|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע לגבי חדש אם הוא שקרן, אבל יש לי חבר שהוא שקרן פתולוגי, והוא סיפר לי כל מני חארטות שרצו שהוא יהיה "רוצח" במוסד וימחקו לו את הזהות. ואתמול אחרי חודשיים עבודה קימדו אותו להיות סגן מנהל אחרי שהוא היה עובד בדרגה הכי תחתונה ללא שום ידע כזה או אחר בניהול.
קיצר, קשה להאמין, או מעדיפים שלא, אבל יש אנשים כאלה. בכל מקרה לגבי התמונות נראה לא רע, על פניו נראה שאין שינוי נראה לעין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע, אני כבר לא יודע אם להאמין או לא,אני בדרך כלל נוטה להאמין לבן אדם עד שאני תופס שהוא משקר.
פה אני באמת לא יודע,כל פעם אתה בא עם משהו חדש,תפריט לא מהעולם הזה,משקלים מוזרים בייחס לפרסומים קודמים. בכל אופן אתה נראה מעולה,על זה אין בכלל ויכוח.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() Rofl homie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
|
![]() אם עשית 140 דד ליפט ל12 חזרות ועלית 110 קילו זה אומר שאתה עושה 250 קילו דד ליפט...לא נראה לי שקיימת חיה כזאתי שתעשה כזה שינוי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() busted
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
thats like 250 + for 3-4 reps.. he is BS all the time. thats the most impposible menu that i'v ever seen just imagen in lets say he consumes all the protein in best easy way in shakes, that's 16 per day (WTF) and the carbs, WTf yea right every meal 10 cucumbers i bet he cant eat 10 shakes and 10 cuccmbers a day in terms of stumek storage. ![]() "זה אומר שבארוחה אניאוכל למשל 10 מללפונים , 10 עגבניות . בשביל לקבל 40-50 גרם פחמימה לאותה הארוחה." WTF stop the mishrooms ![]() and! i don't know if any one noticed but he said " כל עוד אני עולה במשקל גם אם זה קילו-2 בחודשיים ונשאר על אותו אחוז שומן זה מצויין מבחינתי " sure, gain 1KG of lean muscle t ![]() ![]() ![]() last : המטרה שלי היא להגיע ל95 קילו על 6 אחוז שומן WTF?! mannn your tripping.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
|
![]() לא מעניין אותי hadash, אתה תגיב פה,
יאלה חלאס, נתפסת. מה יש לך להגיד להגנתך?! לא לתת לנושא הזה לרדת! |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
כללי:: וותיק בתחום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
|
![]() גבר עזוב את המישקלים שאתה מרים או לא מרים בצד.. מה שהצחיק אותי פה שלמה לעזעזל אתה חושב שאתה צריך 400 גרם חלבון ביום???? למרות שממש לא ניראה לי שבאמת אתה מכניס את הכמות הזאת תהיה בריא..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Banned
|
![]() אלא אם כן הוא על חומרים, ואז זה סביר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר מתחיל
|
![]() מה הגובה שלך גבר? ואיך אתה מודד אחוז שומן ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחח
אלוהים אין לך בושה לחרטט ? 300 גרם פחמימות ש80 אחוז מזה ירקות - אתה צריך לגור בחממה/גן ירק 110 קילו הוספה לדדליפט ? חחחחחחחחחחחחחח למה כמה משכת לפני ? 10 קילו ? סקוואט 160 קילו חחחחחחחחחחחחח ל1ללללללללללללללללללללללללללללל |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Banned
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() לי1לז
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]()
![]() |
#58 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() אתה ניראה בדיוק אותו הדבר... :?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() אולי 40 עגבניות בפארם וויל.. צא מהסרט..
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עדכון מסה | White_Hulk | גלריות הגולשים | 10 | 05-11-09 23:26 |
עדכון גב | BlueNinja | גלריות הגולשים | 16 | 25-09-09 20:20 |
עדכון | hadash | גלריות הגולשים | 34 | 31-08-09 20:12 |
עדכון דקסטר ג'קסון | Cortex | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 23-04-09 20:30 |
עדכון שלי כפי שהבטחתי עדכון-כל הגוף. | Crocker | גלריות הגולשים | 9 | 28-02-07 20:10 |