה של גאספרי טעם של חתול דרוס.
חחח י'כלי מה עם הפרס light weight ..
ואללה לא נהנת מהמיופיוז'ן? צ'ופר ממני סקופ מהסינטה 6 אימון הבא
DanielML מנותק  
ישן 09-10-09, 21:23   #107
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

איך גררתם אותי לויכוח הזה ?
מי שרוצה יכול להציץ בפייסבוק שלי,יש שם סרטון של דדליפט כבר מלפני שנה (או אפילו יותר מזה ) שכבר שם משכתי מהריצפה 220 לסינגל ו180 לשבע חזרות.

ותסלחו לי ובאמת שאני אומר את זה עם כל הכבוד, אין לי בעיות של הערכה עצמית שאני צריך להעלות סרטונים של המשקלי עבודה שלי בשביל שחבורה של ילדים בני 16 יגידו לי שאני "מאגניב" או יעשו לי כבוד, מי שרוצה להאמין שיאמין,מי שרוצה לחשוב שאני מזיין את השכל שיחשוב שאני מזיין את השכל אבל חאלס לגרור אותי לויכוחים האלו כי זה מתחיל לעצבן.נכון לעכשיו אני הגעתי כבר למשקל אוף סיזן של 115 קילו באחוז שומן לא גבוה בגיל 21 שזה פחות או יותר תינוק במונחים של פיתוח גוף ולפי כל מדד זה תוצאות אחלה,לכם יש את הספורט שלכם ולי יש את שלי ולמטרות שלי אני מגיע אז פשוט שחררו ממני.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק  
ישן 09-10-09, 23:05   #108
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

אני זוכר שארבל היה מתאמן עד שהיה יוצא לו דם מהאף והעיניים היו כמו אחרי בילוי בבית קפה הולנדי ^_-
Dark_Muse מנותק  
ישן 10-10-09, 00:28   #109
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי danielml צפה בהודעה
זה הקטע,באותה מידה אני יכול לפתוח משתמש ולהגיד שיש לי סקוואט של 140 לחמישיות,אל תדברו ככה על משקלי עבודה עד שאין לכם הוכחה(מספיק שתביאו לי משתמש מהפורום שאיתכם במכון ואני האמין )

לא זלזלתי באף אחד,אמרתי בפירוש,מי שמדבר על משקלי עבודה שיציג הוכחה.

:d

חחח י'כלי מה עם הפרס light weight ..
ואללה לא נהנת מהמיופיוז'ן? צ'ופר ממני סקופ מהסינטה 6 אימון הבא
לומר לבנאדם שהוא מזיין את השכל נקרא בשכונה שלי זילזול....
קיצר ילד יש לך הרבה ללמוד לפני שתרגיש חופשי לפתוח את הפה בצורה שאתה פותח

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק  
ישן 10-10-09, 03:18   #110
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ציטוט:
אם אתה מצליח להעלות משקלי עבודה מאימון לאימון אתה מתחיל
אם תעבוד רק על תרגילי הבסיס בעצימות גבוהה ותתחיל מ 80% יכולת אתה לא תתקע כ"כ מהר
מה גם שיקח זמן עד הריסט הראשון שלך בייחוד בסקווט/דדליפט
שום דבר לא חשוב מלבד 2 דברים
1. להעלות משקל גוף
2. להעלות את המשקל על המוט (כמובן בטכניקה סבירה)
כל השאר זה בולשיט והתעסקות בקקי (למשל אחרי דדליפט ופרס לשחק בהרחקות וכל מני - התרומה שלהם מינורית ואפילו מזיקה להתקדמות)
1. מישהו אמר שאני עולה במשקלי עבודה מאימון לאימון? אל תשכח שאצלי האינדיקציה לעליה במשקל בתרגיל מסויים במס' חזרות מסויים היא כל 3 שבועות, וגם שם אני לא מעלה בכל תרגיל משקל (ובבקשה תחסוך את התגובה של "אתה רואה שזה לא מועיל כי רק כל 3 שבועות יש התקדמות" אני אקדים ואומר שלא הייתי מעלה משקל כל שבוע / אימון בתוכנית אחרת, מנסיון)
2. הספקתי להתקע 2 אימונים ברצף על משקל ומס' חזרות בדדליפט וסקוואט, נראה אם ומתי אתקדם בזה.
3. מסכים איתך שהאינדיקציה היא עליה בכוח ועליה במאסה, אין ספק.
4. תרגילי עזר זה כבר עניין של חילוק בינינו אתה תומך בצד אחד אני בצד שני, אבל מיצינו את הדיון הזה.

ציטוט:
ילד!!!!תתחיל לשמור על הפה שלך! בינתיים אתה מתחיל לעלות לי על הקריזה עם הגישה המסריחה שלך הציניות העוקצנית חסרת כל הצדקה שלך והמחשבה שקראת את ספר של ריפטו אז אתה מומחה בפיתוח גוף וכוח אנטומיה תורת האימונן -רד מהעץ ומהר כי ככל שתטפס גבוה יותר ככה הנפילה תהיה כואבת יותר
מסכים לחלוטין. דניאל אתה רחוק מאוד מעמדה של ויכוח ודרישת הוכחות במיוחד מבנאדם כמו ארבל.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tapit צפה בהודעה
יפה שהוא 100+ קילו, זה עדיין לא אומר כלום על המשקלים שלו.
ראיתי בחדר כושר מישהו ששוקל לפחות 20 קילו יותר ממני (הוא גם היה איזה 10-15 ס"מ מעלי בגובה) ועושה אותו משקל כמוני בבנצ' פרס עם חזרה פחות.
אף אחד לא מתרברב במשקלי העבודה שלו, פשוט כשאתה זורק מספרים גבוהים לאנשים קשה להאמין, כמו שאם אני אגיד שיש לי בנצ' פרס של 140 קילו אתה לא תאמין לי.
זה שהוא קרא את ss וחושב שהוא ספורטאי עלית שיהיה לו בכיף, ובגלל שזה אינטרנט יש מקום גם לדעה שלו, גם אם היא באה בניגוד לאנשים עם הנסיון שלו כפול 89.7261 בריבוע.
לא מעניין אותו אם תאמין או לא, גם אותי לא מעניין אם תאמין או לא. אף אחד לא ביקש את זה, אבל זה לא נותן לך את הסיבה כל פעם ופעם לבקש הוכחות או שנפסיק לזיין בשכל. אתה יכול להגיד שיש לך בנץ' של 140. שיהיה לך בכיף ומי שמשקר בקשר למשקלי עבודה שלו... לא חסרות לא צרות.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2 צפה בהודעה
מסכים איתך. נראה לי אני גם אשמור לעצמי את המשקלי עבודה שגם ככה לא מי יודע מה מטורפים ומרשימים כדי לחסוך את התגובות.
Scylla מנותק  
ישן 10-10-09, 03:30   #111
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

עשית ss שאתה אומר שבתוכנית אחרת לא הצלחת להעלות משקלי עבודה מאימון לאימון ?
פאק המשקלים שלך לא כ"כ גבוהים שאתה צריך להתקדם רק כל 3 שבועות...
moo מנותק  
ישן 10-10-09, 05:45   #112
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ציטוט:
עשית ss שאתה אומר שבתוכנית אחרת לא הצלחת להעלות משקלי עבודה מאימון לאימון ?
פאק המשקלים שלך לא כ"כ גבוהים שאתה צריך להתקדם רק כל 3 שבועות...
לפני התוכנית הזאת עבדתי בab.
ספציפית בדדליפט עד עכשיו במשך תקופה ארוכה העליתי פעם בשבועיים 9 קילו למוט, פעם ראשונה מצליח 2 הרמות, פעם שניה מצליח 3 ואימון אחרי זה מעלה עוד 9 קילו בערך. דדליפט אגב אני עושה כל שבוע אותו דבר. אימון האחרון פעם ראשונה שהרמתי בדיוק אותו דבר כמו אימון קודם.
שוב אני אגיד, ההתקדמות היא לא פעם ב3 שבועות אבל האינדיקציה להתקדמות היא כן כל 3 שבועות כי אז אתה משווה לאימון הספציפית האחרון.

ולא עשיתי ss, אני לא מתחיל, זה לא עניין זה אגו זה עניין של עובדה בשטח. אני לא אעלה משקלים מאימון לאימון באופן וודאי, אולי זה יכול לעזור לשפר את המשקלים במעט אבל הבדל גדול אני לא מסוגל להאמין שיקרה. תוכנית כמו 5x5 אני לא פוסל, אני מאמין שבעתיד אני אנסה, כרגע טוב לי עם התוכנית הנוכחית ותסכים איתי שכל עוד יש התקדמות (טפו טפו טפו התקדמות יפה) אין סיבה להחליף. שנתקע נדבר הלאה.

*מעולם לא אמרתי שהמשקלים שלי גבוהים. אבל זה לא אומר שאלו משקלים של מתאמן מתחיל ורחוק מכך.
Scylla מנותק  
ישן 10-10-09, 07:08   #113
galSH
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2 צפה בהודעה
מי שרוצה יכול להציץ בפייסבוק שלי,יש שם סרטון של דדליפט כבר מלפני שנה (או אפילו יותר מזה ) שכבר שם משכתי מהריצפה 220 לסינגל ו180 לשבע חזרות.

ותסלחו לי ובאמת שאני אומר את זה עם כל הכבוד, אין לי בעיות של הערכה עצמית שאני צריך להעלות סרטונים של המשקלי עבודה שלי בשביל שחבורה של ילדים בני 16 יגידו לי שאני "מאגניב" או יעשו לי כבוד, מי שרוצה להאמין שיאמין,מי שרוצה לחשוב שאני מזיין את השכל שיחשוב שאני מזיין את השכל אבל חאלס לגרור אותי לויכוחים האלו כי זה מתחיל לעצבן.נכון לעכשיו אני הגעתי כבר למשקל אוף סיזן של 115 קילו באחוז שומן לא גבוה בגיל 21 שזה פחות או יותר תינוק במונחים של פיתוח גוף ולפי כל מדד זה תוצאות אחלה,לכם יש את הספורט שלכם ולי יש את שלי ולמטרות שלי אני מגיע אז פשוט שחררו ממני.
זה כמו שמישהו עכשיו יצוץ פתאום ויכתוב "אני מעל ל100 קילו על שלושה אחוזי שומן, אני הכי גדול בפורום", אתה תאמין לו בלי תמונות? אני לא חושב.
ישן 10-10-09, 09:10   #114
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

ציטוט:
זה כמו שמישהו עכשיו יצוץ פתאום ויכתוב "אני מעל ל100 קילו על שלושה אחוזי שומן, אני הכי גדול בפורום", אתה תאמין לו בלי תמונות? אני לא חושב.
למי אכפת כמה אתם מרימים וכמה אתם שוקלים, די כבר להיות ליצנים משני הצדדים.
אישית, שאני מסתכל בסרטים שאנשים מעלים פה, אני מסתכל על הטכניקה. המשקל בכלל לא פאקטור (בהנחה שזה לא מוט ריק, כן). כל עוד הבן אדם יודע איך להתאמן, שיקח את כל הזמן שהוא צריך להתקדם ויעשה מה שהוא רוצה, אבל שיתאמן נכון ויחסוך מעצמו פציעות מיותרות.
הדיבורים המטופשים האלו על יעילות ועל עליה מהירה, הם כל כך חסרי ערך וסתמיים. כאלו שאתה או מישהו פה שמתאמן "יעיל" יותר, מתאמן עם כוונות להתחרות בדדליין מסויים. בנתיים אנשים כאן מתאמנים כי הם אוהבים להתאמן, ואם הם עושים אימון שהם נהנים ממנו וזה גורם להם להתמיד להגיע לחדר כושר, זה מה שחשוב. בסופו של יום אם הם יאכלו נכון, הם יגיעו למטרות שלהם גם מבחינת מסת שריר וגם מבחינת כוח.

נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 10-10-09 בשעה 09:17.
Dark_Muse מנותק  
ישן 10-10-09, 10:01   #115
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
מה הקשר בין מה שהוא כתב למה שאתה כתבת..

המסר שלו היה חד וחלק

לא איכפת לו אם אתם חושבים שהוא מזיין את המוח או לא

לו יש את המטרות שלו ולכם יש את שלכם , הוא את שלו משיג אז שחררו ממנו

אם לא הבנת את זה... חבל

בנוגע לכל הויכוח המטופש פה.

יש פה כמה אנשים שחושבים כי הם קראו שתיים וחצי ספרים אז הם מבינים מהחיים שלהם
וחושבים כי רק כי בתוכנית ss שלהם הם מתקדמים, אז כל השאר פסול
ומוכנים לצאת למסעות צלב להגן בצורה עיוורת על משהו שמה לעשות לא תופס
על 100% מהאוכלוסיה
(זה לא מתייחס לרן)

על הזין שלי שיש מי שמרים 120 קילו דדליפט ושוקל 60.
או שיש מישהו שמרים 80 קילו יותר ממני ושוקל 20 קילו פחות ממני.

אני מסתכל במראה, אני מרוצה מההתקדמות שלי?
אני מסתכל במראה אני אוהב מה שאני רואה?
הציפיות שלי מעצמי , אני עומד בהן ?
אני משיג את המטרות שלי או אני בדרך לשם ויש התקדמות ?

אם כל התשובות הן כן, אז מה שאתה עושה נכון ואל תחליף אותו עד שאחת התשובות יהיו לא.

אני לא נגד SS, אני לא נגד ריפטו , אני נגד אמונה עיוורת ואטימות. וזה נוגע לכל תחום גם זה.

נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 10-10-09 בשעה 10:10.
Holy_Templar מנותק  
ישן 10-10-09, 14:48   #116
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse צפה בהודעה
למי אכפת כמה אתם מרימים וכמה אתם שוקלים, די כבר להיות ליצנים משני הצדדים.
אישית, שאני מסתכל בסרטים שאנשים מעלים פה, אני מסתכל על הטכניקה. המשקל בכלל לא פאקטור (בהנחה שזה לא מוט ריק, כן). כל עוד הבן אדם יודע איך להתאמן, שיקח את כל הזמן שהוא צריך להתקדם ויעשה מה שהוא רוצה, אבל שיתאמן נכון ויחסוך מעצמו פציעות מיותרות.
הדיבורים המטופשים האלו על יעילות ועל עליה מהירה, הם כל כך חסרי ערך וסתמיים. כאלו שאתה או מישהו פה שמתאמן "יעיל" יותר, מתאמן עם כוונות להתחרות בדדליין מסויים. בנתיים אנשים כאן מתאמנים כי הם אוהבים להתאמן, ואם הם עושים אימון שהם נהנים ממנו וזה גורם להם להתמיד להגיע לחדר כושר, זה מה שחשוב. בסופו של יום אם הם יאכלו נכון, הם יגיעו למטרות שלהם גם מבחינת מסת שריר וגם מבחינת כוח.
בסדר, אבל שאנחנו אומרים "יותר לאט" הכוונה היא לא בתנועה בסלואו מושן. הכוונה היא שתוכל לעלות שריר הרבה יותר מהר, לעלות בפחות שומן לתקופה יותר ארוכה, וכל מיני דברים שכן עקרוניים.

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק  
ישן 10-10-09, 15:13   #117
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי holy_templar צפה בהודעה
מה הקשר בין מה שהוא כתב למה שאתה כתבת..

המסר שלו היה חד וחלק

לא איכפת לו אם אתם חושבים שהוא מזיין את המוח או לא

לו יש את המטרות שלו ולכם יש את שלכם , הוא את שלו משיג אז שחררו ממנו

אם לא הבנת את זה... חבל

בנוגע לכל הויכוח המטופש פה.

יש פה כמה אנשים שחושבים כי הם קראו שתיים וחצי ספרים אז הם מבינים מהחיים שלהם
וחושבים כי רק כי בתוכנית ss שלהם הם מתקדמים, אז כל השאר פסול
ומוכנים לצאת למסעות צלב להגן בצורה עיוורת על משהו שמה לעשות לא תופס
על 100% מהאוכלוסיה
(זה לא מתייחס לרן)

על הזין שלי שיש מי שמרים 120 קילו דדליפט ושוקל 60.
או שיש מישהו שמרים 80 קילו יותר ממני ושוקל 20 קילו פחות ממני.

אני מסתכל במראה, אני מרוצה מההתקדמות שלי?
אני מסתכל במראה אני אוהב מה שאני רואה?
הציפיות שלי מעצמי , אני עומד בהן ?
אני משיג את המטרות שלי או אני בדרך לשם ויש התקדמות ?

אם כל התשובות הן כן, אז מה שאתה עושה נכון ואל תחליף אותו עד שאחת התשובות יהיו לא.

אני לא נגד ss, אני לא נגד ריפטו , אני נגד אמונה עיוורת ואטימות. וזה נוגע לכל תחום גם זה.
צודק, לכן צריך לא לפסול, להבין את ההיגיון שעומד מאחורי כל דבר
ובסוף לעשות את ההחלטה שלך
moo מנותק  
ישן 10-10-09, 15:37   #118
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

הנקודה שאין הגיון מאחורי תכניות פיצולים ואותיות, אין שום התייחסות לפרמטרים וויסות שלהם לאורך תקופת או התייחסות לרמת המתאמן ומי שעושה את התכניות האלה זה אנשים שלא הבינו שצריך הגיון באימונים בשביל תוצאות מירביות

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק  
ישן 10-10-09, 15:38   #119
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
הנקודה שאין הגיון מאחורי תכניות פיצולים ואותיות, אין שום התייחסות לפרמטרים וויסות שלהם לאורך תקופת או התייחסות לרמת המתאמן ומי שעושה את התכניות האלה זה אנשים שלא הבינו שצריך הגיון באימונים בשביל תוצאות מירביות
בגלל זה פסלתי אותם בשלב זה
moo מנותק  
ישן 10-10-09, 15:43   #120
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
תוצאות מירביות, משמע יותר משקל על המוט ?
נושא נעול

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא