ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-02-09, 01:37   #1
eyalamzleg
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
הצטרפת לחבורת השחיפים למען טכניקה שפשוט התייאשו מזה שהם שחיפים חלשים?

אתה מודע לכך שאתה יוצא יותר אפס בכך שאיתגרת אותי ועכשיו אתה נסוג ממה שאמרת...בוא נתערב על כסף נו...יהיה כיף
eyalamzleg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-02-09, 02:17   #2
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eyalamzleg צפה בהודעה
לא עומד מאחורי המילים שלך?אז שמור אותם לעצמך ילד....

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-02-09, 15:57   #3
reshos123
Banned

ציטוט:
הצטרפת לחבורת השחיפים למען טכניקה שפשוט התייאשו מזה שהם שחיפים חלשים?

אתה מודע לכך שאתה יוצא יותר אפס בכך שאיתגרת אותי ועכשיו אתה נסוג ממה שאמרת...בוא נתערב על כסף נו...יהיה כיף

שוב, אל תשכח, התערבות דינה כתחרות, והסקוואט הגבוה שלך לא מספיק נמוך כדי להחשב כחזרה של סקוואט.
reshos123 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-02-09, 15:34   #4
coldfire
Banned

ציטוט:
חח ליטל פרינד....אני לא מגיב לשחיפים שאפילו לא מתאמנים אז למה שאתה תגיב אחי?
אל תבזבז זמן עליהם
אייל חמוד....לא הייתי מציע לך לדבר בינתיים אתה שחיף לא מועיל אז מה אתה פותח פה? אני שומע שאתה מאתגר אותי? אני מזמין אותך אלי למכון להתערב על כסף שאני עושה סקוואט תיקני הרבהההה יותר כבד ממה שאתה מתקרב אליו יש לך כסף מיותר להפסיד או שאתה מעדיף לשתוק?
רישוס? חחחחח ילד....את ה110 קילו עברתי מזמן ותנחש מה דד ליפט קלאסי אני לא עושה עם רצועות סופרייז!!!
כשתתחיל להתאמן תוכל לדבר שחיף חלשלוש ואומלל
כבר הגעת ל 115?
coldfire מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-02-09, 02:49   #5
hypertrophy

הסמל האישי שלhypertrophy

ציטוט:
פורסם במקור על ידי coldfire צפה בהודעה
כבר הגעת ל 115?
המנהל שקיבל באן....אתה ממש דוגמא למופת אה ילד?

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
ישן 09-02-09, 08:50   #6
reshos123
Banned

ציטוט:
לפי מה החלטת שאני לא מתאמן?
ישן 09-02-09, 10:48   #7
coldfire
Banned

ציטוט:
ממש לא קיבלתי באן.
ישן 09-02-09, 13:25   #8
hypertrophy

הסמל האישי שלhypertrophy

ציטוט:
פורסם במקור על ידי coldfire צפה בהודעה
ממש לא קיבלתי באן.
טוב אז לא קיבלת אבל בעטו לך בתחת הווירטואלי והעיפו אותך מנהיול בפורום שם בגלל שאתה ילד פלוץ ואפילו למקימי האתלר נמאס ממך חחחחחחהגעת לשפל המדרגה איזה גרוע אתה

ישן 08-02-09, 15:55   #9
reshos123
Banned

ציטוט:
חח ליטל פרינד....אני לא מגיב לשחיפים שאפילו לא מתאמנים אז למה שאתה תגיב אחי?
אל תבזבז זמן עליהם
אייל חמוד....לא הייתי מציע לך לדבר בינתיים אתה שחיף לא מועיל אז מה אתה פותח פה? אני שומע שאתה מאתגר אותי? אני מזמין אותך אלי למכון להתערב על כסף שאני עושה סקוואט תיקני הרבהההה יותר כבד ממה שאתה מתקרב אליו יש לך כסף מיותר להפסיד או שאתה מעדיף לשתוק?
רישוס? חחחחח ילד....את ה110 קילו עברתי מזמן ותנחש מה דד ליפט קלאסי אני לא עושה עם רצועות סופרייז!!!
כשתתחיל להתאמן תוכל לדבר שחיף חלשלוש ואומלל

אתה כזה מסכן
"כשתתחיל להתאמן", תפסיק לחשוב שאתה היחיד שיודע משהו, כשאתה בעצם לא יודע כלום

הסקוואט שלך על הפנים ואל תנסה לבלבל פה את המוח, הברכיים כמו במגלשה גולשות קדימה ואפילו סקוואט מקביל קשה לקרוא לזה ואל תנסה אפילו להביא תירוצים. הסקוואט שלך חרא נקודה.

חלשלוש עלק, המשקל שאיתו אתה עושה רבע סקוואט כמשקל עבודה הוא סך הכל אמצע החימום אצלי. אז נראה לי שפנית לבן אדם הלא נכון, באמת תעשה לעצמך טובה ותפסיק לתפוס תחת, אני מתאמן הרבה יותר זמן ממך, אני לא איזה ילד בן 3 פה שאתה יכול לקרוא לו noob.
ישן 09-02-09, 01:45   #10
hypertrophy

הסמל האישי שלhypertrophy

ציטוט:
פורסם במקור על ידי reshos123 צפה בהודעה
אתה כזה מסכן
"כשתתחיל להתאמן", תפסיק לחשוב שאתה היחיד שיודע משהו, כשאתה בעצם לא יודע כלום

הסקוואט שלך על הפנים ואל תנסה לבלבל פה את המוח, הברכיים כמו במגלשה גולשות קדימה ואפילו סקוואט מקביל קשה לקרוא לזה ואל תנסה אפילו להביא תירוצים. הסקוואט שלך חרא נקודה.

חלשלוש עלק, המשקל שאיתו אתה עושה רבע סקוואט כמשקל עבודה הוא סך הכל אמצע החימום אצלי. אז נראה לי שפנית לבן אדם הלא נכון, באמת תעשה לעצמך טובה ותפסיק לתפוס תחת, אני מתאמן הרבה יותר זמן ממך, אני לא איזה ילד בן 3 פה שאתה יכול לקרוא לו noob.
נכון אחי...ואתה מישהו שמקשיבים לו חחח

קיצר אל תהיה אפס...כשתתאמן תדבר

ישן 08-02-09, 15:57   #11
rosilio
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום

הסמל האישי שלrosilio

למה להתיש את הידיים לפני עם הן הגורם לבעיה?,התשה לפני תבוא בחשבון שתרגילי הגב,שטויות במיץ

what is your profession?:
rosilio מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-02-09, 16:17   #12
Fatboy
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלFatboy

חדר כושר: bline
שלח הודעה דרך MSN אל Fatboy

איפה בדיוק ראיתם את ht עושה סקוואט ודד

אני רוצה לראות גם
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U
Fatboy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-02-09, 16:21   #13
the animal
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Fatboy צפה בהודעה
איפה בדיוק ראיתם את ht עושה סקוואט ודד

אני רוצה לראות גם
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=48592

מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם
the animal מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-02-09, 21:32   #15
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

כללי:: מדריך כושר

איך הכונפות ביפו? :-p

ציטוט:
עם כל הכבוד, אם אתה עושה דדליפט של 40 קילו (אני לא יודע אם היית רציני כאן) בלי שיש לך בעיות מיוחדות, זה כמעט בזבוז זמן. אם אתה לא נהנה מזה וזה לא מעניין אותך, אז בשביל מה אתה עושה את זה?
עם כל הכבוד, זה לא עניין של אף אחד כמה אני מרים, מה אני עושה ולמה אני עושה. אני אתקדם בקצב שלי, איך שנכון לי ואיך שאני מרגיש. אף אחד לא יכול לפתוח פה על אחר בגלל שהוא מרים x משקל ל y זמן. זה לא העסק של אף אחד איך מישהו מסויים מתאמן. אם למישהו יש בעיה שאני מרים 40 קילו הוא יכול לקפוץ לי. אתה יכול להגיד לי שלדעתך אני צריך להתחיל לעלות משקלים. להגיד לי שאני סמרטוט? סמרטוט מי שאומר דבר כזה.

לשאלתך השניה קולד, אני נהנה מזה, לכן אני עושה את זה. מעניין אותי כמה אני מרים ביחס לאחרים? לא.
מעניין אותי מספיק כדי שאני אבזבז את הזמן שלי בפורומים לריב עם זה בלי סוף? גם לא (אני משתדל להמנע מהרגלים רעים).

כבר מזמן אמרתי ליאיר (aka ht) לא להכנס לריבים האלו. זה מיותר, זה בזבוז זמן ואתם אף פעם לא תסכימו אחד עם השני.
העניין הוא שאף אחד מכם לא טועה, אין שום סיבה עקרונית למה א-ס-ו-ר לעבוד על הידיים בתוכנית לפיתוח גוף. נהפוכו, יש אף שגורסים שזה תורם (עבודה מבודדת לצד עבודה מורכבת). מצד שני, אין צורך לעבוד יותר מדי (אם בכלל) בעבודה מבודדת ובאמת להתרכז בתרגילים המורכבים.
אז מה הבעיה ולמה אתם רבים? כי בא אחד ואומר "אל תעבוד על הידיים" ואז בא השני ואומר "מה הבעיה לעבוד על הידיים תפסיק להיות כזה שמוק" ואז מתחילים לריב, ואז בא אידיוט שלישי ואומר "אתה לא עושה 90 קילו סקוואט" (זה שלא מאמין שהוא קרא לו חלש, ואני לא מאמין שהוא לא ילד כי יש לו שגיאות כתיב).

קיצר מה אני חופר פה...

נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 09-02-09 בשעה 21:41.
Dark_Muse מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-02-09, 21:36   #16
The Sun
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse צפה בהודעה

עם כל הכבוד, זה לא עניין של אף אחד כמה אני מרים, מה אני עושה ולמה אני עושה. אני אתקדם בקצב שלי, איך שנכון לי ואיך שאני מרגיש. אף אחד לא יכול לפתוח פה על אחר בגלל שהוא מרים x משקל ל y זמן. זה לא העסק של אף אחד איך מישהו מסויים מתאמן. אם למישהו יש בעיה שאני מרים 40 קילו הוא יכול לקפוץ לי. אתה יכול להגיד לי שלדעתך אני צריך להתחיל לעלות משקלים. להגיד לי שאני סמרטוט? סמרטוט מי שאומר דבר כזה.

לשאלתך השניה קולד, אני נהנה מזה, לכן אני עושה את זה. מעניין אותי כמה אני מרים ביחס לאחרים? לא.
מעניין אותי מספיק כדי שאני אבזבז את הזמן שלי בפורומים לריב עם זה בלי סוף? גם לא (אני משתדל להמנע מהרגלים רעים).

כבר מזמן אמרתי ליאיר (aka ht) לא להכנס לריבים האלו. זה מיותר, זה בזבוז זמן ואתם אף פעם לא תסכימו אחד עם השני. הוא עכשיו עובד על כוח למרבה הפלא, אבל אתם לעולם לא תבינו שבשביל פיתוח גוף, אין מניעה עקרונית מלעבוד מבודד או על שרירי הידיים. אחרי הכל בשבילכם פיתוח גוף זה דוגמנים ולא באמת עבודה אמתית לא? אז בשביל מה בכלל להכנס לדיון הזה שוב =]
אתה יודע שאני מעריך אותך והכל, אבל אתה באמת פספסת כאן את הנקודה.
לעבוד עם 40 קילו בדדליפט פשוט לא משרת את המטרה של התרגיל (ושוב, אתה מספיק אינטיליגנט כדי להבין אותי באמירה הזאת)

בכל אופן אתה צודק שזה לא עניינו של אף אחד איך, למה וכמה אתה מתאמן - אבל אם באמת אתה רוצה להמנע משטויות כאלה אל תזרוק את זה לאוויר כאן כי מילים שיוצאות כבר לא בשליטה של המדבר.

נ.ב
איך הגב? לא יצא לי לשאול אותך עוד מאז הדיון על הגב התחתון
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-02-09, 23:40   #17
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

כללי:: מדריך כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the sun צפה בהודעה
אתה יודע שאני מעריך אותך והכל, אבל אתה באמת פספסת כאן את הנקודה.
לעבוד עם 40 קילו בדדליפט פשוט לא משרת את המטרה של התרגיל (ושוב, אתה מספיק אינטיליגנט כדי להבין אותי באמירה הזאת)

בכל אופן אתה צודק שזה לא עניינו של אף אחד איך, למה וכמה אתה מתאמן - אבל אם באמת אתה רוצה להמנע משטויות כאלה אל תזרוק את זה לאוויר כאן כי מילים שיוצאות כבר לא בשליטה של המדבר.

נ.ב
איך הגב? לא יצא לי לשאול אותך עוד מאז הדיון על הגב התחתון

אמממ אם פעם עשיתי משקל x וכאב לי הגב, ולא הצלחתי לסיים 3x5, אז עכשיו עם אותו משקל אני עושה 4x6 מלא בלי כאבי גב.
אתה שואל מה עשיתי? עזבי את ss ובניתי לעצמי תוכנית (היא יצאה דומה קצת לפוש\פול, אבל בניתי אותה מהיסוד ורק אז שמתי לב).

אם אני אומר לך ש ss זאת תוכנית לא משהו אתה תכעס?
פשוט לי היא היתה יותר מדי כנראה. אני עושה עכשיו סקוואט כבד וסקווט קל (יותר נכון פרונט סקוואט) והיכולת שלי להתאושש הרבה יותר טובה (להזכירך, אחרי שהגעתי למשקל X הזה, אימון אחרי זה ואלו שלאחריו כבר בקושי עשיתי סקוואט עם משקלי חימום).
בדדליפט גם יש שיפור. במיוחד שב ss עשיתי 1x5 ועכשיו אני עושה 4x6 עם משקלי שיא חדשים(אפילו שפעם אחרונה היו לי doms מטורפים בגב העליון בגלל הפרונט סקוואט).

מעבר לכך והכי חשוב, הרבה יותר כיף לי להתאמן ואני מרגיש יותר טוב שיש לי את הזמן להתאושש מאשר בעבר.

נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 10-02-09 בשעה 23:43.
Dark_Muse מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-02-09, 08:36   #18
The Sun
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse צפה בהודעה
אמממ אם פעם עשיתי משקל x וכאב לי הגב, ולא הצלחתי לסיים 3x5, אז עכשיו עם אותו משקל אני עושה 4x6 מלא בלי כאבי גב.
אתה שואל מה עשיתי? עזבי את ss ובניתי לעצמי תוכנית (היא יצאה דומה קצת לפוש\פול, אבל בניתי אותה מהיסוד ורק אז שמתי לב).

אם אני אומר לך ש ss זאת תוכנית לא משהו אתה תכעס?
פשוט לי היא היתה יותר מדי כנראה. אני עושה עכשיו סקוואט כבד וסקווט קל (יותר נכון פרונט סקוואט) והיכולת שלי להתאושש הרבה יותר טובה (להזכירך, אחרי שהגעתי למשקל x הזה, אימון אחרי זה ואלו שלאחריו כבר בקושי עשיתי סקוואט עם משקלי חימום).
בדדליפט גם יש שיפור. במיוחד שב ss עשיתי 1x5 ועכשיו אני עושה 4x6 עם משקלי שיא חדשים(אפילו שפעם אחרונה היו לי doms מטורפים בגב העליון בגלל הפרונט סקוואט).

מעבר לכך והכי חשוב, הרבה יותר כיף לי להתאמן ואני מרגיש יותר טוב שיש לי את הזמן להתאושש מאשר בעבר.
אני לא בעד ss. אני בעד להמשיך להתקדם.
עשית מה שצריך כדי להמשיך, למרות שבאמצע יכלו להשתנות הרבה דברים אבל זה לא מענייני, העיקר שעכשיו אתה מצליח להמשיך להתקדם.

אני בעד כל תוכנית שהיא בתדירות של סקוואט כבד פעמיים בשבוע, ויש בה את תרגילי הבסיס.

טוב לשמוע שזה מרגיש טוב יותר, גם אצלי טפו טפו טפו לא היה כאב בגב התחתון מאז אותו יום שקיבלתי את ה"הארה" איך להקשיח אותו גם בסקוואט.
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-02-09, 11:55   #19
hypertrophy

הסמל האישי שלhypertrophy

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the sun צפה בהודעה
אני לא בעד ss. אני בעד להמשיך להתקדם.
עשית מה שצריך כדי להמשיך, למרות שבאמצע יכלו להשתנות הרבה דברים אבל זה לא מענייני, העיקר שעכשיו אתה מצליח להמשיך להתקדם.

אני בעד כל תוכנית שהיא בתדירות של סקוואט כבד פעמיים בשבוע, ויש בה את תרגילי הבסיס.

טוב לשמוע שזה מרגיש טוב יותר, גם אצלי טפו טפו טפו לא היה כאב בגב התחתון מאז אותו יום שקיבלתי את ה"הארה" איך להקשיח אותו גם בסקוואט.
אז למה התנגדת כל כך עד עכשיו לתכניות חלוקה ab ?
סקוואט כבד יש בהן פעמיים
כל תרגילי הבסיס יש בהן ואפילו פעמיים [ואים אין את זה אז הכותב של התכנית אדיוט]
מתקדמים בהן מצוין מאוד
זהו בעיקרון....? מה הייתה הבעיה עד עכשיו איתן?

ישן 09-02-09, 21:40   #20
coldfire
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dark_Muse צפה בהודעה

כבר מזמן אמרתי ליאיר (aka ht) לא להכנס לריבים האלו. זה מיותר, זה בזבוז זמן ואתם אף פעם לא תסכימו אחד עם השני. הוא עכשיו עובד על כוח למרבה הפלא, אבל אתם לעולם לא תבינו שבשביל פיתוח גוף, אין מניעה עקרונית מלעבוד מבודד או על שרירי הידיים. אחרי הכל בשבילכם פיתוח גוף זה דוגמנים ולא באמת עבודה אמתית לא? אז בשביל מה בכלל להכנס לדיון הזה שוב =]
למה אתה נכנס למגננה? לא קראתי לך סמרטוט. אמרתי שאם אין לך בעיות מיוחדות (אני לא יודע אם יש לך), אין שום סיבה שהדדליפט שלך יהיה 40 קילו. אם יש לך סיבה טובה, אני לוקח את המילים שלי בחזרה.

לגבי ht, אין לי כבר כוח להגיד שוב מה אני חושב. והוא גם לא שווה את המאמץ שלי.

לקחת קשה את הקטע עם דוגמנים, וגם הוצאת אותו בהקשרו, וחבל.
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא