|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לאו דווקא אם היה נותן על עצמו רקע מתאים לנתונים שהוא מציג אז הייתי מאמין לו
ארבל לא הסתיר כלום בנוגע לרקע שלו כולל תמונות שלו על 100+ קילו והוא לא מתרברב במשקלי העבודה אלא רומז על משקלי העבודה שלו בכל אופן צורת הדיבור והגישה של "קראתי את ss אני גאון אימון וספורטאי עלית" הוא זה שמביא לי ת'קריזה במיוחד שכשהוא פונה כך לאנשים שמכפילים את הניסיון שלו בתחום וגם מצגים נתונים תואמים ומנסה לזלזל בהם יש מבין?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וארבל לא שם סרטון של התרגילים שלו, בניגוד לדניאל נכון שהוא קצת מתלהב מריפטו, ככה זה שמצליחים להתקדם בצורה מטורפת בזכות מישהו, זה טבעי שיעריצו אותו אחר כך |
|
![]() |
![]() |
#103 |
חבר פעיל
|
![]() זה אומר שעל מנת להתקדם בפרס, הוא יצטרך סביר להניח תוכנית אימונים מתקדמת (דהה?)
|
![]() |
![]() |
#104 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() תגובה לא קשורה אבל מענינת..
השבוע עשיתי 4 PLATE SQUAT עמוק ל3 חזרות(אני לא מתבייש במשקלים שלי חחח בעיקר לא איך שהרגלים שלי ניראות) ולא רק שהייתי מרוצה כי היה לי אימון רגלים ניפלא גם הלכתי לשירותים אחר כך ובדקתי את האורך של הזין שלי והוא גדל בסנטימטר בחודש האחרון איזה כייף! ![]() ודניאל..אני חייב לך מנה וחצי של חלבון..אבל אני נישבע לך שאני ינעל אותה בלוקרים של הגו אקטיב אם איש הבנדנה והמדריך גומיות אם תביא לי שוב את החלבון הזה של גאספרי טעם של חתול דרוס. |
![]() |
![]() |
#105 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
ראיתי בחדר כושר מישהו ששוקל לפחות 20 קילו יותר ממני (הוא גם היה איזה 10-15 ס"מ מעלי בגובה) ועושה אותו משקל כמוני בבנצ' פרס עם חזרה פחות. אף אחד לא מתרברב במשקלי העבודה שלו, פשוט כשאתה זורק מספרים גבוהים לאנשים קשה להאמין, כמו שאם אני אגיד שיש לי בנצ' פרס של 140 קילו אתה לא תאמין לי. זה שהוא קרא את ss וחושב שהוא ספורטאי עלית שיהיה לו בכיף, ובגלל שזה אינטרנט יש מקום גם לדעה שלו, גם אם היא באה בניגוד לאנשים עם הנסיון שלו כפול 89.7261 בריבוע.
![]() |
![]() |
#106 | ||||
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ואללה לא נהנת מהמיופיוז'ן? צ'ופר ממני סקופ מהסינטה 6 אימון הבא |
||||
![]() |
![]() |
#107 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() איך גררתם אותי לויכוח הזה ?
מי שרוצה יכול להציץ בפייסבוק שלי,יש שם סרטון של דדליפט כבר מלפני שנה (או אפילו יותר מזה ) שכבר שם משכתי מהריצפה 220 לסינגל ו180 לשבע חזרות. ותסלחו לי ובאמת שאני אומר את זה עם כל הכבוד, אין לי בעיות של הערכה עצמית שאני צריך להעלות סרטונים של המשקלי עבודה שלי בשביל שחבורה של ילדים בני 16 יגידו לי שאני "מאגניב" או יעשו לי כבוד, מי שרוצה להאמין שיאמין,מי שרוצה לחשוב שאני מזיין את השכל שיחשוב שאני מזיין את השכל אבל חאלס לגרור אותי לויכוחים האלו כי זה מתחיל לעצבן.נכון לעכשיו אני הגעתי כבר למשקל אוף סיזן של 115 קילו באחוז שומן לא גבוה בגיל 21 שזה פחות או יותר תינוק במונחים של פיתוח גוף ולפי כל מדד זה תוצאות אחלה,לכם יש את הספורט שלכם ולי יש את שלי ולמטרות שלי אני מגיע אז פשוט שחררו ממני.
#108 |
חבר פעיל
|
![]() אני זוכר שארבל היה מתאמן עד שהיה יוצא לו דם מהאף והעיניים היו כמו אחרי בילוי בבית קפה הולנדי ^_-
|
![]() |
![]() |
#109 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
קיצר ילד יש לך הרבה ללמוד לפני שתרגיש חופשי לפתוח את הפה בצורה שאתה פותח
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#110 | |||
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
2. הספקתי להתקע 2 אימונים ברצף על משקל ומס' חזרות בדדליפט וסקוואט, נראה אם ומתי אתקדם בזה. 3. מסכים איתך שהאינדיקציה היא עליה בכוח ועליה במאסה, אין ספק. 4. תרגילי עזר זה כבר עניין של חילוק בינינו אתה תומך בצד אחד אני בצד שני, אבל מיצינו את הדיון הזה. ציטוט:
ציטוט:
מסכים איתך. נראה לי אני גם אשמור לעצמי את המשקלי עבודה שגם ככה לא מי יודע מה מטורפים ומרשימים כדי לחסוך את התגובות. |
|||
![]() |
![]() |
#111 |
חבר פעיל
|
![]() עשית ss שאתה אומר שבתוכנית אחרת לא הצלחת להעלות משקלי עבודה מאימון לאימון ?
פאק המשקלים שלך לא כ"כ גבוהים שאתה צריך להתקדם רק כל 3 שבועות... |
![]() |
![]() |
#112 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
ספציפית בדדליפט עד עכשיו במשך תקופה ארוכה העליתי פעם בשבועיים 9 קילו למוט, פעם ראשונה מצליח 2 הרמות, פעם שניה מצליח 3 ואימון אחרי זה מעלה עוד 9 קילו בערך. דדליפט אגב אני עושה כל שבוע אותו דבר. אימון האחרון פעם ראשונה שהרמתי בדיוק אותו דבר כמו אימון קודם. שוב אני אגיד, ההתקדמות היא לא פעם ב3 שבועות אבל האינדיקציה להתקדמות היא כן כל 3 שבועות כי אז אתה משווה לאימון הספציפית האחרון. ולא עשיתי ss, אני לא מתחיל, זה לא עניין זה אגו זה עניין של עובדה בשטח. אני לא אעלה משקלים מאימון לאימון באופן וודאי, אולי זה יכול לעזור לשפר את המשקלים במעט אבל הבדל גדול אני לא מסוגל להאמין שיקרה. תוכנית כמו 5x5 אני לא פוסל, אני מאמין שבעתיד אני אנסה, כרגע טוב לי עם התוכנית הנוכחית ותסכים איתי שכל עוד יש התקדמות (טפו טפו טפו התקדמות יפה) אין סיבה להחליף. שנתקע נדבר הלאה. *מעולם לא אמרתי שהמשקלים שלי גבוהים. אבל זה לא אומר שאלו משקלים של מתאמן מתחיל ורחוק מכך. |
|
![]() |
![]() |
#113 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
![]() |
#114 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אישית, שאני מסתכל בסרטים שאנשים מעלים פה, אני מסתכל על הטכניקה. המשקל בכלל לא פאקטור (בהנחה שזה לא מוט ריק, כן). כל עוד הבן אדם יודע איך להתאמן, שיקח את כל הזמן שהוא צריך להתקדם ויעשה מה שהוא רוצה, אבל שיתאמן נכון ויחסוך מעצמו פציעות מיותרות. הדיבורים המטופשים האלו על יעילות ועל עליה מהירה, הם כל כך חסרי ערך וסתמיים. כאלו שאתה או מישהו פה שמתאמן "יעיל" יותר, מתאמן עם כוונות להתחרות בדדליין מסויים. בנתיים אנשים כאן מתאמנים כי הם אוהבים להתאמן, ואם הם עושים אימון שהם נהנים ממנו וזה גורם להם להתמיד להגיע לחדר כושר, זה מה שחשוב. בסופו של יום אם הם יאכלו נכון, הם יגיעו למטרות שלהם גם מבחינת מסת שריר וגם מבחינת כוח. נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 10-10-09 בשעה 09:17. |
|
![]() |
![]() |
#115 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
המסר שלו היה חד וחלק לא איכפת לו אם אתם חושבים שהוא מזיין את המוח או לא לו יש את המטרות שלו ולכם יש את שלכם , הוא את שלו משיג אז שחררו ממנו אם לא הבנת את זה... חבל ![]() בנוגע לכל הויכוח המטופש פה. יש פה כמה אנשים שחושבים כי הם קראו שתיים וחצי ספרים אז הם מבינים מהחיים שלהם וחושבים כי רק כי בתוכנית ss שלהם הם מתקדמים, אז כל השאר פסול ומוכנים לצאת למסעות צלב להגן בצורה עיוורת על משהו שמה לעשות לא תופס על 100% מהאוכלוסיה (זה לא מתייחס לרן) על הזין שלי שיש מי שמרים 120 קילו דדליפט ושוקל 60. או שיש מישהו שמרים 80 קילו יותר ממני ושוקל 20 קילו פחות ממני. אני מסתכל במראה, אני מרוצה מההתקדמות שלי? אני מסתכל במראה אני אוהב מה שאני רואה? הציפיות שלי מעצמי , אני עומד בהן ? אני משיג את המטרות שלי או אני בדרך לשם ויש התקדמות ? אם כל התשובות הן כן, אז מה שאתה עושה נכון ואל תחליף אותו עד שאחת התשובות יהיו לא. אני לא נגד SS, אני לא נגד ריפטו , אני נגד אמונה עיוורת ואטימות. וזה נוגע לכל תחום גם זה.
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 10-10-09 בשעה 10:10. |
|
![]() |
![]() |
#116 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
#117 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובסוף לעשות את ההחלטה שלך |
|
![]() |
![]() |
#118 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הנקודה שאין הגיון מאחורי תכניות פיצולים ואותיות, אין שום התייחסות לפרמטרים וויסות שלהם לאורך תקופת או התייחסות לרמת המתאמן ומי שעושה את התכניות האלה זה אנשים שלא הבינו שצריך הגיון באימונים בשביל תוצאות מירביות
#119 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() תוצאות מירביות, משמע יותר משקל על המוט ?
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|