|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לדעתי אם אתה לא הולך להיות בודיבילדר או משהו כזה, הייתי מוותר על דדליפט, כי זה גם תרגיל מסוכן אם אתה לא יודע איך לעשות אותו. אני באופן אישי לא עושה את זה, וגם לא מתכוון לעשות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא הולך לוותר על דדליפט לא משנה מה אני יודע טוב מאוד איזה תרגיל זה ואני לא הולך לוותר עליו
אבל באסה עם הss אני ישמח לדעת איך אתם משלבים את התזונה בבית הספר? מה אתם לוקחים לאכול מה אתם עושים אני לא מצליח... בגלל זה ירדתי מזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
דבר שני אני בבצבא עושה יומית.. לפני שבועיים הסתדרתי על שעות טובות אבל עד לפני שבועים אני הייתי עושה 9 שעות ביום והייתי חודשיים בss והצלחתי להסתדר עם תזונה וגם התקדמתי במשקלים.. פשוט תאכל ארוחת בוקר גדולה.. לבצפר תכין סנדוויץ למשל פיתה עם חביתה מ3 ביצים או פסטרמה שתחזור הביתה תאכל ארוחת צהרים ומשם כבר תמשיך לבד מה הבעיה? גם אפשר שאתה חוזר הביתה לחבר ארוחות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע גבר את לא חייב ss
אבל תוריד סטים מהתוכנית שלך כרגע כמו ביד אחורית יספיק לעשות 3 סטים ויד קדמית כנל.. בכתפיים 6-5 סטים יספיק ככה זה יספיק לכתפיים מילטרי פרס 3x6 הנפת כתף (כתף קדמית) 2x8 גב דדליפט 2 סטים עדיף לעשות מתח תנסה עם משקל עלייך ובנט אובר ובקשר לאוכל אם אתה רוצה לגדול זה לא יעזור לך איזה תוכננית אתה עובד בלי אוכל אתה לא תגדל אם אתה לא תאכל יותר מהקלוריות שאתה מוציא ביום אתה לא תגדל בחיים לא משנה כמה תרים..... תנסה לחלק את הארוחות תקח איתך למשל איזה 2 ארוחות לבית ספר ואת השאר תשלים בבית למשל איזה 3 לחמניות עם פסטרמה/חזה עוף עם שמן זית /טחינה ותאכל אותם בהפסקות בבית ספר עם כמה פירות או ירקות ושאתה חוזר הביתה זה כבר לא בעיה לאכול בבית נערך לאחרונה על ידי Dim_A, 13-09-10 בשעה 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
מה שאתה אומר זה כאילו ביד קדמית ואחורית גג 2 תרגילים? ובכתפיים המיליטרי אבל ההנפת כתף(כתף קדמיית) הבנתי אבל מה עם הכתף האחורית???? למה לא לעשות לה תרגיל אפשר הסבר למה בדד ליפט 2 סטים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כן בהנחה שאתה משלב בתוכנית תרגילים כמו דדליפט ,סקוואט,בנט אובר,מילטרי פרס השרירים שלך עובדים מספיק אז יספיק לעשות אפילו תרגיל אחד 3סטים או 2 תרגלים כל אחד 2 סטים
ובקשר לדדליפט תאמין לי אפליו סט אחד מספיק בתנאי שתעבוד בעצימות הכי גבוהה אני למשל עושה סט אחד... פשוט אם אני עושה יותר הגוף שלי לא מספיק להתאושש לאימון הבא תשתדל לנסות לעלות במשקלי עבודה כל פעם שאתה מרגיש שאתה יכול אל תתקע באותו משקל אם אתה לא יודע את הטכניקה של התרגילים שציינתי עדיף אל תעשה תנסה קודם ללמוד את הטכניקה אבל תשמע לי גבר עזוב תוכנית...... לא משנה באיזה תוכנית תעבוד בהתחלה אם אתה תאכל טוב אתה תגדל ב100 אחוז אם אתה לא יודע את הטכניקה של התרגילים שציינתי עדיף אל תעשה תנסה קודם ללמוד את הטכניקב נערך לאחרונה על ידי Dim_A, 13-09-10 בשעה 22:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עד מתי נוב 08 כמה עוד הגב שבור!שבור ! שבור!
חדר כושר: רשת חנייה בע"מ
|
![]() איציק,או שההורים שלך אחים שזה כמעט בטוח, או שנולדתה הפוך, או שילדו אותך בחודש שלישי תבחר אחד מהשלוש(או את שלושתם)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בונה חברה מה קרה לכם עם הss הזה ..אנשים גם גדלו ובנו אחלה גוף גם לפני שהמציאו ת ss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |