![]() |
שאלה | גב
אני עושה דדליפט ומתח
עכשיו השאלה שלי מה לשים בתרגיל השלישי והאם להחליף את המתח באחד התרגילים שאני ירשום פולי עליון / טי באר / פול אובר / חתירה / בנט אובר רואו / מסור אם כדאי להחליף את המתח תציעו בקיצור תציעו 3 תרגילים טובים לגב שיעבוד גם על הגב תחתון (דדליפט) גם על הרחב גבי וגם על הגב עליון (שיעבוד עליו טוב) |
לא צריך יותר ממתח ודדליפט
|
בסדר אבל מה אתה ממצליץ על השלישי? לחזק את הגב העליון.
|
ציטוט:
:) |
תגידו, בלי קשר איזה לחמים מומלץ לאכול?
אז מה לעשות רק דד ליפט ומתח מה לא להוסיף עוד משהו לחיזוק? |
ציטוט:
איזה לחם לאכול? כל לחם שטעים לך |
חזה-
בנץ' מיטה ישרה 3x8/6 לחיצת חזה שיפוע עליון 3x8 פרפר 3x8-10 יד קדמית אחיזה צמודה מוט w 3x8 כסא בשיפוע 60 מעלות יד/יד 3x8 כמו כפיפת ידיים עם מוט ישר רק לאמות (יד חיצונית + אמות) רגליים סקווט 3X6 פשיטה במכונה 3x8 כפיפה במכונה 3x8 B : גב דדליפט 3X6 מתח (לא יודע עם כדאי להחליף בפולי עליון) מה אתה אומר? עכשיו פה הבעיה או מסור /או טי באר/ או פולי עליון/ או חתירה מה אתה מציע? תשנה לי את הגב איך שאתה חושב המתח/פולי עובדים חזק על הרחב גבי אני לא יודע מה לשים בתרגיל השלישי אני ישמח אם תגיד לי ;) כתפיים מילטרי פרס 3X6 הנפת כתף (כתף קדמית) 3x8 תרגיל לכתף אחורית לא זוכר את השם 3x8 יד אחורית לחיצה צרפתית 3x8 פשיטה בחבל 3x8 רברס גריפ 3x8 |
ציטוט:
תקרא את המאמר בפורטל על הss.. לפי התוכנית נראה שאתה מתאמן מתחיל וזאת התוכנית שתקדם אותך הכי טוב בשלב זה בכל מקרה מה משקלי העבודה? סקואט דדליפט בנץ' פרס מילטרי פרס |
ציטוט:
אלעד התוכנית שלך בסדר גמור אני אומר לך,רק 6 חזרות זה קצת מדי כמו שאמרתי לך. אבל תעשה באמת מה שנראה לך נכון,תקרא עוד מאמרים ותחפש תוכניות באתר. |
ציטוט:
חוצמזה שאמרתי לו לקרוא את המאמר של הss לא לעשות , שיבין מה העקרון של התוכנית הזאת .. גם לך לא יזיק תכלס למה אני מדבר בכלל זה כמו לדבר על הקיר.. איציק b מלך הבל1טים אני מאכל לך רק בהצלחה |
קראתי את ה-ss הזה, לא מתאים לי, אני אוהב לעשות הרבה תרגילים ולהרגיש תגוף עובד.
ואחי, אם כבר אני קיר בטון, מי שעושה ss הוא קיר גבס. |
מה בטון בך בדיוק?
|
ציטוט:
|
אני עשיתי כבר ss שבועיים שלוש..
ולהגיד תאמת אני מסכים עם איציק אני אוהב להרגיש את כל הגוף עובד... הss לא בשבילי צריך לאכול כמו משוגעים ! יותר מתכנית רגילה ואני לא אוהב אתזה זה קשה בזמן של הלימודים... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
למה לא יתקדם הרבה?
אם היית אומר לי איך אני יכול לשלב בין הלימודים ובין האוכל עם הss הייתי עושה אבל בתכנית כמו זאת אני מתקדם בקצב שלי ובכייף שלי בלי יותר מדיי לחץ מתי קמתי איזה באסה לא הספקתי לאכול וכאלה. |
ציטוט:
|
ברור שצריך לאכול אחי אני אוכל אבל בss האוכל הופך להיות חלק מהחיים שלך.
אם אתה לא אוכל אתה הורס לעצמך את התכנית את האימונים |
ציטוט:
לדעתי אם אתה לא הולך להיות בודיבילדר או משהו כזה, הייתי מוותר על דדליפט, כי זה גם תרגיל מסוכן אם אתה לא יודע איך לעשות אותו. אני באופן אישי לא עושה את זה, וגם לא מתכוון לעשות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ